merhaba pkolular burda toplanalım mı??

hamile bi arkadaşım var sivas ta oda bugün kameralı sohbet ettik karnı şişmiş ne yakışmış yelekler hırkalar patikler örülmüş beşik kurulmuş içim sızladı ama arkadaşımada ne yakışmış hamilelik

dogru cnm ama her ay husran oluorum duzensız adet olmakta canımı sıkıor ama bu ay ılk defa ilaçsız oldumm bu ay

evet askerde oldu zten tekrar amelıyat olcak galıba

kasıklarımda ağrı var canım klomen kullandım bu ay yumurtlama günüm geçmesine rağmen kasıklarımda fena ağrı var sıcak olunca biraz rahatlıyo sanki ondan sardım

baklava canım hoşgeldin sabah kalkabildinmigece ne kaynattık ha nese yaptırdınmı hormon tahlilini

kalktım kalktım alışkınız :)
verdim tahlilde bu gün tersimden kalmışım her halde ben bi türlü işlerim rast gitmedi.muayene olmak için gittim dr yüzü görmedim.sekreter tahlil kağıdımnı elime tutuşturdu.neyse yaptırdım.dr anca teşrif etti.ama ben dr la konuşmadım hiç. sekreterle haber gönderiyo sonucunu 4 de telefondan öğrene bilirsin die.çok sinirim bozuldu benim bu gün çok şeye Rabbim hayır etsin ne diyim.insan bir selam verir ne olucak ne biticek çağırır söyler dimi.tövbe tövbe.resmen salladı gitti.zehir olsun diycem ama olmıycak canım neyse daha fazla konuşup konuşup sinirimi bozmak istemiyorum :))))))dr arayıp böyle böyle bi uygulama yapmamız gerekiyor demediği sürece gitmiycem Rabbime büyük sözüm olmasın.başka dr bakıyorum.buldum bi tane o da şubatta veriyo randevu benim bu ay boşa gitti yani.

5 tane hormona baktı.
lh kaç normal değeri bile var mı.14.18 çıkmış
tsh,fsh,normal
prolaktinimde normalde kalmış bu sefer tek sevindiğim bu :))
bide bu sefer estradiol diye bir hormona baktı bu yumurtalarlamı alakalı.3.günümdü bu gün 44 çıkmış o hormon ?

kasıklarımda ağrı var canım klomen kullandım bu ay yumurtlama günüm geçmesine rağmen kasıklarımda fena ağrı var sıcak olunca biraz rahatlıyo sanki ondan sardım

ya hu kadın olmak ne zor anacım.her ay her ay bu ağrıları çekmek kolay iş deil :)))
ama inş. senin bu ağrı hayra alamet olsun diyelim

canım prolaktinden korkuyodun şükür yükselmemiş estradiol östrojen hormonu normal sanırım lh fsh tan küçük olmalı ben şimdi baktım tabi senin referans aralığı ne bilmiyorum ama bennim hormon tahlilinde 2,12-10,89 yazıyo canım

Son düzenleme:

evt ya yükselmesin o çok çektim ondan bıktım bee :)))
lh:14.18
fsh:5.67
yazmışken tsh da yazıyım
2.9943 müş

inşallah ümidinizi kaybetmeyin ben bebek fikrini unuttuğum zaman hamile kaldım.birde insilün direnci için ilaç kullandım sanırım bu da etkili oldu.

canım her pkolu da lour mu insülin direnci, ben de pkoluyum
özellikle her gün şeker ölçüyorum aç tok hep normal çıkıyor
acaba ben de mi glifor içmeliyim???

evt ya yükselmesin o çok çektim ondan bıktım bee :)))
lh:14.18
fsh:5.67
yazmışken tsh da yazıyım
2.9943 müş

LH 14 benim de aynen öyle
TSH da 5,12 çıktı 2,95 çıktı bu aralarda geziniyor
bunları öğrenince bir anda hem pko hem hipotiroidi riski bayaa bir çöküş yaşamıştım
şimdilik klomen tedavisindeyim canım, sen herhangi bir ilaç veya tedavi kullanıyor musun?

selamm canlarımmmmmmmmmmmmm naberr:):):)

keyifler iyidir inşaallah...

ya şu hamişler belirtilerini paylaşabilirler mi:):):)

canım her pkolu da lour mu insülin direnci, ben de pkoluyum
özellikle her gün şeker ölçüyorum aç tok hep normal çıkıyor
acaba ben de mi glifor içmeliyim???

merhaba ekinci, şekerin değeri ile alakalı bir şey değil sanırım bu. çünkü benim de şeker ölçümlerim hep normaldi, yine de yumurtaların olgunlaşmasına yardımcı olduğu için glifor tarzı bir ilaç vergi doktorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…