- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
İnternetten adet söktürücü bak bitkisel onlardan ic gelirAbla regl neden gelmiyordur o zaman belim sirtim çok ağrıyor
Haklısın abla öyle bir konu açarsam zaten ben de dayanamayacağım bir an önce olsam olmadıkça korkuyorum ben
korkma bu kadar yüzde 95 değilsindir.e hadi hamilesin diyelim sevgilin olacak toksik düşünsün az da.sadece senin sorununmuş gibi olmasına sinir oluyorum bu konununAbla regl neden gelmiyordur o zaman belim sirtim çok ağrıyor
Haklısın abla öyle bir konu açarsam zaten ben de dayanamayacağım bir an önce olsam olmadıkça korkuyorum ben
Adetiniz geçerse hemen kan testi verin en azından şüpheniz olmazZaten bir çoğunuz biliyordur evet özelde yazdım çok kişiye ama paniğimi mazur görün lütfen korkuyorum . Gerçekten yardıma ihtiyacım olmasa buralara konu açmam ama ihtiyacım var
4 ve 5 şubatta ilişkimiz oldu. 4 şubatta prezervatıd kullandık ama 5 şubatta hiç kullanmadık . İçime boşalma olmadı kesinlikle ama zevk suyu ve boşaldıktan sonra tekrar girince hani zaman geçtikten sonea şüphe duydum. Yumurtlama takviminde 31 i son gösteriyordu risk yok diyordu 17 ocakta oldum en son adet. Şu an mide bulantım var ara ara da tansiyonum düşüyor.
Genelde 28 29 günde bir adet olurum 30 olduğu da olur bugün 30.gün. İlişkiden sonra enfeksiyon geçirdim galiba yanma kaşıntı vardı ve idrarım kötü kokuyordu şu an ara ara yanma oluyor o kadar.
Adetim gelmedi adaçayı kekik soğan içtim ama henüz yok. Yorgunluk da hissediyorum kasık ağrısı var regl olacak gibiyim bel sırt ağrısı ama gelmiyor korkuyorum
Yargılamadan yorum yazarsanız teşekkür ederim öneri dinlerim sağ olun
Adeti zaten geçmişAdetiniz geçerse hemen kan testi verin en azından şüpheniz olmaz
Kaç bardak adaçayı içtim kekik içtim soğan suyu içtim ama yok abla yokİnternetten adet söktürücü bak bitkisel onlardan ic gelir
Hatta önceden bir günde sökülürdüKaç bardak adaçayı içtim kekik içtim soğan suyu içtim ama yok abla yok
Korkum yersiz mi ne yapayım yani anlayamadimTüm konuyu baştan sona okudum sana söyleyeceğim şey şu sen okb hastasısın muhtemelen. Takıntı hastalığı yani. Bir psikiyatrist bile seni hasta olduğuna ikna edemez muhtemelen ağır vakasın. Buradaki üyeler seni hamile olmadığına ikna etmeye çalışsa da sen bu takıntın yüzünden ikna olmazsın. Boşuna dil döküyorlar sana.
Anlıyorum ama işte herkes istemiyor katılıyorum size ama kalırsam benim için her şey bitecek bir de o gözle bak banaNeye üzülüyorum biliyor musun bu Kadınlar kulübünde bi sürü kadın var evlat hasreti ceken gün sayan ugrasan didinen siz böyle sorularınızla gelip ortalığı kaldırıyorsunuz. Bi de siz böyle hamile kalırsanız daha cok üzülücem cabalayanlara.
Gercekten bıkmadın da yazmaktan vazgec artık süphen varsa doktordur en iyi anlayacak. Kimse burdan belirtilerinle birşey diyemez.
Selam
Kist olma ihtimali cok yuksek. Hem regl olmayip agri olmasiSol kasık ağrısı çok yaşıyorum korkuyorum kızlar sitede herkes sol tarafta olursa gebelik yazıyor yani ben de getiriyorum tabi
Önceden de stres yapıp bir iki gün oynadı en geç 30 da oldum şimdi gelmeyince çok korktumHamile degilsin kuzum
Stress de geciktiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?