- Konu Sahibi mutluluk_27
-
dün doktora gittim kızlar adetimin 17. günüydü
yumyum 21 mm olmuş klomenle
çatlama iğnesi vermedi, bu ay doğal yolla çatlayacak mı ona bakacakmış
sizce ne zaman çatlar yaa??
bu pko yüzünden yumurtaları takip edeceğim diye maymun oldum yeminle
dün doktora gittim kızlar adetimin 17. günüydü
yumyum 21 mm olmuş klomenle
çatlama iğnesi vermedi, bu ay doğal yolla çatlayacak mı ona bakacakmış
sizce ne zaman çatlar yaa??
bu pko yüzünden yumurtaları takip edeceğim diye maymun oldum yeminle
slm kızlar umarım herkes iyidir.gelemedim topiğe zor günler geçiriyorum.doktora kontrole gittiğimde dış gebelik şüphesiyle araştırma hastanesine sevk ettiler.gerekli tahliller yapıldı,dış gebelik değildi ancak değerim çok yüksek (15 000)çıktığı için boş gebelik dediler.kese var bebek yok.yarın için tekrar çağırdılar belki süpriz yapar diye.duaya ihtiyacım var.bakalım yarın ne olacak.ömrümden ömür gitti.yarın kesenin içi dolmazsa gebeliğimi sonlandıracaklar.hayırlısını diliyorum Allahtan.
21mm den sonra 3 gün içinde çatlamış yaniicanım benimde 14. günümde 21mm idi 17. günümde baktı çatlamış 3 gün dikkat et bakalım
canım benim belki de çatlamıştır.sen günleri değerlendir.çünkü yumurta 18-26 mm iken çatlıyor bildiğim kadarıyla...
21mm den sonra 3 gün içinde çatlamış yaniibenim de 20. güne kadar çatlayabilir o zaman, zaten ateş de ölçüyorum anlarım çatladığını :) biz tabii gün aşırı çalışmalara devam bazen abartıp her gün çalışıyoruz :) bakalım sonuç ne olacak canım yazarım size de
ateşimi de ölçüyorum ama ateşe göre çatlamadı henüz, ama her an çatlayabiliiiir yumişim
senin düzenin de tam annemin düzeni gibiymiş, yaz aylarında daha sık olur annem kışın aralar iyice uzar, benim de 2 ayda bir oluyor kendi haline bırakınca... ne diyeyim işte pko böyle bir illet...
bu arada sen nerede yaşıyorsun canım Bursa'daysan sana doktor önerebilirim, Allah gönlüne göre verir inşallah tatlım
selam tatlım bugün vurulalı 9 gün oldu daha 1 hafta var beklemedeyiz hayırlısı bakalım.karne telaşından uğrayamamıştım.sen napıyosun öpüyorumn canım:)
olsun kısmet bizde yazarız en yakın zamanda inşaallah canım:):)
kızlar gunaydın
cuma gunu doktora gıttım. ve 4,5 cm kistım olduğunu oğrendıminş bebeğe bi zarar vermez
ınş cnm. cuma gunune tekrar randevu verdı
slm kızlar umarım herkes iyidir.gelemedim topiğe zor günler geçiriyorum.doktora kontrole gittiğimde dış gebelik şüphesiyle araştırma hastanesine sevk ettiler.gerekli tahliller yapıldı,dış gebelik değildi ancak değerim çok yüksek (15 000)çıktığı için boş gebelik dediler.kese var bebek yok.yarın için tekrar çağırdılar belki süpriz yapar diye.duaya ihtiyacım var.bakalım yarın ne olacak.ömrümden ömür gitti.yarın kesenin içi dolmazsa gebeliğimi sonlandıracaklar.hayırlısını diliyorum Allahtan.
kızlar gunaydın
cuma gunu doktora gıttım. ve 4,5 cm kistım olduğunu oğrendıminş bebeğe bi zarar vermez
Bir şey sorcağım kızlar siz ovulasyon testini deniyormusunuz yada deniyorsanız nasıl sonuç alıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim..
kızlar göğüs uclarımda sızlama basladı sabahtan beri sızlıyor dokunamıyorum bile nedendir acaba klomen yaparmı
nete göre 6 hafta 3 gun ama drum 5 haftalık dedi gec döllenme sanırım hatta 5 haftalıktanda kuçuk olabılır cuma gıdıcez teyzelerı, dua edın bıze
nete göre 6 hafta 3 gun ama drum 5 haftalık dedi gec döllenme sanırım hatta 5 haftalıktanda kuçuk olabılır cuma gıdıcez teyzelerı, dua edın bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?