Merhaba

Bacı bizde ki burun kimsede yok allah seni inandırsın :) :)

Böyle fake konuları 100 metre öteden kokusunu alıp icabına bakarız,bizler akıllı kadınlarız

Ha illada kaşınan üyeler olunca ban da yesek kaşırız

yılların tecrübesi var burada anlamıyolar ki

evet ya elmalı turtaya ben de çok üzüldüm
kaç gündür aklımda

Bugün o eşini kaybeden bayanın konusunda ki yorumlarda fake konu dendiği için ve bende diğer yorumları okumaksızın inandığım için cok ayıp ettim ve üzüldüm keşke fake olsaydı dedim ama malesef gerçekmiş

Bende onu soyluyorum..
Dayi tecavuz etmis oylesine es geciyor ki burada baska bir dayi vakasi vardi sayfalarca yazildi herkes bir oldu kimi basindan gecenleri anlatti kimi teselli verdi kimse dalga gecmedi..
İki konu arasindaki fark gercekcilik

Dalgınlığına gelmiştir. Olabilir öyle şeyler. Ben onu okuyunca direk konu sahibinin mesajlarına baktım öyle bir şey yok. Onu yazan kişiye kızdım. O kadar da emin bir şekilde yazmış ki öyle düşünmen normal.

E bıktı üyeler artık. Burda 5 6 sene öncesinden beri takipte olan üyeler var onlar günde kaç tane fake konu görmüştür. Ben bile 1 senelik üyeyim fake konulardan bıktım biri konu acıyor 15 20 sayfa kadına teselli veriyoruz bi bakıyoruz konu sahibinin anlattıkları artık birbirini tutmamaya başlıyor yalanlar ortaya çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…