merhabalarr bende geldim :)

bnmde çeyizim kırmızı siyah beyaz
nerden aldın ekmek kutusunu.. bende siyahmı alsam diyorum.. kırmızıda mutlakgımmın dolapları renkli olursa( olurda kiraya gdersem) kötü durur sankim

Eki Görüntüle 522930
çay setinden kastım buydu aslında:S
benm kahvaltı takımım bernanado. yanına farklı tabaklarda aldım.. hem günlük hmde kahvatı gibi
ayrı yetten 6 kişlik günlükte aldım. olurda 6kişilk gnlük yetmezse kahvaltı takımlarından faydalancam. ay anlatamadım:)
bıcak takımıda karaca dımı. ne kadar.? bnde siyah ve ince istiyorum.d

kaşık ve rende ne işe yarıcak

Son düzenleme:

canım ekmek sepertimi karacadan aldım... siyada olabilir ama dedigin gibi :) burda biraz rengi açık çıkmış... biev dede var aynısı :) 50 tl ye de aldım. ama inan bıçak setini hatırlamıyorum :)karaca ama fiyatı neydi bilmiyorum. kaşık ve rende derken ne demek istedigini de anlamadım

şimdi anladım yazdıklarımı okuyunca canım kaşıklarını kuzenm 10 yıldır kullanıyo teflonlarda falan ve inanırmısın plastik ve ilk günkü gibi ne bi erime ne bi solma...
rende de almışken tupper alıcam degişik başlıkları var hoşuma gidiyo ve çok keskin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…