- Konu Sahibi mutluluk_27
-
canım yumurtanın çatladığını gösterir o benim topiklerden okudugum kadarıyla öyle yani
cnm yeni geldim hastaneden malesef henüz bişey yok oysaki sevinmiştim ağrı olunca pazartesi tekrar gidecem sanırım çatlatma iğnesine başlayacaklar onun için böyle 2-3 günde bir çağırıp bakıyolar kendi düşüncem tabi bu ahh bide patrona nasıl söyleyecem onu düşünüyorum hazır maaşa zam almışken işede son vermesin :))
inş öyledir. bide döllense şu yaramazlar. senin tedavi nasıl gidiyor
canım klomen bana kist yaptı 7cm aslında klomeni suclamamak lazım tamamen drumun ihmalsizliği bir kere kontrole çağırdı yumurtan kücük olusmus dedi önümüzdeki ay doz arttırcaz dedi gönderdi o yumurta çatlamayacağı için ister istemez kist oldu adetimi bekliyorum şimdi tedaviye ara vermeyi düşünüyorum soğan kürü deniycem adet oldukdan sonra bakalım rabbim zamanını bilir tedavi cok stres yapıyor
kızlar pkolu olupta inofolic kullanan varmı ? polikistik olanlar için birebirmiş.aklınızda bulunsun.bende daha yeni başladım.bu arada pendik'te doktor arayanlar varsa uzun uğraşlarım sonucu bir doktor buldum şeker şeker resmen.insanı çok güzel motive ediyor
folic asit kullanıyorum sorayım druma bakalım. hoşgeldin bu arada. nasılsın?Eki Görüntüle 627611
benimkide aynen öyle...bana ne hormon testi yaptı ne bişey...bekarken almıstı benden kan pko oldugumu söylemisti ben cocuk istediğimde önce hormon değerlerime bakması gerekiyordu aman işte vicdan denen bişey kalmamış böyle drlarda oysaki ben ne kadar umutla gidip geldim onca çabanı bi anda boşa çıkarıveriyolar bende sabırsızdım bu ay anladımki acele etmemem lazım kendimi çok yıpratıyorum bıraktım artık oluruna soğan suyu denicem adet olunca bakalım
hoşbuldum.iyiyim seni sormalı ?
bu arada kendimi tanıtayım 23 yaşında 5,5 senelik evliyim.kendiliğinden adet olamayan pkoluyum.
folik asit yerine şiddetle inofolic öneririm.hem folik asit hemde şeker ilacının içindeki maddeler var.
bende iyiiym sağol. bende 26 yaşındayım adım yasemin benimde. annem yasmiş der hep bana bebekliğimden beri. bende 4.5 yıllık evliyim. nasıl gidiyor tedavin ne aşamadasın
sorayım druma. metformin içeren hapta kullanıyorum zaten
adaşız demek
arkadaşlar banada öyle diyorlardı
ilk defa doğru düzgün bir tedaviye bu ay başladım.benim eşimdede problemler var.sperm azlığı hareket bozukluğu vb.
daha önceden 2 defa klomen kullandım yumurtalarım hiç büyümedi.doktorum bu ay değişik bir tedavi planı başlattı.femara ilacıyla başladım.allaha şükür tepki vermeyen yumurtalarım uyandı5 yumurtam büyüme aşamasındaymış. 12-13 15 arasındaymış.salı günü tekrar çağırdı.büyümüşse iğne yapcakmış.çok şükür doğru doktoru buldum.olumsuz olsada gam yemem.
inş büyürler. benimde tek yumurtam gelişti bu ay 3. klomenim. çatlatma iğneside yaptı ilk kez bu ay drum. banada gonal f verecek olmazsa bu ay öyle söyledi. bakalım hayırlısı
klomene tepki vermesi çok iyi yasemincim.bende hiç bir işe yaramamıştı.
kilo fazlalığın varmı ? benim doktorum kiloya fena takıkher gittiğimde beni tartıyor. 1.70 boyunda 70 kiloyum.
olmaz mı? :) geçen sene verdim biraz rejim ve yüüryüşle sonra kaynım evlendi bayramlar falan kilo almadım tekrar ama veremedim de bakalım tekrar başlayacam. geçen sene verdiğim kglerden sonra adetim bayağı düzeldi. gecikiyor 28- 35 gün arası oluyor ama her ay oluyor kendiliğinden hiç değilse
ben zayıfkende aynıydım ( 53 kiloydum)
kendimi bildim bileli hiç kendiliğinden adet olmamışımdır.ama hormonlarım ne hikmetse çok güzel
kaç mm olduğunu söylemedi mi tatlım. nerde çalışıyordun. aman derdimiz az gibi bide patronun çıkmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?