Merhaba patatesler ve kendini patates gibi hissedenler!

İşte bende bu heves yok ve bu hevese sahip insanlara bayılıyorum umarım ben de öyle olurum :)

Okula gidince olacaksın :) En kötü ihtimalle çok sosyal olmasan da yeni bir şehri görüp tanıma isteği içini kemirecek, atacaksın kendini sokağa :)

Daha ne o zaman. Hura yura yupi vs vs vs.
Hayirli olsun. Sosyal ol. Aktif ol. Dil ögren gez toz ders calis. Oh mis mis
Teşekkür ederiiim işte buradaki alışkanlıklarımı orada da sürdürmemek için istiyorum değişmeyi :)

Öyle mi diyorsunuz?O zaman teşekkür ederim dediğiniz gibi olur inşallahh :)

Boşveeeeeerrr.. Benim ailem de seninkiler gibiydi, ben de senin gibi... Sonra ne mi oldu? Evlendim. Şimdi istesem de patates olamıyorum. Tadını çıkar, bol bol kitap oku, anlatım şeklini beğendim.

Bir patlican olarak bir sey oneremeyecegim. Yalniz cik bi hava al. Ben 3 aylik bebekle cikiyorum bazen iyi geliyor.

Okula gidince olacaksın :) En kötü ihtimalle çok sosyal olmasan da yeni bir şehri görüp tanıma isteği içini kemirecek, atacaksın kendini sokağa :)
Bir yoldaş bulursam dediklerinizi yapabilirim yoksa kendimi yurda hapsedeceğim :)

Boşveeeeeerrr.. Benim ailem de seninkiler gibiydi, ben de senin gibi... Sonra ne mi oldu? Evlendim. Şimdi istesem de patates olamıyorum. Tadını çıkar, bol bol kitap oku, anlatım şeklini beğendim.
Teşekkür ederiim,evlenmeden önce gezip tozayım içimde kalmasın diyorum ben de

Niye?
Kendinizi niye daha şimdiden bu kadar şartlıyorsunuz?
Çünkü kendimi biliyorum maalesef öyle hevesli değilim ama bir arkadaşım olursa uyum sağlayabilirim diye düşünüyorum :)

Arkadaşsız da oluyor, aç navigasyonu başla keşfe :))
Keyfi hiçbir şeyde yok bunun :) Zamanla arkadaş da olur, okulunuz hayırlı olsun.

Çok kolay gelsin size,sahiden özleyeceğimi biliyorum bu boş boş yatmalarımı ama araya biraz hareket katsak fena olmaz heralde.
15 gündür market harici dışarı çıkmamı

Çünkü kendimi biliyorum maalesef öyle hevesli değilim ama bir arkadaşım olursa uyum sağlayabilirim diye düşünüyorum :)
Bunlar tamamen sizin kendi kendinize kabullendiğiniz ve şartlandığınız şeyler. Kendinizi zorlayıp çıkarsanız bir süre sonra keyif almaya başlarsınız.

Daha genceciksiniz, yepyeni bir hayata başlıyorsunuz. Niye bu kadar yılgın başlayasınız ki? Siz "ben böyleyim, yanımda kimse olmadan çıkmam otururum odamda" diye kendinizi ikna ederseniz güzelim yıllarınızı dört duvar arasında harcarsınız. Alın çantanızı, kulaklıklarınızı, dalın sokaklara. Başta zorlayın kendinizi, üf püf de deseniz çıkın gezin.

Hayat sokaklarda :)

Üniversiteye başlıyorsunuz, belki Erasmus'a gitmek isteyeceksiniz, harcamayın fırsatlarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…