merhaba pkolular burda toplanalım mı??

çokşükür canımbenden iyilik kalpatışlarını duydum belirsizlikkalktı. darısı basınıza sen nasılsın nasıl gidiyor

gözünaydın tatlım ben iyiyim çok şükür foruma girmemeye calısıyorum aklıma getirmemeye calısıyorum dr 7cm kisti kitledi bana adetimi bekliyorum olmadım henüz olunca baska bir dra görüncem adetimi düzenlemesi için ilaç isticem bi süre tedavi falan istemiyorum zamanını biliyodur rabbim ozaman versin banada

canım inşallah öyle gibi ptesi kan değerim 57,7 çıktı doktor değer küçük hemen heveslenme dedi cumaya yenilenecek umarım değer artar bakalım canım bekliyorum sevinemedim yani daha

aaaaaaaa adaşım hamilemisin çok sevindim nıye heveslenmeyecekmışsın halla halla ay hadı hayırlısı

yumurtlama ağrısı olabilir canım o

sibelcim umutsuz olma umarım herşey yolunda gider bizlerede umut olursunuz

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.bende geçen hafta pcolu oldugumu öğrenmiştim ultrason sonucu.kan tahlili vermiştim ve bugun sonuçları netten baktım bütün hormonlarım normal düzeyde görünüyo.pcoda böyle bi durum olur mu? bi de bu durumda hamilelikte istiyorum nasıl bi tedavi veriliyor ki?

canım merhaba bende pkoluyum ve hormonlarım normal çıktı.yumurta geliştirici ilaçlarla gebelik sağlanmaya çalıışılıyor korkma inşallah hemen sonuç alırsın

kese ve kalp atışı ıçın daha çok erken cnm. ınş o gunlerde yakındadır senın ıçın
bende pkoluyum hormonlarım normal çıktı gıbı. hapı bıraktığım ıkıncı ay hamıle kaldım. doktora kalsa klomen verecektı. biraz oluruna bırakmak lazım.

öncelikle rahat ol tatlım. genel prosedür bende bekledim 1 yıl. pko teshisi konulduğunda 7 aydır korunmuyordum zaten. arkadaşların da dediği gibi canını sıkma ilişkiye devam et mümkün olduğunca stresten uzak dur. olmaz diye başlama yola. test yaparsın her ay artık hamile kalırsan başka belirtilerden şüphelenirsin zaten. rahim filmi çektirdim ben çok zor aşırı ağrılı bi durum değil. benim canım çok tatlıdır bide ona rağmen acımadı diyorum korkarak şartlama kendini. daha 5 aylık evlisin evliliğin tadını çıkar bugünler bi daha gelmeyecek eşinle ilgilen aranızdaki sevginin tadını çıkar.

çatlatma iğnesi olduğumdan beri de var belimde ve özellikle sol tarafımda ağrı. solda gelişmişti yumurtam psikolojik mi bilmiyorum. bugün 7. günü çatlatma iğnesinin test yapmak istemiyorum daha tek çizgiden korkuyorum. ama ben çatlayacağım valla beklemekten geçmiyor zaman

canım yumurtanın çatladığını gösterir o benim topiklerden okudugum kadarıyla öyle yani

kartanesi bugün gidecektin dra demi. ne oldu ne söyledi dr

cnm yeni geldim hastaneden malesef henüz bişey yok oysaki sevinmiştim ağrı olunca pazartesi tekrar gidecem sanırım çatlatma iğnesine başlayacaklar onun için böyle 2-3 günde bir çağırıp bakıyolar kendi düşüncem tabi bu ahh bide patrona nasıl söyleyecem onu düşünüyorum hazır maaşa zam almışken işede son vermesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…