- Konu Sahibi mutluluk_27
-
sagol cnm allah razı olsn.. hayırlısı olsn belkı ay olur bebegın.. bnde beklıorm ama adet bıle olamadm daha olmam lazmdı.. duzgn adet olabılsem barı.. 2 asılamam oldu benm ıkısındede 15.gun test gunu adet oldm oyle acı bısey kı 10.gun olsam koymucak bana da son gun adet olunca :2::2:
inş. bakalım yarın doktora gidicem bu ayda gerekli tedaviyi yapmazsa bu ay boş geçer artık bir dahaki sefere başka doktora gidicem.zor oluyo bi ona anlat derdini bi ona anlat.bu doktor iyi deil sil baştan başka bi doktora anlat o hoo hoo.
ben ilaçsız adet olmuyorum artık nerdeyse canını sıkma bak hiç deilse sen olabiliyosun
15 gün beklemek 15 gün ümitlenmek ve sonunda sonuç istediğin gibi olmaması çok yıpratıcı.üzülüyoruz ama olsun Rabbim sonunda hepimizin yüzünü güldürücek inş.
yoook cnm olmuyorm bnde adet dıyorum ya bı duzgun adet olsamm onada razıyımm olmuyorm kı tarlusal ıcersem oluyorm metformn ıcıorm bı aydr ama bu ay yıne olmadm
ya sende benim gibisin yani.Rabbim şifa versin sabrımızı selamet eylesin inş.
bende sabrettim 5 ayı geçtim yine olmadım.ilaç içmasem olacağıda yoktu o zaman.
şimdilik 4. aydır progestan içicem
bn gecen ay asılamada kullandıgım ılaclar yuzunden oldum adet bu ayda gectı ama ınat ettm ıcmıcem ılac bakalm ne zamn olcam sureklı ıalc ıcmktn yoruldm cnm ya
valla haklısın.daha ne kadar daha içip sabredeceğimizide bilmiyoruz ki.biraz daha dişimizi sıkalım.yan etkileri ayrı dert.
inş. bu son bekleyişin olsun tedavine güzel haberle yanıt vermiş ol inş.
cnm bn bıraktm ya tedavıyı 2 asılama yaptm olmadı yoruldum artık bnde bıraktm 1 aydr hıcbısey yapmıorm
aa. vücudun biraz dinlensin o zaman.ama yinede olması muhtemel günlerde çalışmalar yap.
kafanı başka şeylere ver
inş. beklemediğin bir anda güzel haberler verirsin bize inş.
hangi ildensin
umarm cnm ama hıc sanmıyormm ıstanbul cnm sn
olsun ümitsiz olma sen çalış gerisi Rabbime emanet.
ben eskişehirdeyim
allahım herseyn hayırlısını versın dııyorm zaten cnm sadece..
eskısehıre hıc gtmedm cnm bn oralımsın
aminnn.
yok canım ya izmitte yaşıyordum evlenince burya geldim mecburen :)
hiç sevmiyorum burayı ruhum sevmedi :))
aşkk ıste :)
belkı donersnz ızmıte cnm bıgun.. ızmıt cok guzel cok gıttm ızmıte
yok canım ya eşim burda çalışıyor dönebileceğimizi sanmıyorum ama inş. Rabbim nasip eder
dimi evt çok güzel bi yer bende çok seviyordum burya gelince sudan çıkmış balığa döndüm
slm kızlar bugün giremedim ama geçmişi okudum begümsavcı hoşgeldin aramıza canım inşallah en kısa zamanda anne olursunnnnkızlar bu arada ben dayanamadım test yaptım şimdi negatif:26:
kaç gün geçtiki bat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?