- 14 Aralık 2020
- 511
- 120
- 53
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
He iyi kabul ettin yani
Tamam napacaksın peki?
Gidp bi kan veremezken bebeği napacaksın?
Ya soruma cevap ver ne yapacaksın?Ben hep dedim var diye kabul ettin diyorsunuz demek ki sizde olduğunu düşünüyorsunuz benimle ilgili yani
Siz hamile olduğumu düşünüyorsunuz de miYa soruma cevap ver ne yapacaksın?
Anlamıyorsun halenSiz hamile olduğumu düşünüyorsunuz de mi
Yemin ederim yapmıyorum o kadar şiş ki göğüslerim ve sertleşti saatlerdir ayna karşısında ağlıyorumAğam bizlen egleniyy
Kafam karıştı ne demek yA resmen dalga geçer mi pardon özür dileriz kafanı karıştırdığımız için ne yapalımHamilesin diyorsunuz hepinix yani öyle mi kafam çok karıştı
Ya kusura bakmayın lütfen sinirlenmedim bana zaten zor durumdayim inan saatlerdir ağlıyorum kendime kızıyorum nefret ediyorum denek ki var gebelikKafam karıştı ne demek yA resmen dalga geçer mi pardon özür dileriz kafanı karıştırdığımız için ne yapalım
Yazdıklarımızdan işine geleni anlıyorsun net !
Dalga geçme artık lütfen ya
Ağlamanın çaresi var mı yok !!Yemin ederim yapmıyorum o kadar şiş ki göğüslerim ve sertleşti saatlerdir ayna karşısında ağlıyorum
Demek ki varsa işte ee napıcan şimdi …gebelik var evde beklicen mi doktora mı gideceksinYa kusura bakmayın lütfen sinirlenmedim bana zaten zor durumdayim inan saatlerdir ağlıyorum kendime kızıyorum nefret ediyorum denek ki var gebelik
Dalga mi geçiyorsunuzPartenirini mı darlasan? Hamile miyim diye. Nedir bu korku doğurursun olur biter alla alla ya
Doktora gitti 1.2 çıktı sonucu yani negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?