- 14 Aralık 2020
- 511
- 120
- 53
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
Küçük evet aşırı küçük değil ama bşr İstanbul Ankara imkanı yok özel klinik falan yokYasadıgın sehir kucuk demektir bu da ama baska seylere cesaret edebilmişsin bence sen hayatını bi gözden gecir
Ee yine gidip baktır o varsa der zaten bu kadar basit kimseye de acıklama yapmak zorunda değilsinÖzel hastaneye gittim sadece klinik değildi orası ve pcos için bakmıştı usg den kan falan vermedim kan verince ya da ultrason bile kayda düşüyor anlaşmalı olduğu için
Varsa ultrason ile anlar mi bu süredeEe yine gidip baktır o varsa der zaten bu kadar basit kimseye de acıklama yapmak zorunda değilsin
üstesinden gelemeyeceğin şeyleri yaşama hayatında.sitede üniversiteli aktif cinsel hayatı olan kızlar var ama ilişkide değer görüyorlar seviliyorlar onlarla bir gelecek düşünülüyor.hamile kalsalar erkekler arkasında olurlar.hiç böyle konular açmıyorlar.madem ailen tutucu madem yaşadığın şehir evlilik dışı sex i kaldırmaz yaşamayacaksın o zaman.iş hayatın olunca atanınca ya da bir iş bulunca başka şehirde nasıl istersen öyle yaşarsın kimse karışmaz.sen yarın bir gün başka adamla evlilik ihtimali olunca da bakire değilim ne yapmalıyım öğrenirse ne yaparım diye de konu açarsın maalesef.Özel hastaneye gittim sadece klinik değildi orası ve pcos için bakmıştı usg den kan falan vermedim kan verince ya da ultrason bile kayda düşüyor anlaşmalı olduğu için
Yahu hamile değilsindir dedim sana ama hala hala sorguluyorsun mesaj atıyorsun insanlara bak hep dedim sana kan ver kanKimseye kızdığım yok ki ama hamile değilsin olanaz demiştinşz birkaç üye hatta şimdi kan vermexen bilinmez tüpü bağlatan bile hamile oluyor diyorsunuz ama kan veremem diyorum yaptığım gebelik testi sonuç vermez mi doğru
İdrara henüz hamileysem hormon inmemiş midir ki
Bu düşüncede değilim asla en baştan yapmazdım olsam şehir ile yaşantım paralel olamayabilir ama o yönden bakınca bu şehirde başka yönden de insanlar vardır her yerde olduğu gibi yani ama arkamda olur mu işine gelirsen abla evlenelim olamayiz tek dediği kalmam imkansız ama sırf bu bile beni korkutuyor böyle dedikçe başıma geldi gibi düşünüyorumüstesinden gelemeyeceğin şeyleri yaşama hayatında.sitede üniversiteli aktif cinsel hayatı olan kızlar var ama ilişkide değer görüyorlar seviliyorlar onlarla bir gelecek düşünülüyor.hamile kalsalar erkekler arkasında olurlar.hiç böyle konular açmıyorlar.madem ailen tutucu madem yaşadığın şehir evlilik dışı sex i kaldırmaz yaşamayacaksın o zaman.iş hayatın olunca atanınca ya da bir iş bulunca başka şehirde nasıl istersen öyle yaşarsın kimse karışmaz.sen yarın bir gün başka adamla evlilik ihtimali olunca da bakire değilim ne yapmalıyım öğrenirse ne yaparım diye de konu açarsın maalesef.
Kusuruma bakma abla gerçekten özür de dilerim senden ama pozitif olunca anında aile hakimine bilgi veriliyormuş bu yüzden zaten gitmek istemedim ve 20 yaşımda olmama rağmen annem benimle her doktora gitmekte geliyor bunu asamadim onun yaninda da diyemedim bazı şeyleri tek gitsem de doktora ilişkim var diyemedim ultrasonla baktı hepYahu hamile değilsindir dedim sana ama hala hala sorguluyorsun mesaj atıyorsun insanlara bak hep dedim sana kan ver kan
Şimdi sana kesin hamilesin desem ona inanacaksın hamilesin desem inanıyorsun hamile değilsin desem insanlara yazmaya devam ediyorsun , reşitsin kimse senim e nabızına girip bakmaz özele git kan ver yada direk doktara çık adetim gecikti diye ne var bunda belki başka sorunun var adetin gecikiyo ne zamana kadar bekleyeceksin elinde sonunda bu gecikmeden kaynaklı doktra çıkmayacakmısın? Ben artık sana ne diyeceğimi şaşırdım pes ettim elimden geldiğince yardımcı olmak istemiştim ama beni pes ettirdin
annenin senin için ne hayalleri vardır okulun bitsin iyi bir iş bul iyi bir adamla tanış .ama sen ondan gizli saklı kaldıramayacağın bir hayat yaşıyorsun.hamile olmadığına emin ol ben olmadığını düşünüyorum.bundan sonra da otur derslerine çalış sex peşinde dolanma lütfen.senin psikolojine uygun değil yaşadığın hayatKusuruma bakma abla gerçekten özür de dilerim senden ama pozitif olunca anında aile hakimine bilgi veriliyormuş bu yüzden zaten gitmek istemedim ve 20 yaşımda olmama rağmen annem benimle her doktora gitmekte geliyor bunu asamadim onun yaninda da diyemedim bazı şeyleri tek gitsem de doktora ilişkim var diyemedim ultrasonla baktı hep
Yardıma ihtiyacım olmasa kimseye böyle yazmam anlatacak etrafımda bir tane güvenilir arkadaşım yok
Annem konusuna gelince zaten yüzüne her bakmamfa eziliyorum inan abla ders falan kafam almıyor hiçbir şeyi kendime kızıyorum bir olsam rahatlayacak içim ama regl olmuyoruöannenin senin için ne hayalleri vardır okulun bitsin iyi bir iş bul iyi bir adamla tanış .ama senden ondan gizli saklı kaldıramayacağın bir hayat yaşıyorsun.hamile olmadığına emin ol ben olmadığını düşünüyorum.bundan sonra da otur derslerine çalış sex peşinde dolanma lütfen.senin psikolojine uygun değil yaşadığın hayat
bend e olmadı direnç düşmesi grip gibi falan.herkesle kendini kıyaslamaktan vazgeç.yarın gir bir test daha al ve yap da rahatla.o testi de sana bir zahmet sevgilin olacak toksik adam alıversin.senin sorunun mu bu konu sadece?prezervatifi takmayan o değil mi?kendine değer veren bir kadın olmaya bir an önce başlamazsan 5 sene sonra da 10 sene sonrada böyle konular açarsınAnnem konusuna gelince zaten yüzüne her bakmamfa eziliyorum inan abla ders falan kafam almıyor hiçbir şeyi kendime kızıyorum bir olsam rahatlayacak içim ama regl olmuyoruö
Bir de hamile kalınca diremç düşermiş grip falan olunur yazıyordu burda üyeler boğazım ağrıyor iyice şüphe duydum
Dedi zaten para yollayayım diye farklı şehirdeyiz şu anbend e olmadı direnç düşmesi grip gibi falan.herkesle kendini kıyaslamaktan vazgeç.yarın gir bir test daha al ve yap da rahatla.o testi de sana bir zahmet sevgilin olacak toksik adam alıversin.senin sorunun mu bu konu sadece?prezervatifi takmayan o değil mi?kendine değer veren bir kadın olmaya bir an önce başlamazsan 5 sene sonra da 10 sene sonrada böyle konular açarsın
Aynen öyle bende hiç yargılamadım kendim katı bi kültürde büyüdüm hiç tasvip etmediğim şeylerdir ama hiç kötü bişey demedim ama dediğiniz gibi 1 2 3 artık bu yanlış değil seçim oluyo burda herkes yardım etmeye çalıştı ısrarla anlamıyor ama yapcak bişey yok hayat ona neler gösterecek bakalımaa sizede mi yazdı özelden?cinsellik yaşamasında sorun yok herkes hayatında özgürdür tasvip edip etmemek bize düşmez.ama her ay her ay hamilemiyim adetim gecikti yok göğüslerimde bir şeyler çıktı yok kasıklarımda ağrı oldu diye endişe duyulması aşırı anormal.hadi bir kere yaşadın bu durumu hiç mi ders almazsın?ne diye prezervatifsiz ya da başka bir doğum kontrol yöntemi olmadan ilişkiye girersin?hava çok güzel bugün mesela.o yaşta çıkıp dolaşmak varken arkadaşlarınla cıvıl cıvıl sohbetle bir kahve içmek varken elinde bir hamilelik testi dehşet içinde sitede üye üye dolanmak normal mi?kırmamaya çalışıyorum aylardır kendisini bir sempatim de oluştu ama yokk değişmiyor ne desekk
ben üniversite boyunca erkek arkadaş bile edinmeyen bir üyeyim ama kimseye yaşantımı dikte etmem.sex de yapabilir gençler istediği gibi yaşayabilir de ama bu üye yaşamamalı.kaldıramıyor psikolojisi iyice bozuluyor maalesef.Aynen öyle bende hiç yargılamadım kendim katı bi kültürde büyüdüm hiç tasvip etmediğim şeylerdir ama hiç kötü bişey demedim ama dediğiniz gibi 1 2 3 artık bu yanlış değil seçim oluyo burda herkes yardım etmeye çalıştı ısrarla anlamıyor ama yapcak bişey yok hayat ona neler gösterecek bakalım
Yanlış seçim yaptım biliyorum ama geri alamıyorum şu an her şeyi başa alma şansım yokAynen öyle bende hiç yargılamadım kendim katı bi kültürde büyüdüm hiç tasvip etmediğim şeylerdir ama hiç kötü bişey demedim ama dediğiniz gibi 1 2 3 artık bu yanlış değil seçim oluyo burda herkes yardım etmeye çalıştı ısrarla anlamıyor ama yapcak bişey yok hayat ona neler gösterecek bakalım
Düşüncen için teşekkür ederim dikte etmediğin için gerçekten bozuldu psikolojik olarak yoruldum göğsüme iğne batıyor gibi adeti bekliyorum gelmiyor gelmedikçe o zaman hamileyim diyorum ağlıyorumben üniversite boyunca erkek arkadaş bile edinmeyen bir üyeyim ama kimseye yaşantımı dikte etmem.sex de yapabilir gençler istediği gibi yaşayabilir de ama bu üye yaşamamalı.kaldıramıyor psikolojisi iyice bozuluyor maalesef.
üzme artık kendini değmezzz.hamile falan da değilsindir.bir daha da böyle risklere girme.çünkü konu açarsan da özele yazarsan da kimse eskisi gibi dinlemez seni.başka konularda fikir alabilirsin amaDüşüncen için teşekkür ederim dikte etmediğin için gerçekten bozuldu psikolojik olarak yoruldum göğsüme iğne batıyor gibi adeti bekliyorum gelmiyor gelmedikçe o zaman hamileyim diyorum ağlıyorum
Abla regl neden gelmiyordur o zaman belim sirtim çok ağrıyorüzme artık kendini değmezzz.hamile falan da değilsindir.bir daha da böyle risklere girme.çünkü konu açarsan da özele yazarsan da kimse eskisi gibi dinlemez seni.başka konularda fikir alabilirsin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?