- Konu Sahibi peynirlikek
-
Bağcılar da oturuyorum:)
ben anadolu yakasındayım senı anlıyabılıyorum ist olmak illa gezmek tozmaktan ıbaret olmuyor insan yanında ark. olsun ıstıyor
Canım çıkıp gezebilirsin ben çoğu zaman arkadaşlarım olmasına rağmen tek başıma gezilere çıkar fotoğraf çekerim ufak tefek alışverişler yaparım (kitap,film) arkadaşlarımın işyerine kısaca uğrar çayını içerim. Bazen rastlantısal şekilde yeni birileriyle tanışırım. Daha birçok şey bunlar bana çok zevk veriyor. Kendini eve hapsetme dışarı çık hareket bereket demektir. Çok yakın olmayan arkadaşların olabilir belki onlarda tek sıkılıyordur kahve içmeye davet et mesela
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:) valla şu an hepsini yapasım geldi öyle bir anlattın ki. Ne yazık ki yapı itibariyle yalnızlığı hiç sevmiyorum
:) burcun ne
Burcum Terazi:)
Şimdi burcunu sordum ama pek fikrim yok terazi ile ilgili. İstanbul da hiç mi arkadaşın yok?
Merhaba üniversiteyi başka şehirde okuduğum ve görevimi yine başka şehirde yaptığım için(öğretmenim) istanbul'da hiç arkadaşım yok ve tatilim çok sıkıcı geçiyor
Benim gibi bu durumdan muzdarip olan kimse yok mu:) çok mu açık sözlü bir itiraf oldu
Çok incesin:)ne yazık ki 2 ay için burdayım ve ben de başka bir yerde öğretmenlik yapıyorum:)Ben de ogretmenim ve tayinim de ist.a ciktinedense çok umutsuzum ist. Konusunda . Orada yalnizlik hiç cekilmez diye düşünüyorum:-( canim istersen eylulde geldigimde bana spor arkadaşı olabilirsin. Tenise ve yuzmeye gidecegim. Ne dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?