Merhaba herkese

Abla regl neden gelmiyordur o zaman belim sirtim çok ağrıyor
Haklısın abla öyle bir konu açarsam zaten ben de dayanamayacağım bir an önce olsam olmadıkça korkuyorum ben
İnternetten adet söktürücü bak bitkisel onlardan ic gelir

Abla regl neden gelmiyordur o zaman belim sirtim çok ağrıyor
Haklısın abla öyle bir konu açarsam zaten ben de dayanamayacağım bir an önce olsam olmadıkça korkuyorum ben
korkma bu kadar yüzde 95 değilsindir.e hadi hamilesin diyelim sevgilin olacak toksik düşünsün az da.sadece senin sorununmuş gibi olmasına sinir oluyorum bu konunun

Adetiniz geçerse hemen kan testi verin en azından şüpheniz olmaz

Tüm konuyu baştan sona okudum sana söyleyeceğim şey şu sen okb hastasısın muhtemelen. Takıntı hastalığı yani. Bir psikiyatrist bile seni hasta olduğuna ikna edemez muhtemelen ağır vakasın. Buradaki üyeler seni hamile olmadığına ikna etmeye çalışsa da sen bu takıntın yüzünden ikna olmazsın. Boşuna dil döküyorlar sana.

Korkum yersiz mi ne yapayım yani anlayamadim

Kızlar bir de youtube da birgebeningünlüğu diye bir sayfa var adet söktürücü masajı var yapanlar pcos bile olsa 3 günde geldi adetim yazıyor bende hala gelmedi o zaman hamilelik var ondan gelmedi diyorum ben kendime işte düşüncelerim hep buna itiyor mantıklı başka açıklama bulsam çürütebilecek rahatlarım ama yok görünce bunu yazabilir misiniz

Neye üzülüyorum biliyor musun bu Kadınlar kulübünde bi sürü kadın var evlat hasreti ceken gün sayan ugrasan didinen siz böyle sorularınızla gelip ortalığı kaldırıyorsunuz. Bi de siz böyle hamile kalırsanız daha cok üzülücem cabalayanlara.
Gercekten bıkmadın da yazmaktan vazgec artık süphen varsa doktordur en iyi anlayacak. Kimse burdan belirtilerinle birşey diyemez.

Anlıyorum ama işte herkes istemiyor katılıyorum size ama kalırsam benim için her şey bitecek bir de o gözle bak bana
Doktora gidemiyorum şu an işte kaşık bel ağrım çok bacağa vuruyor adet gelmedikçe demek ki hamileyim diyorum beni anla biraz sen de

Özgür bir platform herkes istemek zorunda değil ki ona göre korunmak gerekti katılıyorum hata yaptım ama şu anki paniğim ve sorularıma yardımcı olmanızı beklerim ben sadece sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…