- 1 Aralık 2020
- 5.520
- 59.229
- 498
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
Hala çaba göstermenHiçbir şey yok bu testte. Aşırı net bir negatif.
Özelden rahatsız ediyor sürekli. Yeni test yaptım bakar mısın diye kaç tane mesaj attı. Göz ardı edince de mesaj var diye bildirim geliyor. Ben de bildirim var görüntüsünden rahatsız olduğum için mecbur açıyorumHala çaba göstermen
Mune millete özel mesaj atma diye kaç kere söyledi iki kere de banladı. Hala yazıyor. Bence şikayet et mesajları tekrar banlansın. artık bu kadarı taciz boyutundaÖzelden rahatsız ediyor sürekli. Yeni test yaptım bakar mısın diye kaç tane mesaj attı. Göz ardı edince de mesaj var diye bildirim geliyor. Ben de bildirim var görüntüsünden rahatsız olduğum için mecbur açıyorum
Geç döllenme olayı olur u diye korkuyorum sadece adet yok bulantı var beni anlamaya çalışın yaMune millete özel mesaj atma diye kaç kere söyledi iki kere de banladı. Hala yazıyor. Bence şikayet et mesajları tekrar banlansın. artık bu kadarı taciz boyutunda
Ay seni kim anlasın artık yaGeç döllenme olayı olur u diye korkuyorum sadece adet yok bulantı var beni anlamaya çalışın ya
Ne geç döllenmeymiş 16 gündür döllenemediAy seni kim anlasın artık ya
Hamile kalman binde bir ihtimal onu da doktora gitmeden kesin öğrenemezsin
Gitmiyorsun
Napalım hep beraber el ele 9 ay seni mi bekleyelim.
İnsanların aklıyla dalga geçiyorsun resmen.
Sen böyle takıntılı takıntılı devam et o adetin gelmez.
Gebelik testleri kesin sonuç vermiyor mu yani anlamıyorumAy seni kim anlasın artık ya
Hamile kalman binde bir ihtimal onu da doktora gitmeden kesin öğrenemezsin
Gitmiyorsun
Napalım hep beraber el ele 9 ay seni mi bekleyelim.
İnsanların aklıyla dalga geçiyorsun resmen.
Sen böyle takıntılı takıntılı devam et o adetin gelmez.
Deme böyle abla yaNe geç döllenmeymiş 16 gündür döllenemedi
Senin bu kadar stresine gelmeyi birak adet bile kesilir.Deme böyle abla yaadetim gelmedi şaşırdım tamam negatif ama...
Stres önceden de yapsam gelirdi prolaktin yüksek olursa kesilir mı adetSenin bu kadar stresine gelmeyi birak adet bile kesilir.
Bildiğim kadarıyla süt hormonu prolaktin ve adette değişiklik yaparStres önceden de yapsam gelirdi prolaktin yüksek olursa kesilir mı adet
Ağlamaya devam et umutsuz, aman ha sakın gidip bi kan testi vereyim deme sen tamam mı
Niye anlamıyorsunuz beni hiç kan testi veremem diyorum sağlık ocağında da çıkıyor anlıyor musunuz bu dediğimi zaten test ben de veririm çıkmasaAğlamaya devam et umutsuz, aman ha sakın gidip bi kan testi vereyim deme sen tamam mı
sen neden anlamıyorsun , ben sana dedim ki sağlık ocağındakiler düşmüyor. ben ilk öğrendiğimde orada yaptırdım ve e nabızda YOK.Niye anlamıyorsunuz beni hiç kan testi veremem diyorum sağlık ocağında da çıkıyor anlıyor musunuz bu dediğimi zaten test ben de veririm çıkmasa
Gebelik testleri kesin sonuç vermez mi şimdi hala ihtimalim var mı anlamadım
Sağlık ocağında verdiğim tüm tahliller gözüküyor diyorum ben de size bunu siz anlamıyorsunuz ısrarla gözükmüyor diyorsunuz amasen neden anlamıyorsun , ben sana dedim ki sağlık ocağındakiler düşmüyor. ben ilk öğrendiğimde orada yaptırdım ve e nabızda YOK.
Napacaksın test vermeden hamileysen iyice büyümesini mi bekleyeceksin?
idrar testinde çıkmayan gebelik olabilir seninki
strese bağlı regl gelmemesi olabilir
prolaktin yüzünden olabilir
bir sürü seçenek var bundan kurtulmanın da tek yolu kan vermek,nokta.
kim bakacak senin e nabızına? doktorlar bile senin iznin olmadan bakamıyor.
valla bu sana son mesajımdı, onu da haline üzüldüğüm için yazıyordum ama bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?