Eşimle aramdaki sorunlar kk nın hep duymuştu her halde. Hepsni hallettik çok şükür ve naşallah şuan aramız çok iyi ve eşim bana çok iyi davranıyor hanımlar. Allaha şükürleer olsun. Bu sefer sorun kaynım. Kaynım iş yerinde saat satıyorlarmış. Saati aldığı fiyat 70 tl hatta daha ucuz olabilir. Bu saati abime 150 tl ye satmış abim eve götürünce babamlar niye aldın falan demişler çünkü pşyasa değerine göre çok fazla pahalı. Abim sonra saati geri vermek istemiş. Sanırjm saatin bi şeyi kopmuş abim onu tamir ettirdi öyle getirdi. Kaynıma verdi. Bu saatş almadan önce sanırım tartışmışlar kaynımla abim. Abim zaten daha saatin parasını vermemiş ve kaynım özel olarak bu saati abime getirmemiş. Kaynım da abin geri verdi diye sinirlenmiş. Ama abimin alma gibi zorunluluğu yok bence. Sonra akşam üstü oldu kaynanam bana söylüyo bunu şikayet eder gibi. Ben de onların ikisinin arasında olan bi şey beni ilgilendirmez dedim. Saeece insan aldığı bi şeyi iade edebilir dedim. Sonra sahura kalktık iki kaynım da kınuluyorlar aralsrında hala saat mevzusunu. Kaynanamın da hoşuna gitmiş olucakki gülere bu çocuğun çok dili uzamış falan diyo. Tabi rşimin haberi yok bunlarda. Ben de odaya geldim nasıl sinirlendim varya onlsra. Eşim ne oldu dedi ben de anlattım çünkü kaynanamlar olayı başka şekilde eşime yansıtırlsr diye. Eşime anlattım ben bilmiyodjm dedi bilseydim laf ederdim dedi. Sonra sarıldı bana. Bugün konu açılıcak kesin sizcee ne yapmalıyım.