- Konu Sahibi mutluluk_27
-
günaydın kızlar merhaba, şimdi farkettim pko'lular için bi topik daha olduğunu. Bende bi pko'lu olarak hemen yazıyım dedim.umarım herşey yolundadır.
slm kızlarr nasılsınızz.zor günler geçirdim allahıma şükürler olsun ki güzel sonuclandı.bana önce dış gebelik dendi sonra boş gebelik dendi ama bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk.
Sibelsibel38 insallah hamilesindir degerin artar
Sibelim tebrik ederim.hamileligini saglıklı şekilde gecirirsin
Hepiniz dualarımdasınız.telden yazıyorum alıntılayamadım,zor oluyo
canımmmm inşallah ama doktor hevesimi bile kursağımda bıraktı yaa vallahi sevinemiyorum bile
günaydın canım hoşgeldin..uğraşıyoruz işte ilaçlar felan sen neler yapıyorsun??
Çok şükür, yarın klomene başlıcam herhalde, doktor kontrolüm var. bU sefer başka doktora gidiyorum. Uzun bi zamandan sonra ilaçsız adet oldum çok sevinçliyim.
mutluluk canm teşekkürler ama tek yumurta olunca şans düşüyor işte üzülüyorum
kızlar nolur bana dua edin ya lütfen
merhba yasmis hoşgeldin canıminş hamilesindir tatlım dualarım seninle
sen ne zamandır arıosun tatlım bebiş? bu topiği biliorum ama uzun zamandır nete giremedim uğramadım buraya çok fazla.o yüzden okuyamadım yazılanların hepsini
merhba yasmis hoşgeldin canım
hoş bulduk nasılsın canım
Çok şükür, yarın klomene başlıcam herhalde, doktor kontrolüm var. bU sefer başka doktora gidiyorum. Uzun bi zamandan sonra ilaçsız adet oldum çok sevinçliyim.
iyiyim hamdolsun canım sen nasılsın?
iyiyim arkadaşım. çatlatma iğnemi yaptıralı 5. gün bekliyorum 13 gün daha bekleyeyim diyorum acele etmeyim test için. sabır sabır
slm kızlarr nasılsınızz.zor günler geçirdim Allahıma şükürler olsun ki güzel sonuclandı.Bana önce dış gebelik dendi sonra boş gebelik dendi ama bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk.
sibelsibel38 insallah hamilesindir degerin artar
sibelim tebrik ederim.hamileligini saglıklı şekilde gecirirsin
hepiniz dualarımdasınız.telden yazıyorum alıntılayamadım,zor oluyo
hadi bakalım hayırlısı canım benim...klomen tedavisi mi yaptın canım?*
evet canım 3. kez kullanıyorum klomeni. ilk kez çatlatma iğnesi yaptım
canımm benimmm di inşaaallah güzel haberlerini bekliyorum.her şey nasip kimisi ilk ayında hamile kalıyor klomenle mevlam ol deyince oluyor inşaallah seninki olmuştur tatlım...[/Q
inş tatlım ya. umut umutsuzluk arasında gidip geliyorum
canım hiç umutsuzluğa kapılma yumurtALRIN BÜYÜMÜŞ İĞNEN YAPILMIŞ ŞU AN BİR SORUN YOK GERİSİ NASİP İNANÇLI İNSANLARIZ HAMDOLSUN BUNDAN SONRASINI MEVLAMIZA BIRAK KENDİNİ YORMA ÇOK TA DÜŞÜNME İNŞAALLAH ALICAZ GÜZEL HABERLERİNİ...
canım hiç umutsuzluğa kapılma yumurtALRIN BÜYÜMÜŞ İĞNEN YAPILMIŞ ŞU AN BİR SORUN YOK GERİSİ NASİP İNANÇLI İNSANLARIZ HAMDOLSUN BUNDAN SONRASINI MEVLAMIZA BIRAK KENDİNİ YORMA ÇOK TA DÜŞÜNME İNŞAALLAH ALICAZ GÜZEL HABERLERİNİ...
evet 8 aydır uğraşıyorum. Yumurtam gelişti adetlerimde geciksede bi düzene girdi. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler. Senin tedavin nsl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?