Bende hemsireyim. Kac kilosun suanda ve hedefin nedir?arkadaşlar selam öncelikle.ben kpss ye hazırlanıyorum.24 yaşında hemşireyim.şuan evdeyim çalışmıyorum.hem ders çalışıp hem kilo vermeye çalışıyorum.amaa kendime benimle aynı duyguları paylaşan gece acıktığımda benimle acıkan, akşamları benimle beraber yeşilçayını yudumlayan,benimle beraber kilo verebilecek,pes etmeyecek,iddaalı arkadaş arıyorum.var mı bana eşlik etmek isteyenn
Ben sana eslik edebilirim bende 20 yasinda evli ve 1 cocuk annesiyim 68 69 arasi dolasiyorum 15 kilo vermem gerek :) senin ?arkadaşlar selam öncelikle.ben kpss ye hazırlanıyorum.24 yaşında hemşireyim.şuan evdeyim çalışmıyorum.hem ders çalışıp hem kilo vermeye çalışıyorum.amaa kendime benimle aynı duyguları paylaşan gece acıktığımda benimle acıkan, akşamları benimle beraber yeşilçayını yudumlayan,benimle beraber kilo verebilecek,pes etmeyecek,iddaalı arkadaş arıyorum.var mı bana eşlik etmek isteyenn
canım sen iyiymişsin benim yanımda tığ gibi kalıyosun valla benim hedefim 65 70 arası olmak sen ne diysınBen sana eslik edebilirim bende 20 yasinda evli ve 1 cocuk annesiyim 68 69 arasi dolasiyorum 15 kilo vermem gerek :) senin ?
Ama sen 1.70 boyundasin 65 kilo senin idealin 1.63boyundayim 55olunca daha iyi gorunuyorum :)canım sen iyiymişsin benim yanımda tığ gibi kalıyosun valla benim hedefim 65 70 arası olmak sen ne diysın
https://www.sagliklidunya.com/makal...ik/besinler/besinlerin-karbonhidrat-degerleri bu diyeti uyguluyorum canim cok iyi kilo verdiriyor. Gunluk karbonhidrat degerini 50 tutarsan istedigin kiloya inebilirsin bi incele istersen :))sen diyet falan yapıyor musun peki canım T tombul cilek
ay 50 çok az eği mi yetiyo muuhttps://www.sagliklidunya.com/makal...ik/besinler/besinlerin-karbonhidrat-degerleri bu diyeti uyguluyorum canim cok iyi kilo verdiriyor. Gunluk karbonhidrat degerini 50 tutarsan istedigin kiloya inebilirsin bi incele istersen :))
Yetiyor canimcım zaten gunluk yedigin seyleri abartmazsan surekli az degerli olanlari yersen cok kolay gecer mesela yumurta degeri 0 gunluk degerini 45 doldurursun cok acikirsan yumurta yersin cozum bulursunay 50 çok az eği mi yetiyo muu
anladım canım bende diyetisyen desteği alıyorumYetiyor canimcım zaten gunluk yedigin seyleri abartmazsan surekli az degerli olanlari yersen cok kolay gecer mesela yumurta degeri 0 gunluk degerini 45 doldurursun cok acikirsan yumurta yersin cozum bulursun
İse yariyormu diyetisyen ?anladım canım bende diyetisyen desteği alıyorum
Eveeet cok super olurrSelam ben 92 kiloydum şimdi ise 82 iki kiloyum istersen yardimlasabiliriz
Nasil verdiniz 10 kg nekadar surede verdinizEveeet cok super olurr
Evet canim iyi gidiyorrİse yariyormu diyetisyen ?
İyi bari :)Evet canim iyi gidiyorr
ama duruyo arada kilo vermem neden bilmem ?İyi bari :)
Bazen vucut kendini kitliyor tehlike sinyalleri veriyor kitlik sinyallari ozaman vucut kitliyor onun icin duraksiyor ama sen inat edip devam ettikce 1 ayda kitlese bile ondan snra pes edip devam ediyorama duruyo arada kilo vermem neden bilmem ?
ayy çok kitliyo kendini valla error verdi artıkBazen vucut kendini kitliyor tehlike sinyalleri veriyor kitlik sinyallari ozaman vucut kitliyor onun icin duraksiyor ama sen inat edip devam ettikce 1 ayda kitlese bile ondan snra pes edip devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?