merhaba pkolular burda toplanalım mı??

evet nasip olmayınca bi engel çıkıyor mutlaka. inş büyür ve döllenirler güzel haberlerini alırız inş. ne kadar zamandır tedavi görüyorsun

evet nasip olmayınca bi engel çıkıyor mutlaka. Inş büyür ve döllenirler güzel haberlerini alırız inş. Ne kadar zamandır tedavi görüyorsun

canım 2011 den beri tedavi görüyorum ben.serophenele gelişti, çatladı ama tutumadı 3 kez.sonra iğneye geçince yumurtalarım çok oldu doktorumun tavsiyesiyle tüp bebek yaptırdım tutu hamdolsun ama 6 aylıkken karnımda öldü.şimdide bu 2. Ayım yeniden tedavide.her şey nasip tatlım ya...

Çok stres yaptım ben kızlar yaa, içimde bi yandan da sevinç var. Ama nasıl bi tedavi olucak çok merak ediyorum. Aşılamayı yumurtaların kalitesine ve büyüklüğüne bakılarak oluyomuş öyle mi ?

cnm geldim hastaneden cuma günü tekrar gel dedi bugün erken olmuş dedi tekrar gidecem cuma günü işte bakalım o zaman ne diyecekler...

arkadaşlar bende de pko var ve adetlerim düzensiz doğal olarak..bekarım ayrıca adet iki aydır adet olamıyorum ada çayı iyi gelir diye okudum..biraz önce içtim bir fincan ama ne kadar süre içicem, adet döneminde içiliyor mu bilemiyorum acaba yardımcı olabilir misiniz?

canım maydanoz ve soğan kürü var benim kullandığım adeti getiren adaçayını hiç kullnmadım saraçoğlununu sitesinden bak istersen kürler hakkında tam bilgiye ulaşırsın canım...

inş.cnm bakalım bekliyorum sabırsızlıkla ne oalcak diye :)

hadi cuma güzel haberlerle gel inşaaallah canım...

Çok stres yaptım ben kızlar yaa, içimde bi yandan da sevinç var. Ama nasıl bi tedavi olucak çok merak ediyorum. Aşılamayı yumurtaların kalitesine ve büyüklüğüne bakılarak oluyomuş öyle mi ?

canım yumurta büyüklüğüne bakılarak öçatlatma iğnesi ve sonrasında aşılama doktorun yönlendirir seni takma rahat ol tatlım benim...her şeyin hayırlısı...

Aminnn....çok sağol canım.inş. Sizinde hamiş haberlerini okucam burdan.çok samimi söylüyorum sürekli dualarımdasınız
çok teşekkür tatlım güzel dileklerin için,inş iğne işe yaramıştır, ilerleyen günlerde güzel haberlerini alırız
zor günler geçirmişsin gerçekten ama güzel sonuçlanmış rabbim mutlu sağlıklı ve hayırlı bi hayat nasip etsin bebeğine
hoş geldin yasmis.evet çok zor günlerdi Allah kimseye yasatmasın.güzel dileğin için teşekkür canım.darısı hayırlısıyla inş.basınıza

kızlar ik gün önce değerimin düşük olduğunu söylemiştim idrar testi yapmıştım aynı gün çok silik gördüm bugün yaptığım daha koyuydu değer artıyor anlamına gelmez mi bu umut arıyorum hala

kızlar önceiikle hiç beklemediğim bi ayda hiç bir seye dikkat etmediğim ayda hamile kaldım,önceki aylar hep aklımdaydı ilişki günlerine ,yumurtlamaya çok dikkat ederdim hep aklımdaydı yani.şunu anladım rhat olun kafanızdan atın bu çok önemli.metformin ve folik asit kullanıyordum.metforminin etkisinin çok olduguna inanıyorum,yumurtlamalarım bununla düzenli hale geldi.kenzül arş diye bi dua var hamile kaldıgım ay okumaya baslamıstım hemen hemen hergün bi kere okuyordum.

Belirtilerim ise sunlardı.1-sürekli bi ates basması vardı.içim yanardı.2-gögüslerim cok hassaslasmıstı dokunamıyordum.3-bel agrım vardı adet olacakmısım gibi 4-cok yorgun hissediyordum kendimi,halsizlik ,uyku hali vardı 5-tursu severim ama cok asırı değil ama canım sürekli tursu istiyordu yerken resmen içimin yagları eriyordu

kızlar kısa bir not,tavsiye eger hamileliğiniz etrafınız tarafından cok isteniliyorsa test yaoar yapmaz demeyin kalp atışlarını duyun öyle söyleyin.cok yıpranabiliyorsunuz,işte deger artmadı kese görünmedi,kese oldu embriyo yok vs vs eyvah eyvah eyvah diye...

kızlar bana yardımcı olun kafamda deli sorlar var. ben pkoluyum dr gtiim. bu gn de kontrolüm vardı hatta. bana dedi daha 5 aylık evlisisn bi yedi ay daha kendin hamile kalmaya çalış dedi.tam 1 yıl olunca artık tedaviye başlayalım dedi. eee ben zaten 3 ayda bir adet oluorum nasıl anlıcam hamile olsam bile??? :44: zaten olmorum derim geçerim ben hep.. her ay düzenli test mi yapmalıyım? bir de eğer ben kendim hamile kalamazsam önce rahim filmi isteyip sonra mı tedaviye başlar doktor? ben rahim filminden çok korkuorumm deneyimi olan arkadaşlar bana süreci anlatabilir mi? acabaaa?? bu arada hormonlarımda falan da bi sorun yok,kilom yo hatta zayıfım bile,sadece yumurtalık tembelliğim var :44::44:

bende pkoluyum ve doktor banada bişey yapmadı 4. aydır çalışmadayım daha tık yok.pkoluyuz yumurta oluşuyomu sanki de bi de kendi kendimize hamile kalıcaz ..
bende kendi kendime regli olmuyorum.sadece regli olmam için progestan verdi bana canım.
benim hormonlarda bozuktu.şimdilik sadece LH yüksek kalmış.
bende zayıfım ayrıca.
doktor regli olman için bişe verseydi bari.3 ayda bir olan regli ve o yumurtlama sağlıklı olurmu diye bir sorsaydın canım.
diğer tedavi süreçlerinden şimdilik haberim yok benim.
deneye deneye öğrencez artık napalım ...
Rabbim şifa versin canım...
belkide kendi kendine hamile kalabilirsin canım bellli olmaz Rabbimin işi...

merhaba canım,
evet üç ayda bir adet oluyorsun ama bildiğim kadarıyla düzenli cinsel ilişikiyle birlikte yumurtalıkların çalışma şekli değişebilir. Daha yeni evlendiğin için yumurtalıklarına bir şans vermek istemiştir doktor, yaşın da küçükse.. Bence bu kadar endişelenme, ne umutsuzlar hamile kalıyor tatlım, Rabbim istedikten sonra her şey mümkün.. Ben de senin gibiyim, sürekli tedavi olmak istiyorum ama doktor biraz daha bekle diyor. Bir bildikleri vardır, sen içini ferah tut. PKO'lular tedaviye en kolay cevap verenler zaten, Allah daha büyük bir sıkıntı vermesin.. Rahat ol..
Sana en büyük tavsiye, gün aşırı ilişkiye girmen, her şeyi kafandan at ve ilişkiye aksatmadan devam et.. Hamile kalma ihtimaline karşı da folik aside devam et, sağlığına, yediklerine ve hareketlerine dikkat et.. Rahim filmi de abartıldığı kadar kötü bir şey değil, herkes nasıl yaptırıyor.. Üstelik şimdiden bunun için stres yapmana gerek yok.
Stres hormonu döllenmeyi engelliyormuş canım, o yüzden herkes hiç ummadığım ayda hamile kaldım diyor. Biliyorum aklımızdan çıkarmak kolay değil, ama hep olumlu düşünelim en azından, güzel şeyler düşünelim.. Hepimize hayırlı zamanda versin Allah, O en güzelini bilir..

canım benim koyulaşıyorsa kesinlikle artıyordur.benim de aynen öyleydi.gittikce koyulastı.bence dokora git kandan baktır zaten 2 güne bir kandan bakacaktır düzenli artıyormu diye.hadii bakalım güzel haberlerini bekliyorum

canım doktor cuma günü baktır dedi işte sabırsızlıkla cumayı bekliyorum umarım değer artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…