- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Ben 1 ay ugrastim bi kitledi kendini pes etmedim ondan snra birden 4kilo bile verdim hizli hizliiiiayy çok kitliyo kendini valla error verdi artık
Masallah iyi kilo vermissin :) eeh yazarsan iyi olur tabi :)size bir önerim var ben mart 2015 te 70 kg idim şu an 58 kiloyum. defalarca diyet yaptım 2 kg verdiysem 5 kg aldım. Geçen mart başladığım bu şeye diyet demiyorum çünkü değil. yediklerime dikkat ettim. Gerçekten ama. FATSECRET diye bir site var yediğiniz 1 dilim ekmeğe kadar herşeyin kalorisini yazıyorsunuz. Ben günde 1000 kaloriyi geçmemeye çalışarak ve haftada sadece 2 gün 30 dk (15 dk kardio 15 dk pilates) spor yaparark yavaş yavaş ve sağlıklı kilo verdim.
İsteyen olursa beslenme programı mı da yazabilirim.
Cok iyimis valla heee bravo :)*Sabah (klasik gelecek ama gerçekten doyurucu)
2 dilim kepek ekmeği ( benim ekmekle aram iyi olmadğı için 1 yiyorum genelde)
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir ( fatsecrette yazarsanız 30 gr olduğunu söyleyeyim)
5-10 zeytin(siyah yeşil karışık)
domates - salatalık ( 2 sinden de birer adet yeseniz bile 30 kalori anca yapıyor)
*** bim de yulaf ezmesi satılıyor metabolizması az çalışanlar için mükemmel bir ürün. bazen akşam yemeği yemeyip 3 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf ezmesi yerdim gayette tok tutardı. cornfleaks zannedildiği gibi çok da diyet bir ürün değil yulaf ezmesini tercih etseniz daha iyi olur***
* Öğlen
çorba (1 kepçe)
salata
yemekte ne varsa - sebze köfte tavuk- fakatttt pilav makarna aslaaaaa
onun yerine inci 1 dilim ekmek yiyin
* Akşam
Pilav makarna kızartma hariç herşeyden 1 porisyon
ARA ÖĞÜNLERİM
SAAT 10:00 ( kepekli grissini (şok ta satılıyor) 3 adet - fındık(ne severseniz) 5 adet
SAAT 15:00 meyve ( yoksa ben yine grissini yiyourum) bazen yoğurt-yulaf yapıyorum
SAAT20:00 !AZ! kuruyemiş
NOT: FATSECRET TE YEDİKLERİNİZİ YAZMAYA BAŞLAYINCA BAZI YİYECEKLERDEN OTOMATİK UZAK DURACAKSINIZ ZATEN. ÖRNEĞİN BİR DİLİM BÖREK 420 KALORİ DİYECEK ELİNİZ GİTMEYECEK. BENİM ÖYLE OLDU. YEDİKLERİNİZİ YAZIN PİLAV-MAKARNA-KIZARTMADAN İSTEDİĞİNİZ KİLOYA YAKLAŞINCAYA KADAR UZAK DURUN SONRA 2-3 KAŞIK YERSİNİZ.
Cok iyimis valla heee bravo :)
light yoğurt ve sütlerle yaptığım meyveli smoothieler çok faydalı oluyo bana çok tok tutuyo :)
Nasil verdiniz 10 kg nekadar surede verdiniz
Benim kilo vermem durdu ya 2 haftadir yok yani1.5 ayda verdim ama ilk başlarda spor yapmıyordum sonra sporla destekleyinci verildiğini gördüm. Spor diyosomda evde kendi yaptıklarım. Ben genel olarak sıvı ağırlıklı beslendim sanirsam birazda ondan hızlı verdim. Günlük 2 litre su iciyorum yeşil çay iciyorum birazda azim olunca o kilolar gidiyor şeker un tuz uzak duruyorum
Canım yarım muz 1 kivi bunlari eziyosun robotta sonra ustune 3 yk light yogurt ve 1 bardak laktozsuz veya light süt ekliyosun sekeri bana yetiyo ama istersen icine bal da ekleyebilirsin 1 kasik bukadar cok basit ama tok tutuyo max. 250 300 cal arasi olur tahminiYA HEP YAPMAK İSTEDİM AMA NEDENSE YAPAMADIM. BASİT BİR TARİF VERİR MİSİN? BİR DE KAÇ KALORİ OLUYOR TAHMİNİ NİLGİN VAR MI?
İdare eder :)
canımm çok mutlu oldum senin adınaa inşallah bende görebilirim o günleri :)Bir pantalonum vardı daha evlenmemiştim onu giydiğimde tabi zaman geçince bırak düğmeyi fermuarı yukarı çıkmıyordu. atmadım kaldırdım pantalonu git gel dene dene dene veee bugün üzerimde o pantalon var ... kendimi genç kız gibi hissediyorum yıllllarr sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?