- 24 Haziran 2016
- 7.555
- 26.583
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu konunun fake olduğunu düşünüyorum ama bu tarz arsız kadınlar da oldukça fazla.Ya bu tipler anca bu kadar olur işte, hiçbir adam kapısında yatmaz aşkından,nikahına almaz, anca kullanır atar yada metres olur asfaffa
Çok üzüleceksin ama ben evliyimBelliki seni çok kullanıp kenara atmışlar yazık
Yapışık abazan bu karakterin yanında çok naif kalıyor diğerini de ben söyleyemiyorum kendi söylüyor zatenBence konu fake, hiçbir kadının bu kadar yapışık abazan olduğuna inanmak istemiyorum![]()
Umarım gerçek değildir ya konu buram buram ucuz şekerli parfüm kokuyor asfghsjYapışık abazan bu karakterin yanında çok naif kalıyor diğerini de ben söyleyemiyorum kendi söylüyor zaten![]()
Evli olduğunu biliyorum o yüzden sorum o kadar koymuş sana kocalarinizdan korkuyorsunuzÇok üzüleceksin ama ben evliyim
Ayrıca arkandan bakan adama böyle yapışan kezban bir kız olarak bazı şeyleri istesende anlayamazsın. Sen ve senin gibiler ancak erkeklere pas pas olur, böyle ağlarsın sevgisi var mı tanışmak istiyorum diye yada evlide olsa fark etmez dersin, ordan burdan yazarsın ederin bu kadar asagga
Ya siz bu yangınla önce kendinize bir koca bulunda bırakın milletin kocasından korkusunuEvli olduğunu biliyorum o yüzden sorum o kadar koymuş sana kocalarinizdan korkuyorsunuzaldatılmanin lezzetini alırsın sen cnm zamanla
Başta size üzülmüştüm, hem yalnız hissediyorsunuz belli hem de hasta bir yakın ile yaşamak maddi sıkıntılar vs ciddi anlamda zor süreçler. Lakin haddinizi çok aşıyorsunuz. Evet sert yorumlar gelmiş olabilir tüm yorumları okumadım ancak çok bel altı vurmaya başlamışsınız. Zaten maddi sıkıntıdasınız belli ki bence davalık olmaya bu kadar niyet etmeyin.Belliki seni çok kullanıp kenara atmışlar yazık
İsteseydi bir şekilde ulaşırdı o kadar ulaşmaya çalışmışsınız zaten. Üzerine düşmeyin bence gerçekten evli de olsa özür dilemeyin şimdi anlattıklarınızdan davetkar olduğunu anladım eğer öyleyse ve evliyse özür dilenecek pek bişey yok. Endişeye kapıldığından sizi savmışlar besbelliBen iki ay önce zor durumdayım ve kupemin tekini satacam dedim köyden şehire gittim ama yabancısıyim şehrin konuma bakım en yakın kuyumcuyu araştırdım sonunda buldum birini ve içeri girdim genç bir adam vardı uzattım kupemi satmak istiyorum dedi baktı fln bu kadar ediyor dedi tm dedim aldım parayı ama bana bakışları çok sıcaktı içeriden çıkınca arkamdan dışarı çıktı arkadan bana bakıyordu ben o anki durumun stresindeydim pek takmadım ama aklıma girmedi desem yalan olur sonra aradan iki ay fln geçti o gün şehire alışveriş için gittim ama rastgele yürürken camdan gördüm onu ve yemin ederim o caddede kuyumcunun orda olduğunu bile bilmiyordum çünkü yabancısiyim şehrin camdan gördüm direk geri döndüm içeri girdim müşteri vardı onlarla ilgileniyordu beni görünce çok şaşırdı ve yavaşça bana doğru geldi hg fln bende merhaba dedim hızma varmı diye sordum maalesef yok ama küpe var dedi küçük küpeler gösterdi fiyatını sordum 7 bin dedi bende para olmadığı için alamadım teşekkür ederim dedim çıktım çıkarken camdan bakıyor du bana arkasini dönüp peşimden gelir dedim gelmedi içeride müşteriler olduğu için herhalde sonra ben eve gittim aklımdan çıkmıyor du iki gün geçti erkek arkadaşımı gönderdim baya küçük o numarasını istedi resmimi göstermiş bu kız senle tanışmak istiyor diye oda olmaz ben evliyim demiş tm boşver dedim arkadaşıma öbür gün çocuk dedi abla bence o çocuk değil di gözlüklü birine söyledim dedi meğerse başka birine vermiş teklifimi bende iş yeri numarasına WhatsApptan yazdım anlattım durumu bütün personellerimiz evli dedi onun resmini bile attım adam bu konu hakkında lütfen bir daha rahatsız etmeyin dedi ilgi alakalarini kişisel anlamayın dedi kim olduğunu sordum söylemedi ama eminim ki o abisiydi onun evli olduğuna hiç inanmıyorum ben bu şehirden gidecem aklımda kaldı baya gitmek istiyorum çok utanıyorum ve çok korkuyorum da düşünsenize ya beni ordan kovarlarsa bı yandan da gidip sormak istiyorum eğer gerçekten evliyse özür dilemek istiyorum çünkü gerçekten bilmiyordum ben sadece mutlu bir ilişkim olsun istedim kız arkadaşım sevgilisiyle konuşurken yanımda konuşmuyor hiç yanımdayken hiç onu yanımıza çağırmıyo ama benle onun işyerine gelmek istiyor nedense onu götürmek istemiyorum bi yandan da tek gitmeye korkuyorum ya kızlar ben napiyim![]()
hayatımda ilk kez o.. olmaya bu kadar meraklı hevesli birini görüyorumEvli olduğunu biliyorum o yüzden sorum o kadar koymuş sana kocalarinizdan korkuyorsunuzaldatılmanin lezzetini alırsın sen cnm zamanla
Çok şükür eşim kör yada gerizekalı değilEvli olduğunu biliyorum o yüzden sorum o kadar koymuş sana kocalarinizdan korkuyorsunuzaldatılmanin lezzetini alırsın sen cnm zamanla
Ay onuda beceremez buhayatımda ilk kez o.. olmaya bu kadar meraklı hevesli birini görüyorum
Bence fazla alınganlık yapıyorsunuz, üyelerin çoğu (siz anlamasanız da) sizin iyiliğiniz için tavsiyelerde bulunmuş. Ama bu üslup la işiniz cidden çok zor umarım fake sinizdir, zira hiçbir kadının bu üslüba sahip olduğunu düşünmek istemiyorum çok ucuz duruyor çünküEvli olduğunu biliyorum o yüzden sorum o kadar koymuş sana kocalarinizdan korkuyorsunuzaldatılmanin lezzetini alırsın sen cnm zamanla
Ya kardeşim benim arkadaşım bu siteyi kullanıyordu büyük bir derdi olduğu için soru sormuştu bakirelik diktirme sorusuydu bunlar ve bunlar gibiler gelip işte sen nasıl gelecekteki eşini kandırırsin hiç vicdanın yokmu fln filan asalayici yorumlar almıştı ya şimdi ben düşünüyorum evlenmeden her boku yiyen arka kapidan veren ama evlenince ben bakireyim diyebiliyolar kız tövbe edip kendine temiz sayfa açmak istemesi mi suç bu konu sorumdan bağımsız neyseBaşta size üzülmüştüm, hem yalnız hissediyorsunuz belli hem de hasta bir yakın ile yaşamak maddi sıkıntılar vs ciddi anlamda zor süreçler. Lakin haddinizi çok aşıyorsunuz. Evet sert yorumlar gelmiş olabilir tüm yorumları okumadım ancak çok bel altı vurmaya başlamışsınız. Zaten maddi sıkıntıdasınız belli ki bence davalık olmaya bu kadar niyet etmeyin.
Ya işte madem evli olması senin içinde kırmızı çizgiyse neden insanların kanına girip oo kalede kaleci var diye gol atmayalım mı diyerek tahrik ediyorsun ? Ben senin yaptığın şeyi mantıklı bulmadım ancak olmaz mı olur ? Neden olmasın yani bir şekilde yeri gelir kadın da adım atar ancak sana tüm çalışanlarımız evli mesajı geldikten sonra hala soru soruyorsan niye yapıyorsun derler. Ha sert dillendirilir ha yumuşak. Ama denir yani. Sonradan aldığın tepkiler evet abartı olabilir ama üzgünüm sen de çok normal cevaplar vermiyorsun. Ben senin bu sert ve tahrik edici tavrını yaşadığın zor döneme bağlıyorum lütfen sende kendini daha da zora sokma hakaret ettiysen özür dile kendini açıkla uzamasın bu konu. Emin ol sonrasında üyelerle yaşadığın sorunlar hem onların hem senin başına dert olur.Ya kardeşim benim arkadaşım bu siteyi kullanıyordu büyük bir derdi olduğu için soru sormuştu bakirelik diktirme sorusuydu bunlar ve bunlar gibiler gelip işte sen nasıl gelecekteki eşini kandırırsin hiç vicdanın yokmu fln filan asalayici yorumlar almıştı ya şimdi ben düşünüyorum evlenmeden her boku yiyen arka kapidan veren ama evlenince ben bakireyim diyebiliyolar kız tövbe edip kendine temiz sayfa açmak istemesi mi suç bu konu sorumdan bağımsız neyse
Buradaki insanlar insan değil gerçekten sürekli kendi kusurlarına bakmadan insanların hayatlarıyla dalga geçerler ben kötü birşey yapmadım ki sadece gördüm hoşlandım ve adım attım bu kadar yani ki eğer evli olduğu ihtimalini aklımdan bile geçirmişsem Allah belamı versin evli olduğunu aklımın ucundan bile geçirmedim yani bu kadar kötü söz asalayici yorumlar yapmalarına gerek yok ve benim 7 yıllık ilişkim biteli iki yıl oldu ben ilk defa birinden hoşlandım diye adım attım annemin hastalığıyla bile dalga geçtiler ama diliyorum Allah'tan darim onların başına sevdikleriyle sinansinlar
Ooo zar diktirme muhabbeti ile vites arttirdi ahshdhdYa kardeşim benim arkadaşım bu siteyi kullanıyordu büyük bir derdi olduğu için soru sormuştu bakirelik diktirme sorusuydu bunlar ve bunlar gibiler gelip işte sen nasıl gelecekteki eşini kandırırsin hiç vicdanın yokmu fln filan asalayici yorumlar almıştı ya şimdi ben düşünüyorum evlenmeden her boku yiyen arka kapidan veren ama evlenince ben bakireyim diyebiliyolar kız tövbe edip kendine temiz sayfa açmak istemesi mi suç bu konu sorumdan bağımsız neyse
Buradaki insanlar insan değil gerçekten sürekli kendi kusurlarına bakmadan insanların hayatlarıyla dalga geçerler ben kötü birşey yapmadım ki sadece gördüm hoşlandım ve adım attım bu kadar yani ki eğer evli olduğu ihtimalini aklımdan bile geçirmişsem Allah belamı versin evli olduğunu aklımın ucundan bile geçirmedim yani bu kadar kötü söz asalayici yorumlar yapmalarına gerek yok ve benim 7 yıllık ilişkim biteli iki yıl oldu ben ilk defa birinden hoşlandım diye adım attım annemin hastalığıyla bile dalga geçtiler ama diliyorum Allah'tan darim onların başına sevdikleriyle sinansinlar
Bı çok illerde iş yerleri var benle iletişime geçen adam hoşlandığım kişi değil muhtemelen bahsettiğim kişiyi anlamadi konuda gerçek gerçek olmasa niye bu kadar pis insanlarla ugrasayimKonu gerçek buna kesin gözle bakıyorum yoksa bu kadar uzamazdı. E şimdi merak ettim ya gerçekten adam ulaşırsa sonradan bu kıza çünkü belki de bilerek öyle bir mesaj attırdı karısı öğrenmesin diye aklıma bu geldi nedense