Özlersem konuyu güncelleyeceğim,bu kadar da olmasın ama :)Başlığına gülerek baktım konuyaokula gidince geçer sıkıntın hatta özlersin bile
Hahaha ay çok tatlısın..Bende öyle anlamıştımPatates diyince dedim şişkolarımı çağırıyorsun hemen koştum geldim
Nasıl güzel geliyor kulağaEn senin yaşında bilmediğim ülkede geceleri dolaşıyordum ay ne çılgınlık yaGezme yaşın panda gez çık dolaşına yaşta en büyük isteklerimden biri dımdıs hayatıydı benim gez eğlen sabahlaydı felsefem gençlik güzel ya
Patates diyince dedim şişkolarımı çağırıyorsun hemen koştum geldim
Sen çok hoşsun bibi :)
Hahahah ben de aynı
Heheh alemsin canimm
Cok tatlisin ya
Bende o sebeple geldim...neyse ki değilmiş
Yahu olmuyor
1,5 aydır diyetisyene gidiyorum ancak 3,5 kilo vermişim
Diyete uymuyorsun dedi kadıncağız, dedim uyamıyoruuuuuummmm
Sevmiyorum aç kalmayı yaaa, alışmıyor midem, bu hafta sonu randevum var, bıraksammı artık diyorum, işin kötüsü herkese de diyetisyene gidin, işi erbabı ile yapın diye nasihat ediyorum =))))
Hahaha ay çok tatlısın..Bende öyle anlamıştım
Aynen valla
yaşasın patatesler
ATTRAENTE canım benim açlıkla sorunum yokda ben çok zor kilo veriyorum insülin direnci gizli şeker falan var ne kadar sıkı yapsamda çok az kilo veriyorum ve buda beni bezdiriyor
Ayni zamanda gsb ve kizilay gonullusuyum onumuz bayram muhacirlere bayramlik vsMaşallah ben de bu kadar sosyal olmak istiyorum aslında,buradan aldığım tavsiyelerle de yapacağım bir şeyler teşekkür ederim :)
Ne tatlısınız:) bende öyle sandımPatates diyince dedim şişkolarımı çağırıyorsun hemen koştum geldim
Çok güzel bir fikirmiş.Değerlendireceğim mutlaka teşekkür ederim :)Ayni zamanda gsb ve kizilay gonullusuyum onumuz bayram muhacirlere bayramlik vs
Goturucez zaten kurslara baslamama da bu olay vesile oldu. Bulundugun sehrin genclik merkezini bul gencgonulluler.gov diye bir site var ordan projelere kayit ol inan pisman olmazsin simdi merkezdeki ortami birakamiyorum
yaşasın patatesler
ATTRAENTE canım benim açlıkla sorunum yokda ben çok zor kilo veriyorum insülin direnci gizli şeker falan var ne kadar sıkı yapsamda çok az kilo veriyorum ve buda beni bezdiriyor
bende bendePatates diyince dedim şişkolarımı çağırıyorsun hemen koştum geldim
Sende yavas yavas verirsin canim zaten en saglikli olani ayda 2 kilo vererek yapilan diyetlermiş sıkma canınıVermesek olmas mı yaa
Bende bunların hiç biri yok, hormonlu spiralim var, zor vermen normal dedi doktor ama çok sıkıldım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?