MERVE01 adlı üyeyi atalım burdan

evet canım haklısın zaten görmezden geliyorum son yorumu itibariyle

İşte nickiyle özdeşleşmiş insan
Mesafeli olmak yüzgöz olmaktan iyidir.Sizi geren,birşey katmayan,art niyetli,dedikoducu...vb. insanlara ne kadar mesafeli durursanız kendinizi o kadar korursunuz biliyorsunuz ki herkes sevdiğiyle beraber bu tip insanlara prim verenler zamanla onlar gibi olur.

Burası herkesin üye olduğu bir spor merkezi,aile apartmanı veya aynı görüşe sahip insanların olduğu bir topluluk değil ki? Sanal ortamı ve sanaldaki insanları ne kadar ciddiye alıyorsunuz.Atılsa ne olacak.Ne değişecek.Başka bir üyelikle yine girer.Ya da başka çeşit insanlarda devam eder aynı şeylere.Bir de herkes başkasının kendi fikrini savunmasını,aynı görüşte olmasını beklememeli.Sana göre köpek eti yemek vahşettir ona göre değildir.Sen sünneti inancın gereği doğru bulursun o bulmaz.Sen müslümansındır o ateisttir veya hristiyandır.Kimseyi kendi doğrularımıza yönlendiremeyiz ki?Çeşit çeşit insan giriyor bu isteye.Erkeği de vardır ergeni de.Psikolojik travmalısı da vardır akıllısı da.İnternet sitesinden insan mı ayıklayacağız şimdi.Bizim yanlışımız burda toplum olarak.Herkese,herşeye birşeyleri dayatmayı,hizaya çekmeyi,alışılmışın dışına çıkılmamayı istiyoruz.

Ya bi ben mi tanimiyorum bu kisiyi :)))
Hic de hatirlayamadim ki yaw denk mi gelmedim mi 😛

Aldatma, şiddet veya evde erkeğin eşine hiç yardım etmeyişinden yakınan dertli üyeye ve yorumculara "bırakın bunları kocalarınıza biraz itaat edin. Kocadır candır el üstünde tutulmalı. Analarımız böyle miydi?" tarzında yorum yazan biri varsa bil ki odur veya onun uzantısı

arkadaşlar benim bahsettiğim kişi hakkındaki görüşlerim geyik olsun diye değil hakiki ve samimi düşüncelerim
ayrıca neden buna hakkımız olmasın
tamam benim açtığım konu kurallara aykırı ise kapatılsın
hatta beni de atabilirler
kabulümdür
ben kendi düşüncelerimi söyledim
insanların dini görüşleri ile psikolojik sorunları ile dalga geçen bir üyeyi şikayet etmenin ve farkettirmenin yolu budur diye düşündüm
eleştirilere saygım sonsuz
herkes düzeyli bir şekilde beni burda eleştirmiş onlara ben bişe demiyorum
haklı da oılabilirler ama
bu insan bizimle dalga geçiyorsırf eleştiri yapıyor sırf muhalefet oluyor diye değil
insanlarla dalga geçiyor dalgaaa

dini ve toplumsal görüşlerin aksine hareket ediyor

beni şimdi isteyen atsın isteyen eleştirsin
bu kk nün kurallarına aykırı olabilir belki bilmiyorum öyle bişe varmı

haketmeyen herkes burdan uzaklaştırılmalı bence
ben de haksızsam ben de dahil

insanlar burda iyi kötü her duygularını paylaşıyor
denge sorunu olan birisi çıkıyor
bütün duygusallığı, bayan dayanışmasını paramparça ediyor

kimsenin buna hakkı yok
ayrıca benim bahsettiğim kişi
merve01

Konu çok ilgi çekti yalnız Mervecik01 amacına ulaşmış kk onu konuşuyor

Office, içine millian mı kaçtı senin
Eskiden pek sessiz, vakur bir havan vardı yahu
Ağır abla gibi gelir, mantıklı okkalı yorumu yapıştırır, daha da cevap atmazdın sanki

baktım onlardan çoğaldı saldım kendimi yaş ilerledikçe içimdeki ergen çıkıyor durduramıyorum

Tamam ama her şeyin bir sınırı olmalı
Kadına şiddeti savunmak
Hayvanlara işkenceyi kültür olarak görmek bu sınırları aşıyor

mervecik01 ** mi merve01 mii kafamda deli sorularrr biz saatlerdir yanlış insanımı konuştuk enemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…