Merhaba herkese

Siz hamile olduğumu düşünüyorsunuz de mi
Anlamıyorsun halen
Evet herkes hamilesin diyor sen kesin hamilesin evet evet hamilesin !!!!!
Evet gidecek misin doktara şimdi bize inandın mı yahu on kere yüz kere bin kere hamileyim demi diye soruyorsun ne desek boş yA gerçekten
Doktora git lütfen neden anlamıyorsun
Burada yazılanları ne yapacaksın , herkesin durumu farklıııı her bünye farklııı biz burdan senin belirtine göre anlayamayız canım doktor bilir ,
Ultrasonda görünür mü diyorsun eee varsa gözüksün nereye kadar kaçacaksın bu durumdan korkunun ecele faydası yok ki eninde sonunda o adet gelmedikçe mutlaka gitmen gerek ABLACIM LÜTFEN DOKTARA GİT YÜZDE BİR İHTİMALLE HAMİLE OLSANDA OLMASANDA ARTIK DURUMUNU ÖĞRENNN

Ya kusura bakmayın lütfen sinirlenmedim bana zaten zor durumdayim inan saatlerdir ağlıyorum kendime kızıyorum nefret ediyorum denek ki var gebelik

Yemin ederim yapmıyorum o kadar şiş ki göğüslerim ve sertleşti saatlerdir ayna karşısında ağlıyorum
Ağlamanın çaresi var mı yok !!
Evde beklemenin çaresi yokkk
O kadar çay içtim adet getirici dedin yine çaresi yok
TEK ÇARE DOKTORA GİTMEK bak burdan doktor olanlara yazmak değil çare doktor muayene eder öyle ortaya çıkar lütfen lütfen doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…