- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi kupelerinefendisii
-
Alay edin bu dunyanin ahireti de var.
yılların tecrübesi var burada anlamıyolar kiBacı bizde ki burun kimsede yok allah seni inandırsın :) :)
Böyle fake konuları 100 metre öteden kokusunu alıp icabına bakarız,bizler akıllı kadınlarız
Ha illada kaşınan üyeler olunca ban da yesek kaşırız
S siradanuye i gördüm ilk sıradan almış yerini.
ben de hep kaçırıyorumİzabel hep locadadir :)
Kac yillik uyeyim bigun loca gormedim...
Bundan sonra izabeli takip edicem bende
İzabel hep locadadir :)
Kac yillik uyeyim bigun loca gormedim...
Bundan sonra izabeli takip edicem bende
evet ya elmalı turtaya ben de çok üzüldümYok canım ya. Hatta bir arkadaş eşim öldü diye konu açmıştı. Biri geldi yorum yaptı bu konu sahte diye biz kızdık ona. Burada insanlar çıkarsız , menfaatsiz birbirine yardım etmeye, fikir vermeye çalışıyor, dua ediyor. Ben kaç gündür Elmalı Turtanın konusuna üzülüyorum mesela. Dua ediyorum sürekli Allah ferahlık versin diye. Hangimizin ne çıkarı var ki.
evet ya elmalı turtaya ben de çok üzüldüm
kaç gündür aklımda
Yok canım ya. Hatta bir arkadaş eşim öldü diye konu açmıştı. Biri geldi yorum yaptı bu konu sahte diye biz kızdık ona. Burada insanlar çıkarsız , menfaatsiz birbirine yardım etmeye, fikir vermeye çalışıyor, dua ediyor. Ben kaç gündür Elmalı Turtanın konusuna üzülüyorum mesela. Dua ediyorum sürekli Allah ferahlık versin diye. Hangimizin ne çıkarı var ki.
Bugün o eşini kaybeden bayanın konusunda ki yorumlarda fake konu dendiği için ve bende diğer yorumları okumaksızın inandığım için cok ayıp ettim ve üzüldümkeşke fake olsaydı dedim ama malesef gerçekmiş
aaa nerde yayınladılar ya?Benim de öyle. Bir de kadının hikayesini haber sitelerinde yayınladılar ya. Çok sinir oldum.
aaa nerde yayınladılar ya?
ben görmedim
bana da atar mısın?Bir sürü haber sitesinde biri de sözcü. dm atarım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?