- 14 Aralık 2020
- 511
- 120
- 53
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
Olmaz..hamile değilsinEki Görüntüle 3010531
Ilişki 4 5 şubat bu test 21 şubat kızlar geç döllenme falan tarzı bir durum olur mu
Abla bu ovula yazıyor heralde gebelik testi dedim ama ovulasyon testi mi anlamadım içinde gebelik yazıyorOlmaz..hamile değilsin
HCG yaziyodur testin üstünde. Luften yakın zamanda uzman bir kişiden yardım al bu düşüncelerin icin. Hiç iyi değilsin çünkü.Abla bu ovula yazıyor heralde gebelik testi dedim ama ovulasyon testi mi anlamadım içinde gebelik yazıyor
Hamilelik yokEki Görüntüle 3010531
Ilişki 4 5 şubat bu test 21 şubat kızlar geç döllenme falan tarzı bir durum olur mu
Bilmediğim için soruyorum bunu ovulasyon mu diye ablaHCG yaziyodur testin üstünde. Luften yakın zamanda uzman bir kişiden yardım al bu düşüncelerin icin. Hiç iyi değilsin çünkü.
Gebelik testidir içinde öyle yaziyorsaBilmediğim için soruyorum bunu ovulasyon mu diye abla
Köşede hcg yaziyodGebelik testidir içinde öyle yaziyorsa
Tamam HCG gebelik testi oluyorKöşede hcg yaziyod
Tamam HCG gebelik testi oluyor
Abla peki olsa 4 5 şubat sonrası çıkar mıydı silik de olsa geç döllenme olur mu
ona sen hamilesin demen gerekiyorYazıktır kız korkuyo dedim sabırla cevap vermeye devam ediyorum . Benden bu kadar kardeşim.
9 ayı beklesin bence öyle ikna olacak heralde hamile olmadiginaona sen hamilesin demen gerekiyor
Yani ne yapayım gelmedi adet varsa diyorum
Hiçbir şey yok bu testte. Aşırı net bir negatifEki Görüntüle 3010531
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?