Merhaba herkese

Mune millete özel mesaj atma diye kaç kere söyledi iki kere de banladı. Hala yazıyor. Bence şikayet et mesajları tekrar banlansın. artık bu kadarı taciz boyutunda

Geç döllenme olayı olur u diye korkuyorum sadece adet yok bulantı var beni anlamaya çalışın ya
Ay seni kim anlasın artık ya
Hamile kalman binde bir ihtimal onu da doktora gitmeden kesin öğrenemezsin
Gitmiyorsun
Napalım hep beraber el ele 9 ay seni mi bekleyelim.
İnsanların aklıyla dalga geçiyorsun resmen.
Sen böyle takıntılı takıntılı devam et o adetin gelmez.

Ne geç döllenmeymiş 16 gündür döllenemedi

Gebelik testleri kesin sonuç vermiyor mu yani anlamıyorum
Bir de geçen eylülde benim prolaktinim 28 çıktı şu anda da o yükselmiş olabilir adet kesilmesi yapabilir

Geç döllenme nasıl oluyor bilmem ama korkum şeydi adet öncesi iki kez yumurtlama ya da adetten hemen önce yumurtlayio döllendi
Bugün dr ıdrarda çıkmadı diye

Benim sana bir tavsiyem var her ay bu korkuyu yaşamak istemiyorsan bir an önce EVLEN! SEN DE RAHAT OLURSUN UYELER DE AİLEN DE...normalde biri için evliliği çare olarak görecek biri değilim ama senin yapman gereken o psikiyatri falan etki etmez sana. Kardeşim bak benden 2/3 yaş küçüksün hemen hemen yasitiz lütfen kendine gel aklını topla Allah sana akıl fikir vrsin

Ağlamaya devam et umutsuz, aman ha sakın gidip bi kan testi vereyim deme sen tamam mı
Niye anlamıyorsunuz beni hiç kan testi veremem diyorum sağlık ocağında da çıkıyor anlıyor musunuz bu dediğimi zaten test ben de veririm çıkmasa
Gebelik testleri kesin sonuç vermez mi şimdi hala ihtimalim var mı anlamadım

sen neden anlamıyorsun , ben sana dedim ki sağlık ocağındakiler düşmüyor. ben ilk öğrendiğimde orada yaptırdım ve e nabızda YOK.

Napacaksın test vermeden hamileysen iyice büyümesini mi bekleyeceksin?
idrar testinde çıkmayan gebelik olabilir seninki
strese bağlı regl gelmemesi olabilir
prolaktin yüzünden olabilir
bir sürü seçenek var bundan kurtulmanın da tek yolu kan vermek,nokta.
kim bakacak senin e nabızına? doktorlar bile senin iznin olmadan bakamıyor.
valla bu sana son mesajımdı, onu da haline üzüldüğüm için yazıyordum ama bitti.

Sağlık ocağında verdiğim tüm tahliller gözüküyor diyorum ben de size bunu siz anlamıyorsunuz ısrarla gözükmüyor diyorsunuz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…