Merhaba patatesler ve kendini patates gibi hissedenler!

En senin yaşında bilmediğim ülkede geceleri dolaşıyordum ay ne çılgınlık yaGezme yaşın panda gez çık dolaşına yaşta en büyük isteklerimden biri dımdıs hayatıydı benim gez eğlen sabahlaydı felsefem gençlik güzel ya

Nasıl güzel geliyor kulağa
Bu panda kendini sokaklara atacak,sokakta hayat var demişler

Sen çok hoşsun bibi :)

Hahahah ben de aynı

Heheh alemsin canimm

Bende o sebeple geldim... neyse ki değilmiş

Hahaha ay çok tatlısın..Bende öyle anlamıştım

yaşasın patatesler

ATTRAENTE canım benim açlıkla sorunum yokda ben çok zor kilo veriyorum insülin direnci gizli şeker falan var ne kadar sıkı yapsamda çok az kilo veriyorum ve buda beni bezdiriyor

yaşasın patatesler

ATTRAENTE canım benim açlıkla sorunum yokda ben çok zor kilo veriyorum insülin direnci gizli şeker falan var ne kadar sıkı yapsamda çok az kilo veriyorum ve buda beni bezdiriyor

Ben zamanında 16 kilo verdim 3 4 ayda. Sonra hamile kaldım 12 kilo aldım. Doğumdan sonra tekrar diyet yaptım 11 kilo verdim ama kilo 3 kilo geri aldim. Kendime dur diyemiyorum devamlı yiyorum Şimdi 63 kiloyum

Maşallah ben de bu kadar sosyal olmak istiyorum aslında,buradan aldığım tavsiyelerle de yapacağım bir şeyler teşekkür ederim :)
Ayni zamanda gsb ve kizilay gonullusuyum onumuz bayram muhacirlere bayramlik vs
Goturucez zaten kurslara baslamama da bu olay vesile oldu. Bulundugun sehrin genclik merkezini bul gencgonulluler.gov diye bir site var ordan projelere kayit ol inan pisman olmazsin simdi merkezdeki ortami birakamiyorum

Çok güzel bir fikirmiş.Değerlendireceğim mutlaka teşekkür ederim :)

yaşasın patatesler

Vermesek olmas mı yaa
Bende bunların hiç biri yok, hormonlu spiralim var, zor vermen normal dedi doktor ama çok sıkıldım yaaa

ölü toprağını kaldırmanın en etkili yolu alışveriştir
yeni cicilerle insan içine çıkmak güzeldir.
birazda makyaj malzemleri ve sonrasında kuaför yolu yeni imaj

bakbakalım patates patates oturuyormusun

Vermesek olmas mı yaa
Bende bunların hiç biri yok, hormonlu spiralim var, zor vermen normal dedi doktor ama çok sıkıldım yaaa
Sende yavas yavas verirsin canim zaten en saglikli olani ayda 2 kilo vererek yapilan diyetlermiş sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…