merhaba pkolular burda toplanalım mı??

ben şimdilik doktor maduruyum 3 ay sadece progestan verip salladı beni doktor .bu gün doktora gitti yine salladı yumurta takibi filan hiç bişey yapmadı.boşa kürek çektim. bu ayı boş geçiricem ben.ama progestanı mecbur içicem bir daha ki aya başka doktora gidebilmek için yoksa regli olmam
bu ay adaçayı içicem ben. bide hayıt die bişi varmış tadı çok kötü deilse onu da deniycem.Ama tedavide olmadığım için umutlanmıycam.
hepimiz pkoluyuz zaten bide hipofizdeki mikroadenom sebebiyle prolaktin yükseliyor bende:))
Hayırlısı Allahtan Rabbim bu ay hepinizin yüzünü güldürsün inş.

doktoruma ben de mutlaka danışacağım canım bu glifor konusunu, bana yazmadı
zaten TSH da hafif yüksek çıktı 5,12 ve 2,99 arasında geziyor, doktor ayak bağı olmasın bize diye endokrinciye de gönderdi beni, bir de levotiron içiyorum
kendimi yaşlanmış ve yorgun hissediyorum bazen halbuki uğraşalı daha 4 ay oluyor ama çok yorulacağa benziyorum...

canım doktor mağduru olmak çok çok sinir bozucu gerçekten, seni çok iyi anlıyorum ben de yaşadım zamanında... seninle ilgilenebilecek güzel bir doktor bul çok önemli bu konu, kendi kendine geç de olsa adet olamıyor musun canım onu merak ettim
inşallah hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim, şifamızı versin

Son düzenleme:

dün gittim sözde doktora dr yüzü görmedim :))) allah bildiği gibi yapsın ne diyim.dün çok sinirliydim önüme gelene çattım :))
doktor bulucam inş. netten filan baktım yoğunlarmış herhalde şubatın bilmem kaçına randevu verebiliyorlardı.dün regli 3. günüydü benim bende öyle olunca randevu almadım.bu ay boş geçicek benim napalım.
valla 5 aydan fazla beklediğim oldu ama kendi kendine gelmedi regli öncesinde de 4-5 ayda bir oluyodum kendi kendime.
amin canım.Rabbim zamanı geldiğinde hepimizin yüzünü güldürecek inş.

selam kızlar hamişler kaçtı ya anlatmadılar bi naptılar nettiler belirtileri neydi

kızlar kociş bugün evde ve ev işleri beni bekliyor ne yoğun bigün bugün şimdiden yoruldum öpüyorum hepinizi fırsat bulur bulmaz yokların gene burayı

tamam canım kolay gelsin sana yarında benimki evde herkese iyi hafta sonları..

senin düzenin de tam annemin düzeni gibiymiş, yaz aylarında daha sık olur annem kışın aralar iyice uzar, benim de 2 ayda bir oluyor kendi haline bırakınca... ne diyeyim işte pko böyle bir illet...
bu arada sen nerede yaşıyorsun canım Bursa'daysan sana doktor önerebilirim, Allah gönlüne göre verir inşallah tatlım

Son düzenleme:
canım dün uğramadın sanırım ne kadar kaldı test yapmaya

selam tatlım bugün vurulalı 9 gün oldu daha 1 hafta var beklemedeyiz hayırlısı bakalım.karne telaşından uğrayamamıştım.sen napıyosun öpüyorumn canım:)

Aleyküm selam
idare ediyoruz :))))
keşke hamiş olsak bizde belirtileri yazardık kaçırdık fırsatı :)))

olsun kısmet bizde yazarız en yakın zamanda inşaallah canım:):)

dün doktora gittim kızlar adetimin 17. günüydü
yumyum 21 mm olmuş klomenle
çatlama iğnesi vermedi, bu ay doğal yolla çatlayacak mı ona bakacakmış
sizce ne zaman çatlar yaa??
bu pko yüzünden yumurtaları takip edeceğim diye maymun oldum yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…