- 14 Aralık 2020
- 511
- 120
- 53
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
Bunun yerine testimle ilgili düşünceni der misin rica etsemHormonlar durur mu hiç? Bu kadar kafaya takıyor, kendine işkence ediyor, bizleri taciz ediyor sonra yine gidiyor prezervatif bile kullanmadan ilişkiye giriyor. Cesaretine hayranım gerçekten.
Hiçbir şey yok bunda.
Pkos varmış zaten kendisindeBelki bir sorununuz var ondan kaynaklı regliniz gecikti kist olabilir hormonal bozukluklar vs.
E zaten normal gecikmesi o zaman bu neyin telası doktora da gitmiyorPkos varmış zaten kendisinde.
Ama yine de stres cok etkili pcos da hormonlarla stres oynar böylelikle dengeler değişir zaten pcos teshisi konmus size doktora gitseniz kim ne dicek kiPcos ileri düzeyde değil ki doktorum da düzenli adet oluyorsun sen demişti bana
Pff yalana da başlamışsınZaten adetim gelse inanın daha düşünmem ama adetim de gelmiyor hayatım boyunca ilk kez gecikti ve diyorum ki o zaman kesin hamilesin yani başka sebep gelmiyor aklıma anlayın beni nolursunuz kimseye anlatamiyorum
Doktora gitmektr sorun yok ki ondan korkmuyorum ilişkiye girdim fakan demedim hiç ultrasonla bakınca anlad mı gebelik olsa nu kadar erkenAma yine de stres cok etkili pcos da hormonlarla stres oynar böylelikle dengeler değişir zaten pcos teshisi konmus size doktora gitseniz kim ne dicek ki
Ne gerek var şimdi buna hep 28 29 30 olduğu zaman gecikme var yazmışım şimdi tek tek hepsinin tarihini mi atayımPff yalana da başlamışsınilk defa reglin gecikmiyor geyik topiğine zırt pırt adetim gecikti yazdığını çok net hatırladığımdan üşenmedim aradım buldum. Ciddiye alalım diye mi yalan söylüyosun
Eki Görüntüle 3008661
17 ocakta olduysan zaten daha gecikmiş bile sayılmazsın.23 kasımda oldum 30 günde gelmişti o adetim bundan 17 ocak son kaç gün oldu
En son 17 ocakta oldum bitti şu an 5 gündür falan olacal gibi geliyor ağrı tuvalete koşuyorum tık yok17 ocakta olduysan zaten daha gecikmiş bile sayılmazsın.
Ya sen 20 yaşındasın bekarsın ben 28 yaşında 6 yıllık evliyim senin kadar cinsel yaşamım yok kızım senin kimsen yok mu sen bu kadar vakti takati nasıl buluyorsun bu kadar korkup aynı hayatı bu kadar nasıl yaparsın benim de kızım var Allah korusun Allah yaşatmasın inşallah senin hiç mi kendine saygın yok nasıl bir kafa yapısıdır bu kendine gel biraz ya kimse kimseye karışamaz tamam ama burda ağlayıp durma artık gerçekten bile isteye birlikte olup sonra korkuyorsun ki kaç kere hemde insan bir kere yanlış yaptım pişmanım der sonra ders alır ama sende o da yok vallahi pes tutamadım artık kendimi sana özelden de dedim değilsin ve artık bazı şeyleri tutmayı öğren bunların yöntemleri var ya allahım sen akıl fikir ver20 yaşındayım ve regl gecikmesi yaşadığım için korkuyorum bu sefer olsam zaten artık korkmam gecenki gibi
Ben yargılıyorsun gözü ile bakmıyorum evet kendime ben de kızıyorum ama inanın korkuyorum şu an bu kadar ileriyi düşünmem gerekyi yaparken haklısınız ama şu an varsa kendimi yiyip bitirdim adet olamadıkça korkuyorum varsa tüm yaşantım biter yaşayamayacak durumda olacağım haklısınız sonuna kadar her şehden önce aylardır bunu kendime yaptığım içim kızıyorum zaten yapmam gereken şeyleri yapamıyorum kendşme zaten ben her gün kızıyorum abla inanYa sen 20 yaşındasın bekarsın ben 28 yaşında 6 yıllık evliyim senin kadar cinsel yaşamım yok kızım senin kimsen yok mu sen bu kadar vakti takati nasıl buluyorsun bu kadar korkup aynı hayatı bu kadar nasıl yaparsın benim de kızım var Allah korusun Allah yaşatmasın inşallah senin hiç mi kendine saygın yok nasıl bir kafa yapısıdır bu kendine gel biraz ya kimse kimseye karışamaz tamam ama burda ağlayıp durma artık gerçekten bile isteye birlikte olup sonra korkuyorsun ki kaç kere hemde insan bir kere yanlış yaptım pişmanım der sonra ders alır ama sende o da yok vallahi pes tutamadım artık kendimi sana özelden de dedim değilsin ve artık bazı şeyleri tutmayı öğren bunların yöntemleri var ya allahım sen akıl fikir ver
Siz belirtileri 2020'den beri arıyorsunuz, yaşınız benden genç evladım yaşındasınız bu sebeple yazacaklarımı üstünüze gelme vb olarak almayın direkt büyük tavsiyesi olarak görün.Kendimde sürekli belirti arıyorum yani anlayın korkuyu lütfen
Göğüs etrafımda küçük küçük şeyler çıkmış hep
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum içten sizeSiz belirtileri 2020'den beri arıyorsunuz, yaşınız benden genç evladım yaşındasınız bu sebeple yazacaklarımı üstünüze gelme vb olarak almayın direkt büyük tavsiyesi olarak görün.
Hem yıllardır her ilişkide hamilelik korkusu yaşamak hem de hamile olmadığınız halde her ilişki sonrası hamile olduğunuzu zannetmeniz bir uzman yardımı almanızı gerektirir, zira ben her ne kadar bu konularda ehil, diplomalı biri olmasam dahi, sizin gibi sürekli panik halindeki genç hemcinslerimizin hamilelik korkusunu takıntı haline getirmesinin arkasında okb vb psikolojik bir neden olduğunu düşünüyorum.
Size hem özelden yazıp destek oldular hamile değilsiniz dediler, hem konularınıza yazdılar, ikna olmuyorsanız daha da burada üyeler size ağzıyla kuş tutsa inanmazsınız zira dediğim gibi korkunuzun altında psikolojik nedenler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?