Merhaba herkese

Bu arada yumurta çatladı eminim buna ben çünkü o yumurtlama akıntısı gelmişti benden de ama neden hala regl gelmiyor diyip durdum kendime demek ki bir seylik var hamilesin diyorum
Dün de sitede birkaç kişi yazınca korktum

bak canım bak kuzum dilimizde tüy bitti artık . geçen ay aynı belirtileri ben de yaşadım. adetim gecikti 5 gün ve sürekli kasık ağrısı bel ağrısı senin belirtilerin vardı işte. sonunda regl oldum. idrar yolu enfeksiyonundanmış meğersem. her belirti hamile olduğunu göstermiyor. belki başka bir şey vardır. doktora gitmen lazım. biz sana burada ancak bu kadar yardımcı olabiliriz. anlamak istemiyorsun

Abla diyorum ya hamile olmadığıma emin olsam doktora gitmekten korkmuyorum giderim ama işte adetim gelmedikçe demek ki hamilelik var diyorum gidemiyorum hiçbir şey yapamıyorum
İdrar yolu enfeksiyonu da geciktirir mi gerçekten adeti

Sitedekiler israrla ayni seyi dediginiz icin bikip hamilesin demistir. Degilsin denildiginde illa hamile oldugunu vurguluyorsun.

Psikolog a gitmen en mantiklisi
Bir regl olsam zaten inanın daha şey yapmam psikoloğa gerçekten ihtiyacım var o kadar etkilendim ki artık normal bir şekilde devam edemiyorum

yahu her regl gecikmesinde hamilelik yoktur. streste etkiler başka şey de etkiler. idrar yolu enfeksiyonu adeti geciktirir mi bilmiyorum ben sadece belirtilerimin nedeni oymuş diyorum.

yahu her regl gecikmesinde hamilelik yoktur. streste etkiler başka şey de etkiler. idrar yolu enfeksiyonu adeti geciktirir mi bilmiyorum ben sadece belirtilerimin nedeni oymuş diyorum.
Bende de idrar yolu enfeksiyonu olsu galiba çünkü ilişki sonrası falan beş altı gün yanma ile geçti idrar kokuyordu bacak ağrısı da olabilirmiş sanırım
Haklısınız her gecikme gebelik değıl ama şu zamana kadar en geç 30 da olduğum için korkuyorum bu sefer var diyorum önceden de stres olurdum düzgün gelirdi ama adetim diye

Ağızda metalik tat ve resmen sol kemiğim ağrıyor yerleşirken rahime ağrı olurmuş bu o mu acaba gerçekten çok yoruldum çok korkuyorum tuhaf hissediyorum tek başıma

Ve asla regl olacak gibi değil yani göğüslerim de çok şiş of gerçekten anlamiyorum neden olamiyorum rahat olmaya da çalışıyorum ama gelmiyor regl hamile olmasam gelirdi hamile olduğumdan gelmiyor işte diyorum kendime

Ağızda metalik tat ve resmen sol kemiğim ağrıyor yerleşirken rahime ağrı olurmuş bu o mu acaba gerçekten çok yoruldum çok korkuyorum tuhaf hissediyorum tek başıma
Canım ne istiyorsun bizden ne dememizi istiyorsun hamile değilsindir diyoruz yazmaya devam hamilesindir ihtimal var yazmaya devam doktora git diyoruz kayıtlara geçer diyorsun kan ver kayıtlara geçer diyorsun tekrar test al yinele diyoruz hepsine cevabın var ne diyelim daha ne yapalım burdan senin anlattıklara göre kimse net bişey diyemez ki sana hamile değilsin sen hadi devam et hayatına dese ona da inanmıyorsun sürekli bi belirtiyle karşımıza çıkıyorsun biz test miyiz bilelim şunu anlamıyorsun sana kızmıyorum bak ama anla lütfen kan ver yada doktora git illa ki bu adet gelmediği sürece elbet gideceksin doktora bir ay adetin gelmedi sayalım hamilede değilsin yA başka sorun varsa bunu burdan biz bilemeyiz DOKTOR bilir
kendine bir iyilik yap ve doktora git artık lütfen ben şuan senin yerinde olsam 10 tane test yapmıştım hamilelikten korkuyorsun ama doğru düzgün test de yapmıyorsun ki kan veremiyorsun idrar testi yap şuan sendeki korku bende olacak yaptığım testin haddi hesabı olamazdı…
Kendine bir iyilik daha yap ve lütfen psikiyatriye git lütfen tedavi ol senin takıntın var bak lütfen , ben senin sevgilinden de ayrılacağını düşünmüyorum o kadar şey söyledik anlamamışsın , ha yarın birgün adet görsen bile tekrar ilişki yaşayıp tekrar bu sorunla geleceksin karşımıza senin akıllanacağını zannetmiyorum çünkü bizden yardım istiyorsun ama söylediklerimizi gram takmıyorsun boşa yardım etmeye çalışıyoruz sana çünkü bizi gerçekten sallamıyorsun , evet başına gelen şeyleri kaldıramadın yaşın küçük iyimser şekilde hiç seni yargılamadan yardım etmeye çalıştık ama iyice aştın kendini sitedekiler de sana ne diyeceğini şaşırdı …
Şimdi ne dememizi istiyorsun?
Neye inanmak istiyorsun?
Neden hala test yapmıyorsun? Madem bu kadar korkuyorsun da….

Sabah ilk idrarla test yapamadim evet çok korkuyorum zaten 35 güne kadar regl normal dedikleri için bekliyorum o zaman kadar gelmezse test yapacağım kesinlikle zaten doktora da gideceğim ama işte adetim gelmedikçe kendimi çok kasıyorum idrar testi ne zaman doğru olur bilmiyorum anlamıyorum yani Haklısın abla ama bazı konularda yanlış düşünüyorsun bir regl olsam zaten rahatlarim ama olmuyorum
Sizden hamilesin ya da değilsin demenizi beklemiyorum ben aslında ama bilen insanlarsınız diye işte size soruyorum bende tek başıma aşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…