- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi melisguldemir
-
he tamam hee
evet canım haklısın zaten görmezden geliyorum son yorumu itibariyleYapma eylül ya, ban alacaksın boşuna.
Bazı üyeler 20 küsür sayfa dayağı savundu, üstelik onları haklı bulanlar çıktı.
Şimdi böyle bir konu yüzünden sen haksız çıkacaksın. Anlatabildim mi?
aynen balım sonradan dank etti benim jetonbana yaz sen..bırak onu..
yes, all righthatunlar gideceksek geyikten gidelim, kavgadan değil
Mesafeli olmak yüzgöz olmaktan iyidir.Sizi geren,birşey katmayan,art niyetli,dedikoducu...vb. insanlara ne kadar mesafeli durursanız kendinizi o kadar korursunuz biliyorsunuz ki herkes sevdiğiyle beraber bu tip insanlara prim verenler zamanla onlar gibi olur.İşte nickiyle özdeşleşmiş insan
Ya bi ben mi tanimiyorum bu kisiyi :)))
Hic de hatirlayamadim ki yaw denk mi gelmedim mi 😛
hatunlar gideceksek geyikten gidelim, kavgadan değil
İyi de konu sahibi yok zaten, herkes duvara konuşuyor gibi ya da burada misafir modunda..
Office, içine millian mı kaçtı senin
Eskiden pek sessiz, vakur bir havan vardı yahu
Ağır abla gibi gelir, mantıklı okkalı yorumu yapıştırır, daha da cevap atmazdın sanki
Office, içine millian mı kaçtı senin
Eskiden pek sessiz, vakur bir havan vardı yahu
Ağır abla gibi gelir, mantıklı okkalı yorumu yapıştırır, daha da cevap atmazdın sanki
verdıgın örnekte ben neciyim acebaaaaaaaaaaaaaa????
verdıgın örnekte ben neciyim acebaaaaaaaaaaaaaa????
Burası herkesin üye olduğu bir spor merkezi,aile apartmanı veya aynı görüşe sahip insanların olduğu bir topluluk değil ki? Sanal ortamı ve sanaldaki insanları ne kadar ciddiye alıyorsunuz.Atılsa ne olacak.Ne değişecek.Başka bir üyelikle yine girer.Ya da başka çeşit insanlarda devam eder aynı şeylere.Bir de herkes başkasının kendi fikrini savunmasını,aynı görüşte olmasını beklememeli.Sana göre köpek eti yemek vahşettir ona göre değildir.Sen sünneti inancın gereği doğru bulursun o bulmaz.Sen müslümansındır o ateisttir veya hristiyandır.Kimseyi kendi doğrularımıza yönlendiremeyiz ki?Çeşit çeşit insan giriyor bu isteye.Erkeği de vardır ergeni de.Psikolojik travmalısı da vardır akıllısı da.İnternet sitesinden insan mı ayıklayacağız şimdi.Bizim yanlışımız burda toplum olarak.Herkese,herşeye birşeyleri dayatmayı,hizaya çekmeyi,alışılmışın dışına çıkılmamayı istiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?