- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
- Konu Sahibi kupelerinefendisii
-
Sende Alay ettirmeseydın.. Ki kimse etmedı sen bize saçma sınız dedikten sonra doğal olarak coştuk yaneSize insanlarla alay etmeyin dedigimbicin beni dusman bellediniz. İste ne kadar hakli oldugum simdi de ortaya cikti. Alay edin bu dunyanin ahireti de var. Son mesajim bu. Gunahimi alin arkamdan siz.
Az önceki kapanan zar konusunu diyo gibi geldiDün birinin sağlık sorunuyla alay ettiler dediği herhalde şu varis corabı yerine külotlu çorap almayı düşünen süper zeka abinin konusuydu. Zaten erkek üyenin kadınlar kulübünde olması yasak; bir de gelmiş saçma sapan bir konu açıyor, alay etmeyelim de acınası hâline ağlayalım mı?
Size insanlarla alay etmeyin dedigimbicin beni dusman bellediniz. İste ne kadar hakli oldugum simdi de ortaya cikti. Alay edin bu dunyanin ahireti de var. Son mesajim bu. Gunahimi alin arkamdan siz.
Aa ben onu kacirmisim, hemen bir bakayım.Az önceki kapanan zar konusunu diyo gibi geldi
bize insanlarla alay etmeyin dediğiniz için değil, site yönetimine ve üyelerine hakaret ettiğiniz için tepki gördünüz.Size insanlarla alay etmeyin dedigimbicin beni dusman bellediniz. İste ne kadar hakli oldugum simdi de ortaya cikti. Alay edin bu dunyanin ahireti de var. Son mesajim bu. Gunahimi alin arkamdan siz.
Allahım uzak etsin ben korkarım böylesinden. Durduk yere sardı millete.
Baştan normal başlayıp sonra volüm artırdı.
Bir insan nerede ne konuşacağını bilmiyorsa sussun daha iyi. Duyan da silah zoruyla üye yapıyorlar sanacak.
Bak ama kapandı üye de banlandıAa ben onu kacirmisim, hemen bir bakayım.
ben de kaçırmışımAa ben onu kacirmisim, hemen bir bakayım.
Yonetim sil beni midem bulandi bu sahteliklerden...
Baktım, eğer gerçekse çok garip bir konu. Tacizci hatta tecavüzcü dayı, o olayın konu sahibi tarafından es geçilerek anlatılması, bir de hazır bozulmuşken seks yapayım ama bozulmamıssa böyle devam edeyim tarzında garip bir zar odaklı düşünce...Bak ama kapandı üye de banlandı
Bize acıyormuş, sahte dünyanız diyor ama gerçek hayatında mutsuz insan bu kadar saldırgan olabilir. Normalde kimseye söylemeye cesaret edemediklerini gelir burada söylerler. Kaç yıldır buradayım.
+18 dışında bir konu ile alay edildiğini duymadım o da çok abartılı bir şeyse ister istemez ediyor insan. Hangimiz ihanet, dayak, taciz gibi konularla alay ettik?
Mesajlarimi begenmeyi unutmayınben de kaçırmışım
aaayy beğenmez miyim öyl3e mesajıMesajlarimi begenmeyi unutmayın
Uyeler hakkinda konu acmak yasak...
Cinsel icerikli ;+18 yada kizlik zarli ;iki erkek idare etmeli sisme bebekli (bkn eksi sozluk sisme bebek). Konular alay edilmeyi hak ediyor (bunu bu tur konulara hicbir yorum yapmayan ben yaziyorum)..
Az cok ayirt edebiliyoruz sap ile sekeri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?