Evet bu yıl üniversite kazandım ve başka şehirde okumaya başlayacağım :)Okuyor musun?
Evet bu yıl üniversite kazandım ve başka şehirde okumaya başlayacağım :)
Çok teşekkürler ederim gerçekten de okul zamanı özleyebilirim bu hallerimi :))Geçer geçer, açılırsın :))
Okulun açılmasına az kaldı, tatlı ve minik bir muhallebi gibi yatmanın tadını çıkar bence hiiç kafaya takma :)
Patates diyince dedim şişkolarımı çağırıyorsun hemen koştum geldim
Patates diyince dedim şişkolarımı çağırıyorsun hemen koştum geldim
Hayatın diyet yapmakla geçiyorBen de ben de. Gerci ben yine bugun dipsiz bir diyete basladim.
Daha ne o zaman. Hura yura yupi vs vs vs.Evet bu yıl üniversite kazandım ve başka şehirde okumaya başlayacağım :)
Hem şişko hem hareketsiz bir patates olduğum doğrudurPatates diyince dedim şişkolarımı çağırıyorsun hemen koştum geldim
İşte bende bu heves yok ve bu hevese sahip insanlara bayılıyorum umarım ben de öyle olurum :)Patatescim 10 sene sonra hicbirini yapamayacaksin ooo ben eve girmezdim disarda hayat var sekerim cik gez dolan icin siser valla ne oyle alisveris yap bi kac defa ciktin mi devami gelir bak eylul ayi tam gezme ayi kacirma derim :)
Hayatın diyet yapmakla geçiyorbende göya eylülde başlicaktim ekime kadar süre verdim kendime her gün aklımda düşündülçe daha çok yiyesim geliyor saçma bir kadın oldum iyice
Neler var neler,öyle toprakta biten boş boş duran pattis gibiyim biraz da göbüşümün etkisi var tabi :)mantar değilmiydi o yahu ..
yeni nesil versiyonu patates mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?