Merhaba herkese

Sağlık ocağında verdiğim tüm tahliller gözüküyor diyorum ben de size bunu siz anlamıyorsunuz ısrarla gözükmüyor diyorsunuz ama
Sana buraya ss lerdim ama inan umrumda değil, naparsan yap artık.
Böyle beklemeye devam et. Hamileysen süresi geçerse bakalım o zaman ne yapacaksın

Komik bir durum değil bu gerçekten yerime bir kendinizi koysanız keşke yani kan verme durumum olsa anında vereceğim ama yok
Gebelik testi yaptım negatif ama korkutuyorsunuz burada negatif olsa da hamile çıkanlar var diye

Dün değilsin dedin
Çıldırıcammmm artık ayyyy sana üzülüyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz hayır yani yok merak da ediyorum kız ne yaptı diye ama yok bizimle dalga geçer gibi konuşuyorsun ! Biz sana hamile değilsin diyoruz göğüslerim şişti diyorsun
HAMİLE DEĞİLSİN DİYORUZ kasıklarımda agrı var diyorsun
Hamile değilsin stresten geçikmiştir diyoruz, hamile değilsin kist vardır ne bilelim doktor bile muayene ederek öğreniyor biz burdan ne bilelim diyoruz , geç döllenme olmuşmudur diyorsun
Akıl sağlığın yerinde değil …. Sorularının cevaplarını burdan öğrenemezsin sen doktora gitmen lazım hem psikiyatriye hemde kadın doğuma , test yaptın hamile değilsin diyoruz bu sefer de ya yanlış tesse teste hata varsa diyorsun …. O zaman son kez söylüyorum sana kesinlikle kan vermeden öğrenemezsin tek çözüm bu anla artık yada git ultrasondan baktır anca öyle ikna olursun . Siz beni anlamıyorsunuz doktra gidemem diyorsun e madem doktora gidemiyorsan otur bekle kimseye soru sorma artık çareler tükendi herkes burda ne kadar yardımcı olabilirse o kadar yardımcı olmaya çalıştııı artık lütfen artık bizi anla doktora git 6,7 haftalık olmasını mı bekliyorsun bebeğin ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ,kusura bakma artık ama ailenden gizli sevişebiliyorsan ailenden gizli kan da verirsin doktorada gidersin başka şeylerde nasıl cesaretliysen bunda da cesaretli ol sen şifreni vermeden kimse e nabızana giremez artık git kan ver ! Seni kırmak istemediğimi hep söyledim kaç kez sordum test yaptın mı kan verdin mi diye yardımcı olmak istedim ama herkes bıkmış senden çünkü dalga geçer gibi davranıyorsun artık … halen söylüyorum hamile değilsin fakat başka sıkıntın var belli en azından bi doktora git muayene ol kistin olabilir veyahut başka birşey …. Ama yok ne desem boş sen hamilesin bekle de gör haftalar geçince anlarsın

Çok sağ ol yardımın için gerçekten anlayışın için abla ama kan verme durumum hala diyorum çok sorun kendimi hamile gibi hissedip p psikolojiye girdim galiba ben işte ondan da gelmiyor yorgunluk var ve idtatda negatif ama hamileler var yazanlar oldu özelde hep korkuttu dün ikna olmuştum onlar yazdıkça korktum bende öyleyim o zaman ne yapacağım dedim

Komik bir durum değil bu gerçekten yerime bir kendinizi koysanız keşke yani kan verme durumum olsa anında vereceğim ama yok
Gebelik testi yaptım negatif ama korkutuyorsunuz burada negatif olsa da hamile çıkanlar var diye
Sana bide şunu sorucam şuan evindesin adet gelmiyor başında böyle bi durum var … adet söktürücü içtin adet gelmediiiii…. Eee peki ne yapmayı planlıyorsun burdan yazılana göre mi hareket etmeyi mi ? Burda hamile değilsin dendiğinden inanıp beklemeyi mi ki onu da yapmıyorsun da , gerçekten merak ediyorum planın ne adetin gelmezse 3,5 gün kadar daha ne yapacaksın gerçekten ?

Hala mı devam ediyorsun sen. Allah aşkına sevişme artık yeter

Kan vermekten korkun ailenin e nabızına girip betana mı bakması !!! Yahu kaç yaşında insanım ailem bi kere bile e nabızıma bakmadı benim , bakmazlar git özele acile gir beta hcg vericem de kimsenin haberi olmaz kim senin e nabızına neden girsin neden!

12. sayfadaki bu yorumun tartışmayı bitirmesi gerekirdi. İlaveten 8 sayfa daha yorum yapan üyeler ve konu sahibi aynı şeyleri döndürüp durmuşlar, şimdi de ben döndürüyorum.

Şu an hamile olmayayım başka bir şey istemiyorum inanın tek korkum o

Geçmişte de aynı sorunların var. 20 yaşını geçmiş yetişkin birisi olsan bile kafanı toplayana kadar erkeklerle cinsel ilişki yaşama !!! Masturbasyonla kendini rahatlat, ciddiyim.

Son düzenleme:
Ailemin enabızıma girmesi değil tabi ki sigorta ailem üzerine özele gidince bile faturam çıkıyor her şekilde anlatabiliyor muyum abla
Adet söktürücü kendi kafama göre alamam içemem yani zaten doktor vermeden yani

Hamile olmayayım başka bir şey istemem zaten ben de işte ama adetim gelmiyor testlerin negatif olsa da kanda pozitif çıkabilir hamilesin deniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…