^^^^mervenin bitiremediği çeyizleri^^^^

canım resimler çok güzel çıkmış birde o yüzünü görebilseydik:))) inş mutlu güzel bir yuvan olur

harikasınız canım çok mutlu olun inş Allah ağzınızın tadını bozmasın

selam nasılsısn canım ?? gelinliğin çoook güzel görünüor gerçekten çok beğendim.. bende topiğe uğrayamıorum uzun zamandır.. bende artık unumu eledim duvara astım :)) düğünüm bitti gitti :) umarım güzel günler bizimle olur hep...

ayy iyiyim canım sen nasılsın düğünün oldu demek resimlerini bekliyorum mutlaka :)))

teşekkür ederim canım beğendin demek gelinliği

düğünden sonra 1 ay ben de uğrayamamıştım işten güçten inşallah gönlümüzce olur herşey

koydum canım bende resim bakarsın :)) evet yaa uğranmıyor izinliyim bende bayramdan sonra başlıycam tadını çıkarıyorum o yüzden evimin :))

koydum canım bende resim bakarsın :)) evet yaa uğranmıyor izinliyim bende bayramdan sonra başlıycam tadını çıkarıyorum o yüzden evimin :))

ay ne güzel canım tadını çıkar tabi ben hiçbi şeyn tadına varamadım evlendim evleneli ama yine de mutluyum canım

evet belki yeri burası değil ama hepimizin face i var 1 dk ayırıp okulumuza yardım etsek nasıl olur

KIZLAR SAÇMA DEMEYİN FACE AŞAĞIDAKİLERİ YAZIP BAKIN)

arkadaşlar okulumuza projeksiyon kazandırmak ister misiniz?

doğunun bir köyünde öğretmenlik yapıyorum okulumuzun o kadar fazla eksikleri var ki en büyük eksik de projeksiyon

aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak beğendikten sonra destek olabilir miyiz

Favori Jewellery (Turkey) | Favori Canım Okulum
https://apps.facebook.com/favoricani...ref=ts&fref=ts

yapmanız gerekenler çok basit

1-tıklayıp beğenin

2-hemen katıl butonuna basın

3-okul adına göre ara kısmından ^^^^ ATABAĞI İLKOKULUNU^^^^ arayın ve destek ol butonuna tıklayın

kızlar bu sayede kaç tane çocuğumuz mutlu olacak

lütfen destek olalım

arkadaşlar konuyu açtım kapandı ben de burdan destek bekliyorum

destekkkkkkkkkkkkkkkkkk kızlar

ben tıkladım ama açılmıyor sayfa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…