- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
İşte bende bu heves yok ve bu hevese sahip insanlara bayılıyorum umarım ben de öyle olurum :)
kahvaltida makarnaya devam mi ? Ven bunu unutmam hahah. Ben de acayip kilo aldim zaten
Teşekkür ederiiim işte buradaki alışkanlıklarımı orada da sürdürmemek için istiyorum değişmeyi :)Daha ne o zaman. Hura yura yupi vs vs vs.
Hayirli olsun. Sosyal ol. Aktif ol. Dil ögren gez toz ders calis. Oh mis mis
Hayatın diyet yapmakla geçiyorbende göya eylülde başlicaktim ekime kadar süre verdim kendime her gün aklımda düşündülçe daha çok yiyesim geliyor saçma bir kadın oldum iyice
Öyle mi diyorsunuz?O zaman teşekkür ederim dediğiniz gibi olur inşallahh :)Başlık beni neden çekti hiçbir fikrim yok
Bunlar hep yanlızlıktan
Üniversiteye başlayacakmışsın hemde başka bir şehirde orada çok daha sosyal olursun merak etme
Şimdilik anne evinin tadını çıkar
Boşveeeeeerrr.. Benim ailem de seninkiler gibiydi, ben de senin gibi... Sonra ne mi oldu? Evlendim. Şimdi istesem de patates olamıyorum. Tadını çıkar, bol bol kitap oku, anlatım şeklini beğendim.Bu saatte nereden düştü aklıma bilinmez,patatesin bile benden daha fazla fonksiyonu olduğunu düşünmeye başladım.
Aile yapım gereği arkadaşlarımla dışarı çıkmam ve vakit geçirmem bu yaşına kadar fazla mümkün olmadı.Yani yaşadığım şehri dışarıdan gelen bir kişi bile benden daha fazla biliyor.Ailem de dışarı çıkmayı seven insanlar değil.Ee haliyle noluyor ben de artık onlar gibi olmaya alıştığımdan sabahtan akşama kadar muhallebi kıvamında yatıyorum.Tek bir aktivite yaptığım yok.Arkadaşlarımla kaç aydır görüşmemiş olmama rağmen buna bile can atmıyorum.
Çoğunuz benden büyük ve evli olduğunuz için bu kadar boş bir yaşamınız olduğunu sanmıyorum ama benim de çok memnun olduğum söylenemez.
Şu ölü toprağını üzerimden atayım,canlı,enerjik bir kadın olayım istiyorum.Dışarı çıkma fikri işkence gibi gelmesin,hayattan zevk almayı bileyim.Daha 18 yaşındayım ama hiçbir şeye hevesim yok.Bu durumdan kurtulmak için bana öneri ve tavsiyeleriniz gerekiyor.
Hepinize teşekkür ederiim :)
Bir yoldaş bulursam dediklerinizi yapabilirim yoksa kendimi yurda hapsedeceğim :)Okula gidince olacaksın :) En kötü ihtimalle çok sosyal olmasan da yeni bir şehri görüp tanıma isteği içini kemirecek, atacaksın kendini sokağa :)
Otomatik olarak degiseceksin zatenTeşekkür ederiiim işte buradaki alışkanlıklarımı orada da sürdürmemek için istiyorum değişmeyi :)
Allah bağışlasınn maşallah,ben de başarabiliri inşallah :)Bir patlican olarak bir sey oneremeyecegim. Yalniz cik bi hava al. Ben 3 aylik bebekle cikiyorum bazen iyi geliyor.
Neler var neler,öyle toprakta biten boş boş duran pattis gibiyim biraz da göbüşümün etkisi var tabi :)
Niye?Bir yoldaş bulursam dediklerinizi yapabilirim yoksa kendimi yurda hapsedeceğim :)
Teşekkür ederiim,evlenmeden önce gezip tozayım içimde kalmasın diyorum ben deBoşveeeeeerrr.. Benim ailem de seninkiler gibiydi, ben de senin gibi... Sonra ne mi oldu? Evlendim. Şimdi istesem de patates olamıyorum. Tadını çıkar, bol bol kitap oku, anlatım şeklini beğendim.
Çünkü kendimi biliyorum maalesef öyle hevesli değilim ama bir arkadaşım olursa uyum sağlayabilirim diye düşünüyorum :)Niye?
Kendinizi niye daha şimdiden bu kadar şartlıyorsunuz?
Patlıcan mı patlıcanı geçtim o avatar ne yaBir patlican olarak bir sey oneremeyecegim. Yalniz cik bi hava al. Ben 3 aylik bebekle cikiyorum bazen iyi geliyor.
Çok kolay gelsin size,sahiden özleyeceğimi biliyorum bu boş boş yatmalarımı ama araya biraz hareket katsak fena olmaz heralde.eee
sen gidince görürsün
açarlar seni ortada gezmeyi öğrenirsin
şaka bir yana zaten üniversite hayatının insana kattığı önemli bir vizyon budur
evde boş boş oturma değil hareket getiri insana
ilerde çok özlersin evde bu kıvamda yatmayı
bak ben gecenin bu saatinde çalışıyorum
Bunlar tamamen sizin kendi kendinize kabullendiğiniz ve şartlandığınız şeyler. Kendinizi zorlayıp çıkarsanız bir süre sonra keyif almaya başlarsınız.Çünkü kendimi biliyorum maalesef öyle hevesli değilim ama bir arkadaşım olursa uyum sağlayabilirim diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?