- 14 Aralık 2020
- 511
- 120
- 53
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
Adetin gecikmiş mıydı bir de ilk idrarla mıydıBenim 12. Gün net bir şekilde çıkmıştı.
Adetime 4 gün vardi geçmemişti sanırım ilk idrardi tam hatırlamıyorumAdetin gecikmiş mıydı bir de ilk idrarla mıydı
Adetime 4 gün vardi geçmemişti sanırım ilk idrardi tam hatırlamıyorum
Ilk dakikalar mi çıkmıştı sonradan bende de silik oldu buraya attım da baya sonraEvet 11. Günde çok silik bir çizgi vardi
5 dk da cikmistiIlk dakikalar mi çıkmıştı sonradan bende de silik oldu buraya attım da baya sonra
Boşuna yazıp durma, kimse sana artık cevap vermez.Lütfen çok korkuyorum
Söylenen neyi yapmıyorum abla anlamıyorum hamile olmadığıma inandım ama regl gelmedi hala bacaklarim çok ağrıyor korkyim hamole değilsin desem de gelmiyor o zaman var mi gebelik yaniBoşuna yazıp durma, kimse sana artık cevap vermez.
Çünkü söylenen hiçbir şeyi yapmıyorsun
Git bi test al da yap bari.
Gidip kan testi vermiyorsun mesela.Söylenen neyi yapmıyorum abla anlamıyorum hamile olmadığıma inandım ama regl gelmedi hala bacaklarim çok ağrıyor korkyim hamole değilsin desem de gelmiyor o zaman var mi gebelik yani
Nasıl düşmüyor abla aile hekimine gidince sonuçlar hep enabızda oluyorGidip kan testi vermiyorsun mesela.
Sana kırkıncı kez söylüyorum sağlık ocağındaki sonuç e nabıza DÜŞMÜYOR
Ben sağlık ocağında yaptırdım gebelik testimi. Yok bendeNasıl düşmüyor abla aile hekimine gidince sonuçlar hep enabızda oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?