- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
çokşükür canımbenden iyilik kalpatışlarını duydum belirsizlikkalktı. darısı basınıza sen nasılsın nasıl gidiyor
canım doktor cuma günü baktır dedi işte sabırsızlıkla cumayı bekliyorum umarım değer artar
kıs sen hamişmisinnnnn
canım inşallah öyle gibi ptesi kan değerim 57,7 çıktı doktor değer küçük hemen heveslenme dedi cumaya yenilenecek umarım değer artar bakalım canım bekliyorum sevinemedim yani daha
yumurtalar büyüyecek tatlı bebişler gelcek inş Eki Görüntüle 625093 [/QUOT
cnm yumurtalarımmı oluştu acaba bilmiyorum ya kasıklarımda ve belimde regl ağrısı gibi hafif bir ağrı var.sence bu belirtilenlerden birimi :))
yumurtalar büyüyecek tatlı bebişler gelcek inş Eki Görüntüle 625093
yumurtalar büyüyecek tatlı bebişler gelcek inş Eki Görüntüle 625093 [/QUOT
cnm yumurtalarımmı oluştu acaba bilmiyorum ya kasıklarımda ve belimde regl ağrısı gibi hafif bir ağrı var.sence bu belirtilenlerden birimi :))
kızlarrrr cvp bekliyorum sizdennn :)
aaaaaaaa adaşım hamilemisin çok sevindimnıye heveslenmeyecekmışsın halla halla ay hadı hayırlısı
yumurtlama ağrısı olabilir canım o
sibelcim umutsuz olma umarım herşey yolunda gider bizlerede umut olursunuz
kızlar yardımınıza ihtiyacım var.bende geçen hafta pcolu oldugumu öğrenmiştim ultrason sonucu.kan tahlili vermiştim ve bugun sonuçları netten baktım bütün hormonlarım normal düzeyde görünüyo.pcoda böyle bi durum olur mu? bi de bu durumda hamilelikte istiyorum nasıl bi tedavi veriliyor ki?
kızlar bana yardımcı olun kafamda deli sorlar var. ben pkoluyum dr gtiim. bu gn de kontrolüm vardı hatta. bana dedi daha 5 aylık evlisisn bi yedi ay daha kendin hamile kalmaya çalış dedi.tam 1 yıl olunca artık tedaviye başlayalım dedi. eee ben zaten 3 ayda bir adet oluorum nasıl anlıcam hamile olsam bile??? :44: zaten olmorum derim geçerim ben hep.. her ay düzenli test mi yapmalıyım? bir de eğer ben kendim hamile kalamazsam önce rahim filmi isteyip sonra mı tedaviye başlar doktor? ben rahim filminden çok korkuorummdeneyimi olan arkadaşlar bana süreci anlatabilir mi? acabaaa?? bu arada hormonlarımda falan da bi sorun yok,kilom yo hatta zayıfım bile,sadece yumurtalık tembelliğim var :44::44:
kızlarrrr cvp bekliyorum sizdennn :)
benimde vardı hafif ağrım ama belirtimi emin değilim
çatlatma iğnesi olduğumdan beri de var belimde ve özellikle sol tarafımda ağrı. solda gelişmişti yumurtam psikolojik mi bilmiyorum. bugün 7. günü çatlatma iğnesinin test yapmak istemiyorum daha tek çizgiden korkuyorum. ama ben çatlayacağım valla beklemekten geçmiyor zaman
kartanesi bugün gidecektin dra demi. ne oldu ne söyledi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?