• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabaa yinee benn?

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Eşimle aramdaki sorunlar kk nın hep duymuştu her halde. Hepsni hallettik çok şükür ve naşallah şuan aramız çok iyi ve eşim bana çok iyi davranıyor hanımlar. Allaha şükürleer olsun. Bu sefer sorun kaynım. Kaynım iş yerinde saat satıyorlarmış. Saati aldığı fiyat 70 tl hatta daha ucuz olabilir. Bu saati abime 150 tl ye satmış abim eve götürünce babamlar niye aldın falan demişler çünkü pşyasa değerine göre çok fazla pahalı. Abim sonra saati geri vermek istemiş. Sanırjm saatin bi şeyi kopmuş abim onu tamir ettirdi öyle getirdi. Kaynıma verdi. Bu saatş almadan önce sanırım tartışmışlar kaynımla abim. Abim zaten daha saatin parasını vermemiş ve kaynım özel olarak bu saati abime getirmemiş. Kaynım da abin geri verdi diye sinirlenmiş. Ama abimin alma gibi zorunluluğu yok bence. Sonra akşam üstü oldu kaynanam bana söylüyo bunu şikayet eder gibi. Ben de onların ikisinin arasında olan bi şey beni ilgilendirmez dedim. Saeece insan aldığı bi şeyi iade edebilir dedim. Sonra sahura kalktık iki kaynım da kınuluyorlar aralsrında hala saat mevzusunu. Kaynanamın da hoşuna gitmiş olucakki gülere bu çocuğun çok dili uzamış falan diyo. Tabi rşimin haberi yok bunlarda. Ben de odaya geldim nasıl sinirlendim varya onlsra. Eşim ne oldu dedi ben de anlattım çünkü kaynanamlar olayı başka şekilde eşime yansıtırlsr diye. Eşime anlattım ben bilmiyodjm dedi bilseydim laf ederdim dedi. Sonra sarıldı bana. Bugün konu açılıcak kesin sizcee ne yapmalıyım.

Abiniz saatin bir yerini kopartıp tamir ettirip sonra geri iade mi etmiş.Kusura bakmayın da haklılar kaynınlar.İster 150 ye satar ister 250 ye almasaymış o zaman.Saati bozup sonra yaptırıp iade etmek çok yanlış.
Saat bozulmadı sadece kayışı mı ne kopmuş öyle bozulma fala olmamış

saatin bi yeri kopmuş tamir ettirip geri vermeye çalışmış. ne olursa olsun bu mantıklı mı sizce. madem pahalı en başta almasaydı. aldı iade edecekse zarar vermeden geri götürseydi

abini saati görerek beğenerek fiyatını bilerek almış. sonra kayışı koparmış. tamir ettirip iade etmek istemiş öyle mi? iyi de bu şekilde herhangi bi mağazadan almış olsa asla iade filan edemezdi.

A
saatin bi yeri kopmuş tamir ettirip geri vermeye çalışmış. ne olursa olsun bu mantıklı mı sizce. madem pahalı en başta almasaydı. aldı iade edecekse zarar vermeden geri götürseydi
Bim bilerek isteyerek yapmadı ki bunu. Benim sinir olduğum nokta bunu kalkıp benim yanımda konuşmalrı bunun için bana laf sokmaları. Konunun muhatabı ben değilim

Abimi savunmadım. Sadece benşm yanımda konuşmalrı saçma konunun muhatabı ben değilim
Gerçekten o kadar mı bilgisizsin bilemedim de kayınvalidenlerin evinde yaşadığın sürece herşey senin yanında konuşulacak.
Ayrıca senin ailenle ilgili olan her konunun muhatabı evet sensin.
Bunu nasıl bilmiyorsun ki?

Abimi savunmadım. Sadece benşm yanımda konuşmalrı saçma konunun muhatabı ben değilim

abin haksız bu net. konu tekrar açılırsa da koskoca insanlarsınız kendi probleminizi kendi aranızda çözün beni karıştırmayın benim yanımda da abim hakkında ileri geri konuşmayın de gitsin..

Muhatabı siz olmamalısınız zaten ama abinizi savunduğunuz için öyle yapmışlar.
İşte sorun orda ben ağzımı açık tek kelime etmedim sadece kaynanama dedim bunu. Beni ilgilendirmez dedim. O lsrın arasında olan bişi dedim. Bana hala kaljıp söylenmeleri çok saçma

Gerçekten o kadar mı bilgisizsin bilemedim de kayınvalidenlerin evinde yaşadığın sürece herşey senin yanında konuşulacak.
Ayrıca senin ailenle ilgili olan her konunun muhatabı evet sensin.
Bunu nasıl bilmiyorsun ki?
Bana laf sokulması çok mantıksız. Bu konunun muhatabı abim . Ne yapayım kalkıp özür mü dileyeyim abim adına. Sesimi çılarmadım

Bugun konu acilacak, ne yapmaliyim demissin, şu yazdiklarina bakilinca abini savunacaksin baya baya, hem suclu hem güçlü duruma dusmemek adina, haksiz olan abini hakli gormekten vazgec bence..

Abiniz haksız , daha önceden fiyat araştırması yapıp alacaktı... Herkes bu para ona verilir mı dediği zaman çark etmiş...

Sizin yanınızda konuşulması doğru değil fakat siz o evde maaile yaşadığınız sürece basınız sıkıntıdan kurtulmaz...

Yeni aldigim saatin bir yeri kopsa hemen aldigim yere gotururum. Baska tamirci aramam.
Abinizin tavri tuhaf olmus..
Siz de kapatin konuyu bence ustelemeyin

İşte sorun orda ben ağzımı açık tek kelime etmedim sadece kaynanama dedim bunu. Beni ilgilendirmez dedim. O lsrın arasında olan bişi dedim. Bana hala kaljıp söylenmeleri çok saçma
Kayınvalideniz anlatmıştır onlara, bir daha beni bulaştırmayın, aranızda ki mesele benimle alakası yok deyip çekilirsiniz.
Hatta sofrada lafını açtıklarında niye söylemediniz, keşke o zaman söyleseydiniz.

A
Yeni aldigim saatin bir yeri kopsa hemen aldigim yere gotururum. Baska tamirci aramam.
Abinizin tavri tuhaf olmus..
Siz de kapatin konuyu bence ustelemeyin
Kaynım iş yerinden satın aldı abime sattı bunu. Tamirciye götürmekten başka şansı yoktu. Kaynım başka birne satmış bunu şimdi zatem

Bugun konu acilacak, ne yapmaliyim demissin, şu yazdiklarina bakilinca abini savunacaksin baya baya, hem suclu hem güçlü duruma dusmemek adina, haksiz olan abini hakli gormekten vazgec bence..
Ben abimi onlara karşı zaten savunmadım. Bana söylemeleri çok fazla saçma.

Back
X