- Konu Sahibi mutluluk_27
-
selamm canlarımmmmmmmmmmmmm naberr:):):)
keyifler iyidir inşaallah...
ya şu hamişler belirtilerini paylaşabilirler mi:):):)
LH 14 benim de aynen öyle
TSH da 5,12 çıktı 2,95 çıktı bu aralarda geziniyor
bunları öğrenince bir anda hem pko hem hipotiroidi riski bayaa bir çöküş yaşamıştım
şimdilik klomen tedavisindeyim canım, sen herhangi bir ilaç veya tedavi kullanıyor musun?
selamm canlarımmmmmmmmmmmmm naberr:):):)
keyifler iyidir inşaallah...
ya şu hamişler belirtilerini paylaşabilirler mi:):):)
sibel sibel :)) saat 12 yi vurdu yine buralara geldin :)))
merhaba ekinci, şekerin değeri ile alakalı bir şey değil sanırım bu. çünkü benim de şeker ölçümlerim hep normaldi, yine de yumurtaların olgunlaşmasına yardımcı olduğu için glifor tarzı bir ilaç vergi doktorum..
ben şimdilik doktor maduruyum 3 ay sadece progestan verip salladı beni doktor .bu gün doktora gitti yine salladı yumurta takibi filan hiç bişey yapmadı.boşa kürek çektim. bu ayı boş geçiricem ben.ama progestanı mecbur içicem bir daha ki aya başka doktora gidebilmek için yoksa regli olmam
bu ay adaçayı içicem ben. bide hayıt die bişi varmış tadı çok kötü deilse onu da deniycem.Ama tedavide olmadığım için umutlanmıycam.
hepimiz pkoluyuz zaten bide hipofizdeki mikroadenom sebebiyle prolaktin yükseliyor bende:))
Hayırlısı Allahtan Rabbim bu ay hepinizin yüzünü güldürsün inş.
kız kaçmadım kaçarmıyım aşk olsun ben mutfakta açmıştım bilgisayarı modem oturma odamda benim herif yanında oturayım die modemi kapatmış
doktoruma ben de mutlaka danışacağım canım bu glifor konusunu, bana yazmadı
zaten TSH da hafif yüksek çıktı 5,12 ve 2,99 arasında geziyor, doktor ayak bağı olmasın bize diye endokrinciye de gönderdi beni, bir de levotiron içiyorum
kendimi yaşlanmış ve yorgun hissediyorum bazen halbuki uğraşalı daha 4 ay oluyor ama çok yorulacağa benziyorum...
canım doktor mağduru olmak çok çok sinir bozucu gerçekten, seni çok iyi anlıyorum ben de yaşadım zamanında... seninle ilgilenebilecek güzel bir doktor bul çok önemli bu konu, kendi kendine geç de olsa adet olamıyor musun canım onu merak ettim
inşallah hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim, şifamızı versin
selam kızlar hamişler kaçtı ya anlatmadılar bi naptılar nettiler belirtileri neydi
dün gittim sözde doktora dr yüzü görmedim :))) allah bildiği gibi yapsın ne diyim.dün çok sinirliydim önüme gelene çattım :))
doktor bulucam inş. netten filan baktım yoğunlarmış herhalde şubatın bilmem kaçına randevu verebiliyorlardı.dün regli 3. günüydü benim bende öyle olunca randevu almadım.bu ay boş geçicek benim napalım.
valla 5 aydan fazla beklediğim oldu ama kendi kendine gelmedi regliöncesinde de 4-5 ayda bir oluyodum kendi kendime.
amin canım.Rabbim zamanı geldiğinde hepimizin yüzünü güldürecek inş.
canım dün uğramadın sanırım ne kadar kaldı test yapmaya
Aleyküm selam
idare ediyoruz :))))
keşke hamiş olsak bizde belirtileri yazardık kaçırdık fırsatı :)))
selam tatlım bugün vurulalı 9 gün oldu daha 1 hafta var beklemedeyiz hayırlısı bakalım.karne telaşından uğrayamamıştım.sen napıyosun öpüyorumn canım:)
canım merak ediyorum seni iyi haber gelecek die bekliyoruminşallah tabi.ben napim regli olmayı bekliyorum
selam tatlım bugün vurulalı 9 gün oldu daha 1 hafta var beklemedeyiz hayırlısı bakalım.karne telaşından uğrayamamıştım.sen napıyosun öpüyorumn canım:)
canım merak ediyorum seni iyi haber gelecek die bekliyoruminşallah tabi.ben napim regli olmayı bekliyorum
test yapmış mıydın tatlım yoksa beklemiyor muydun bşyler??
günydınnn bu arada:):)
test yapmış mıydın tatlım yoksa beklemiyor muydun bşyler??
günydınnn bu arada:):)
test yaptım canım negatif çıktı zaten pek umudumda yoktu bebek olmasa da reglimn gecikmeden gelmesini umuyorum
test yaptım canım negatif çıktı zaten pek umudumda yoktu bebek olmasa da reglimn gecikmeden gelmesini umuyorum
HAYIRLISI OLSUN CANIM BENİM HER ŞEKİLDE GÖNLÜN MUTLULUKL DOLSUN İNŞAALLAH:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?