Merhaba

Ayrica burada esim beni aldatti;bosaniyorum;uvey evlat; taciz edildim turundeki hicbir konuyla alay edildigini gormedim..
Ha bazi kullanicilar saldirgan kompleksli mi evet!! Hepimiz farkindayiz zaten onuda goz ardi edersin olur biter...
Ama uvey cocuguma katlanamiyorum her hareketi batiyor turunden harakiri misali buraya konu acanlarda aksiyon pesinde vede bol ziyaretcili olunca bizde vazifemizi yapiyoruz.
Yapmiyalim mi?

Size insanlarla alay etmeyin dedigimbicin beni dusman bellediniz. İste ne kadar hakli oldugum simdi de ortaya cikti. Alay edin bu dunyanin ahireti de var. Son mesajim bu. Gunahimi alin arkamdan siz.
Sende Alay ettirmeseydın.. Ki kimse etmedı sen bize saçma sınız dedikten sonra doğal olarak coştuk yane

Az önceki kapanan zar konusunu diyo gibi geldi

Size insanlarla alay etmeyin dedigimbicin beni dusman bellediniz. İste ne kadar hakli oldugum simdi de ortaya cikti. Alay edin bu dunyanin ahireti de var. Son mesajim bu. Gunahimi alin arkamdan siz.

Bu sitedeki hanımlar alışık kavga edip Allah'a havale edenlere.
Millet size rahatsız olduğunuz durumlarda yapabileceklerinizi anlatmış siz üyelere hönkürmüşsünüz. Aman diyeyim mizan terazisi hassastır kurtulacağım derken kaybedenlerden olmayın.

bize insanlarla alay etmeyin dediğiniz için değil, site yönetimine ve üyelerine hakaret ettiğiniz için tepki gördünüz.

Bize acıyormuş, sahte dünyanız diyor ama gerçek hayatında mutsuz insan bu kadar saldırgan olabilir. Normalde kimseye söylemeye cesaret edemediklerini gelir burada söylerler. Kaç yıldır buradayım.
+18 dışında bir konu ile alay edildiğini duymadım o da çok abartılı bir şeyse ister istemez ediyor insan. Hangimiz ihanet, dayak, taciz gibi konularla alay ettik?

Eski üye olduğumuz için anlıyoruz
Uzulmeyin sizde anlicaksiniz ama baya konu okuyup yorum yaptıktan sonra. .

Bak ama kapandı üye de banlandı
Baktım, eğer gerçekse çok garip bir konu. Tacizci hatta tecavüzcü dayı, o olayın konu sahibi tarafından es geçilerek anlatılması, bir de hazır bozulmuşken seks yapayım ama bozulmamıssa böyle devam edeyim tarzında garip bir zar odaklı düşünce...

Vallahi ben 2009 dan beri buradayım. Hiç dert olduğu belli olan dertlere (aldatma, ihanet, şiddet, kayıp, öğrenim vs) dalgalı mesaj yazmadım yqzanı da görmedim.
Var bir iki ergen eğleniyorlar kendilerince. O'nun dışında insanlar tecrübelerini paylaşıyorlar.
Eh nasıl bakarsak öyle görüyoruz karşımızdakileri
Kavga etmeye gelen kavga
Dalga geçmeye gelen dalga
Dert paylaşmaya gelen öyle ya da böyle deva buluyor

Yok canım ya. Hatta bir arkadaş eşim öldü diye konu açmıştı. Biri geldi yorum yaptı bu konu sahte diye biz kızdık ona. Burada insanlar çıkarsız , menfaatsiz birbirine yardım etmeye, fikir vermeye çalışıyor, dua ediyor. Ben kaç gündür Elmalı Turtanın konusuna üzülüyorum mesela. Dua ediyorum sürekli Allah ferahlık versin diye. Hangimizin ne çıkarı var ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…