merhabalarr bende geldim :)

abebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
96
4
48
Adana
merhabalar benimde düğünüm 2013 yaz sonu.. ve ben de sizlerle paylaşmak istedim çeyizlerimi dsaha çok eksik var ama :))

güle güle kullan hepsi çok güzeller
ne kadar çok tenceren var öyle
yemek takımımız aynı ben çok beğenerek aldım umarım kullanışlıdır

hepinize teşekkür ederim :) aslında 3lü olan sahan seti onlar tencere sayılmaz :)) yaa aslında seramik olanlardan da istiyorum ama nasıl olur nereye koycam bilemedim :))

teşekkür ederimm hepinizee :) aslında birtanesi sahan seti o tencere sayılmaz :) aslında seramiklerden istiyorum ama erken almışım bunları sanırım (

hepinize teşekkür ederim :) aslında 3lü olan sahan seti onlar tencere sayılmaz :)) yaa aslında seramik olanlardan da istiyorum ama nasıl olur nereye koycam bilemedim :))

sen seramık ıstıyorsan bunları bırıne ver.. zaten şimdi seramikler çok moda nekadar sağlıklıdır şüpheli ama

şimdi nerden nasıl devam edecegimi bilemiyorumm.. yada nasıl bi kombin yapsam renklimi aldam eşyalarımı baharatlıgımı falan ykosa bikaç renge mi takılsam ki kafam çok karışık :)

güle güle kullan canım eşyalarını tencerelerin ne kadar çokmuş maşallah

hayırlı olsun canım. Allah devamını da nasip etsin =)
güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…