Merhaba patatesler ve kendini patates gibi hissedenler!

pukina1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
232
146
53
Bu saatte nereden düştü aklıma bilinmez,patatesin bile benden daha fazla fonksiyonu olduğunu düşünmeye başladım.
Aile yapım gereği arkadaşlarımla dışarı çıkmam ve vakit geçirmem bu yaşına kadar fazla mümkün olmadı.Yani yaşadığım şehri dışarıdan gelen bir kişi bile benden daha fazla biliyor.Ailem de dışarı çıkmayı seven insanlar değil.Ee haliyle noluyor ben de artık onlar gibi olmaya alıştığımdan sabahtan akşama kadar muhallebi kıvamında yatıyorum.Tek bir aktivite yaptığım yok.Arkadaşlarımla kaç aydır görüşmemiş olmama rağmen buna bile can atmıyorum.
Çoğunuz benden büyük ve evli olduğunuz için bu kadar boş bir yaşamınız olduğunu sanmıyorum ama benim de çok memnun olduğum söylenemez.
Şu ölü toprağını üzerimden atayım,canlı,enerjik bir kadın olayım istiyorum.Dışarı çıkma fikri işkence gibi gelmesin,hayattan zevk almayı bileyim.Daha 18 yaşındayım ama hiçbir şeye hevesim yok.Bu durumdan kurtulmak için bana öneri ve tavsiyeleriniz gerekiyor.
Hepinize teşekkür ederiim :)

eee

sen gidince görürsün

açarlar seni ortada gezmeyi öğrenirsin

şaka bir yana zaten üniversite hayatının insana kattığı önemli bir vizyon budur

evde boş boş oturma değil hareket getiri insana

ilerde çok özlersin evde bu kıvamda yatmayı

bak ben gecenin bu saatinde çalışıyorum

Başlık beni neden çekti hiçbir fikrim yok
Bunlar hep yanlızlıktan

Üniversiteye başlayacakmışsın hemde başka bir şehirde orada çok daha sosyal olursun merak etme
Şimdilik anne evinin tadını çıkar

Patatescim 10 sene sonra hicbirini yapamayacaksin ooo ben eve girmezdim disarda hayat var sekerim cik gez dolan icin siser valla ne oyle alisveris yap bi kac defa ciktin mi devami gelir bak eylul ayi tam gezme ayi kacirma derim :)
İşte bende bu heves yok ve bu hevese sahip insanlara bayılıyorum umarım ben de öyle olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…