Merhaba patatesler ve kendini patates gibi hissedenler!

Üniversiteye gidiceksin hemde tek başına nasıl birakiyolar seni ona şaşırdım bu kadar sıkıyorlarsa. Dersler arkadaş ortamı baya hareketli bi hayatın olacak. Boş vaktinin değerini bil şimdi canını sıkma.

Keşke ben de patates gibi yatabilsem :))))

Üzülme canım hatta keyfini çıkar ..Az kaldı hayata atılıyorsun .:)

Hayatın diyet yapmakla geçiyor bende göya eylülde başlicaktim ekime kadar süre verdim kendime her gün aklımda düşündülçe daha çok yiyesim geliyor saçma bir kadın oldum iyice
Ben de geçen sene 18 kg verip bu sene 12 kg alıp tekrar diyete başladım. Bıktım diyetten de spordan da

Yanlış anlaşılmasın her konuda rahatım fakat dışarı çıkma konusunda pimpirikli bir ailem var.Konu eğitim olunca öyle sıkamıyorlar :)

bende geldım patates deyince ama mevzu farklıymış,neyse üni kazandıgına göre sorun ortadan kalkmış
hayat üniden sonra başlıyor:)

Merhaba bende 18 yasindayim korece, sinema akademisi, isaret dili kurslarina gidiyorum kendi filmimi cekmek uzereyim ve cok mutluyum. Alisverismis arkadasla bulusmaymis bendepek sevmem.bence hobiniz olan bir kursa yazilin seve seve gdiersiniz ben haftada 3 gun sinemadayim 4. Gun yine gtmek istiyorum

Küçük patates :) bence keyfini çıkar, üniversiteye başladığım ilk günden itibaren resmi tatiller dahil hep bir seyler yapıp yatagima hasret kaldim. Yatak iyidir güzeldir. Isten ayrildigim günden beri yatagimdan cikasim gelmiyor :)

Hayatın diyet yapmakla geçiyor bende göya eylülde başlicaktim ekime kadar süre verdim kendime her gün aklımda düşündülçe daha çok yiyesim geliyor saçma bir kadın oldum iyice

Yahu olmuyor
1,5 aydır diyetisyene gidiyorum ancak 3,5 kilo vermişim
Diyete uymuyorsun dedi kadıncağız, dedim uyamıyoruuuuuummmm
Sevmiyorum aç kalmayı yaaa, alışmıyor midem, bu hafta sonu randevum var, bıraksammı artık diyorum, işin kötüsü herkese de diyetisyene gidin, işi erbabı ile yapın diye nasihat ediyorum =))))

Başlığına gülerek baktım konuya okula gidince geçer sıkıntın hatta özlersin bile

vazoymuşsun gibi geldi bana, daha senin genç kızlık zamanların gelmemıs de ondan böylesin,
eve gırmeyecegın gunler gelecek

Maşallah ben de bu kadar sosyal olmak istiyorum aslında,buradan aldığım tavsiyelerle de yapacağım bir şeyler teşekkür ederim :)

Bu günlerimi özlersem dengesizliğime kocaman bir alkış isterim,insanoğlu işte elinde olanı sevemiyor bir türlü :)

vazoymuşsun gibi geldi bana, daha senin genç kızlık zamanların gelmemıs de ondan böylesin,
eve gırmeyecegın gunler gelecek
Evet vazo da mantıklı ama pattis daha sevimli geldi :)
Ben de öyle düşünüyorum biraz geriden geliyorum sanırım ama gideceğim yerde bolca imkanım olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…