Ben de geçen sene 18 kg verip bu sene 12 kg alıp tekrar diyete başladım. Bıktım diyetten de spordan daHayatın diyet yapmakla geçiyorbende göya eylülde başlicaktim ekime kadar süre verdim kendime her gün aklımda düşündülçe daha çok yiyesim geliyor saçma bir kadın oldum iyice
Ben de bunu farkettiğim için kurtulmak istedim zaten18 yaşında biri patates olamazYaşın patateslik için çok genç ...........
Öyle mi diyorsunuz?Yine de biraz canlılık lazım gibiKeşke ben de patates gibi yatabilsem :))))
Üzülme canım hatta keyfini çıkar ..Az kaldı hayata atılıyorsun .:)
Yanlış anlaşılmasın her konuda rahatım fakat dışarı çıkma konusunda pimpirikli bir ailem var.Konu eğitim olunca öyle sıkamıyorlar :)Üniversiteye gidiceksin hemde tek başına nasıl birakiyolar seni ona şaşırdım bu kadar sıkıyorlarsa. Dersler arkadaş ortamı baya hareketli bi hayatın olacak. Boş vaktinin değerini bil şimdi canını sıkma.
Cok tatlisin yaPatates diyince dedim şişkolarımı çağırıyorsun hemen koştum geldim
hayır ya genelde geç kalktıgımdan birşey yemiyorum akşam 7 gibi yiyoruz eşimle akşam yemeği
Patates diyince dedim şişkolarımı çağırıyorsun hemen koştum geldim
Bende o sebeple geldim...Patates diyince dedim şişkolarımı çağırıyorsun hemen koştum geldim
Hayatın diyet yapmakla geçiyorbende göya eylülde başlicaktim ekime kadar süre verdim kendime her gün aklımda düşündülçe daha çok yiyesim geliyor saçma bir kadın oldum iyice
Maşallah ben de bu kadar sosyal olmak istiyorum aslında,buradan aldığım tavsiyelerle de yapacağım bir şeyler teşekkür ederim :)Merhaba bende 18 yasindayim korece, sinema akademisi, isaret dili kurslarina gidiyorum kendi filmimi cekmek uzereyim ve cok mutluyum. Alisverismis arkadasla bulusmaymis bendepek sevmem.bence hobiniz olan bir kursa yazilin seve seve gdiersiniz ben haftada 3 gun sinemadayim 4. Gun yine gtmek istiyorum
Bu günlerimi özlersem dengesizliğime kocaman bir alkış isterim,insanoğlu işte elinde olanı sevemiyor bir türlü :)Küçük patates :) bence keyfini çıkar, üniversiteye başladığım ilk günden itibaren resmi tatiller dahil hep bir seyler yapıp yatagima hasret kaldim. Yatak iyidir güzeldir. Isten ayrildigim günden beri yatagimdan cikasim gelmiyor :)
Evet vazo da mantıklı ama pattis daha sevimli geldi :)vazoymuşsun gibi geldi bana, daha senin genç kızlık zamanların gelmemıs de ondan böylesin,
eve gırmeyecegın gunler gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?