- Konu Sahibi mutluluk_27
-
canım işte benim de geçen ay klomenle 2 yumurtam oldu doktorum sağolsun ısrarıma rağmen erkenden vurdurdu iğneyi dölleme yeteneği olmadı tabi.ama işte nasip olmıcaksa bşyler vesile oluyor.şimdide femaraya başladım bir hafta sonra yumurta kontrolü inşaallah büyür yumurtalar sonrası ya gğün aşırı ya aşılama dedi doktorum kararsızım bakalım haftaya bir karara ulaşırız inşaallah...senin haberlerini alalım da bana uğur olursun inşaallah...
evet nasip olmayınca bi engel çıkıyor mutlaka. Inş büyür ve döllenirler güzel haberlerini alırız inş. Ne kadar zamandır tedavi görüyorsun
imş güzel haberler verirsin yarın. umarım yumurtaların büyümüştür. metformin içeren ilaçlar iyi gelir diye veriyor drlar bi sor kilo probleminde varsa vermene yardım edermiş. ben geçen sene 8 kg verdim rejim ve yürüyüşle. sonra kaynım evlendi düğün ramazan kurban bozuldu rejim. hiç kg almadım allahtan bugün tekrar başladım rejime bakalım
cnm geldim hastaneden cuma günü tekrar gel dedi bugün erken olmuş dedi tekrar gidecem cuma günü işte bakalım o zaman ne diyecekler...
3 gün daha sabır yani. umarım güzel haberler alırsın. Eki Görüntüle 625084
inş.cnm bakalım bekliyorum sabırsızlıkla ne oalcak diye :)
arkadaşlar bende de pko var ve adetlerim düzensiz doğal olarak..bekarım ayrıca adet iki aydır adet olamıyorum ada çayı iyi gelir diye okudum..biraz önce içtim bir fincanama ne kadar süre içicem, adet döneminde içiliyor mu bilemiyorum acaba yardımcı olabilir misiniz?
inş.cnm bakalım bekliyorum sabırsızlıkla ne oalcak diye :)
Çok stres yaptım ben kızlar yaa, içimde bi yandan da sevinç var. Ama nasıl bi tedavi olucak çok merak ediyorum. Aşılamayı yumurtaların kalitesine ve büyüklüğüne bakılarak oluyomuş öyle mi ?
Aminnn....çok sağol canım.inş. Sizinde hamiş haberlerini okucam burdan.çok samimi söylüyorum sürekli dualarımdasınızoh oh maşallah diyelim canım.
ikinizinde iyi olmasına sevindim. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş.
Bizede dua et :)
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş.
çok teşekkür tatlım güzel dileklerin için,inş iğne işe yaramıştır, ilerleyen günlerde güzel haberlerini alırızgünaydın canım hoşgeldin..uğraşıyoruz işte ilaçlar felan sen neler yapıyorsun??
yelpazeeeeeeee canımmmm nerelerdesin sen yaaa çok dua ettim senni için allahım inşaaallah kalp atışını duyar diye gelmedin hiç üzüldüm sorun çıktı heralde diye yazını okuyunca çok mutlu oldum canım rabbim tamamına erdirsin kuzum..
kuzum benimmm boşver sen doktoru bu kadar yüksek değer olmaz olur mu yarın yenile değerini cumayı bekleme güzel haberlerini bekliyorm kuzucum...
Bu arada sibelim ve yelpazecim gebelik için yaptıklarını zı ve belirtilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..
Baklava tatlım sende iyisin inşaallah.yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...
hoş geldin yasmis.evet çok zor günlerdi Allah kimseye yasatmasın.güzel dileğin için teşekkür canım.darısı hayırlısıyla inş.basınızazor günler geçirmişsin gerçekten ama güzel sonuçlanmış rabbim mutlu sağlıklı ve hayırlı bi hayat nasip etsin bebeğine
kızlar bana yardımcı olun kafamda deli sorlar var. ben pkoluyum dr gtiim. bu gn de kontrolüm vardı hatta. bana dedi daha 5 aylık evlisisn bi yedi ay daha kendin hamile kalmaya çalış dedi.tam 1 yıl olunca artık tedaviye başlayalım dedi. eee ben zaten 3 ayda bir adet oluorum nasıl anlıcam hamile olsam bile??? :44: zaten olmorum derim geçerim ben hep.. her ay düzenli test mi yapmalıyım? bir de eğer ben kendim hamile kalamazsam önce rahim filmi isteyip sonra mı tedaviye başlar doktor? ben rahim filminden çok korkuorummdeneyimi olan arkadaşlar bana süreci anlatabilir mi? acabaaa?? bu arada hormonlarımda falan da bi sorun yok,kilom yo hatta zayıfım bile,sadece yumurtalık tembelliğim var :44::44:
kızlar bana yardımcı olun kafamda deli sorlar var. ben pkoluyum dr gtiim. bu gn de kontrolüm vardı hatta. bana dedi daha 5 aylık evlisisn bi yedi ay daha kendin hamile kalmaya çalış dedi.tam 1 yıl olunca artık tedaviye başlayalım dedi. eee ben zaten 3 ayda bir adet oluorum nasıl anlıcam hamile olsam bile??? :44: zaten olmorum derim geçerim ben hep.. her ay düzenli test mi yapmalıyım? bir de eğer ben kendim hamile kalamazsam önce rahim filmi isteyip sonra mı tedaviye başlar doktor? ben rahim filminden çok korkuorummdeneyimi olan arkadaşlar bana süreci anlatabilir mi? acabaaa?? bu arada hormonlarımda falan da bi sorun yok,kilom yo hatta zayıfım bile,sadece yumurtalık tembelliğim var :44::44:
kızlar ik gün önce değerimin düşük olduğunu söylemiştim idrar testi yapmıştım aynı gün çok silik gördüm bugün yaptığım daha koyuydu değer artıyor anlamına gelmez mi bu umut arıyorum hala
selam kızlar nasılsınız varmı bir değişiklik
canım benim koyulaşıyorsa kesinlikle artıyordur.benim de aynen öyleydi.gittikce koyulastı.bence dokora git kandan baktır zaten 2 güne bir kandan bakacaktır düzenli artıyormu diye.hadii bakalım güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?