Merhaba patatesler ve kendini patates gibi hissedenler!

Arkadaşsız da oluyor, aç navigasyonu başla keşfe :))
Keyfi hiçbir şeyde yok bunun :) Zamanla arkadaş da olur, okulunuz hayırlı olsun.
Sanırım özgüven kazanmam açısından da yararlı olabilir söylediğiniz,çok teşekkür ederim :)

Kulağa harika geliyor aslında!Tarihi eser açısından da oldukça zengin bir yer zaten.Bir çılgınlık yapıp deneyebilirim :)

Teşekkür ederiim,evlenmeden önce gezip tozayım içimde kalmasın diyorum ben de
Ben babamın evinde gezemediğimi kocamla gezdim ama herkes aynı olmayabilir tabi, sanirim üniversiteye gideceksin, işte sana cok guzel firsat oyle gez ki tozu dumana kat diyecegim ama okulu da ihmal etme olur mu

Kulağa harika geliyor aslında!Tarihi eser açısından da oldukça zengin bir yer zaten.Bir çılgınlık yapıp deneyebilirim :)
Ha şöyle :)
Çıkın gezin, olmadı bir kahve dükkanı bulun, alın kitabınızı gidin orada okuyun. Ben zaman zaman alırım kitabımı çıkarım, nargile içip kitap okurum bütün akşam. Evde okuyacağınız kitabı dışarıda okuyun. Alın tabletinizi/bilgisayarınızı, sahilde/parkta (neresi varsa artık) orada izleyin. Hapsetmeyin kendinizi evinize.

Ben babamın evinde gezemediğimi kocamla gezdim ama herkes aynı olmayabilir tabi, sanirim üniversiteye gideceksin, işte sana cok guzel firsat oyle gez ki tozu dumana kat diyecegim ama okulu da ihmal etme olur mu
Aileme ve kendime olan sorumluluklarım gereği önceliğim derslerimde olacak ama geriye dönüp baktığımda güzel bir üniversite hayatı yaşamışım demek istiyorum :)

Gerçekten de evde otura otura bu tarz ufak şeylerin bile ne kadar keyif verdiğini unutmuşum.Dediğiniz gibi bir sırt çantası yeter aslında.Güzel bir fırsat geçecek elime,iyi değerlendirmek istiyorum.Ufkumu açtığınız için de teşekkür ederim :)

Okulun tüm aktivitelerine katıl, notları arkadaşlardan da alırsın. Tadını çıkar başka şehirdeki özgürlüğün. Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı unutma. O dükkana dönmek istemiyorsan hedefini yüksek tut. Seviye ve kalite bunları hep yükeske tut. Yaşlı ve tecrübeli bir teyzen olarak yazdım. Bu kadar oldu

Aklımda olacak söyledikleriniz ama okul saatleri erken olduğu için hem derslerime hem de kişisel gelişimime vakit ayırabilirim diye düşünüyorum :)

18 yaş.
Üniversite kazanmışsın.
Başka şehre gideceksin.
Yeni arkadaşlar, hocalar, aktiviteler.
Dersler, dertler, flörtler...
Tek başına ayakta kalma çabaları,
Sağlıksız beslenmeler.
Sorumluksuz bir sorumluluk...
Bir daha hiç dönemeyeceğin bu yılları doya doya yaşa. Bu yaşlardaki doyum insana çok iyi geliyor. Güzel bi doygunluk.

Ah cnm benim inanki 18 yas cok zor bir yas.ergenlik ten cikmaya baslama ama bir okadar da karmasik bir ruh hali.hic endise etme cok dogal boyle hussetmen.ilerde hepsi gececek canli enerji dolu olacaksin.bende o yaslarda oyleydim.Allah omur vermisse daha uzun seneler var oninde.gezersin tozarsin asik olur evlenir coluk cocuga karisirsin.bu yaslarda normsl yani calkantili bir ruh hali.cok ilerde de ah ah o yaslar da bende oyleydim diceksin.tipki bizim gibi...

Saydığınız şeyler güzel mi kötü mü karar veremedim ancak geriye dönüp baktığımda iyiki diyeceğim bir hayat yaşamak istiyorum.Nolursa olsun her şeyi güzelleştirmek için çaba sarfedeceğim,teşeklür ederim :)

Çok teşekkür ederim,tecrübeli insanlardan kendi yaşlarımdaki hallerini duyunca çok mutlu oluyorum.İnşallah dediğiniz gibi silkelenip yaşımın gerektirdiği gibi dinamik olabilirim :)

18 yaşında biri patates olamaz Yaşın patateslik için çok genç ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…