HEPSİ BİRBİRİNDEN HARİKA BAYILDIM :) RABBİM İYİ GÜNLERDE KULLANMAK NASİP ETSİN EN BAŞTA YUVANDA HUZUR-SEVGİ-SAYGI DAİM OLSUN İNŞ HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR
çok zevklisin ya. herşeyini çok beğendim benim zevkimle çok örtüşüyor seninki :) puantiyeli bornozların markasını merak ettim. daha bir çok şeyi merak ettim aslında
ve en çok hoşuma giden de mutfak ürünlerinde tupper haricinde plastik görmedim. gözümden kaçsada az belli. hiç sevmem ben plastiği. ne güzel mutlu mesut kullanman dileğiyle :)
Çok güzel şeyler almışsın canım güle güle kullan.
aldıkların çok güzel..iyi günlerde kullanmanı dilerim..
canım koca bir maşallah bitmiş çeyizler ama harika tek kelimeyle çok sevdim zaten resimlerin paylaşldığı topikte paylaşmıştın çoğunu biliyorm hepside çok kaliteli güzel günlerde kullannn canım
Canıımm ne kadar çok şey almışsın böyleHepsi de çok güzel ve kaliteli güzel günlerde kullan inşallah kocaman bir maşallah
Tupperları intenetten mi aldın canım yoksa etfarında satan birisi mi vardı? Eğer internetten aldıysan nasıl aldığını kimden aldığını anlatabilir misin? Ben de tupper almak istiyorum ama çevrem saten kimse yok. :26:
canım herşeyin çok güzel mart ayında almaya başlamış olmana rağmen baya bi ürün almışsın valla tebrikler
canım gittigidiyordan aldım çok uyguna geldi
canım burda aldığım fiyatları yazdım ama ben açıkartırmadan aldığım için çok uyguna geldi şimdi biraz daha pahalı
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...mli-sadece-resim-paylasalim-yorum-yok-88.html
satıcının ürünlerine bakmak istersen link de burada
- Dükkanlar
Masallah diyorum oncelikle hepsi cok guzel ve kaliteli cetizindeki cogu eksik bitmis gibi gorunuyor, mutlu gunlerde kullanman dilegiyle
Teşekkürler canım link iiçn. Sorunsuz eline ulaştı di mi memnun kaldın mı bu satıcıdan? Ben internetten pek alışveriş yapmadığım iiçn bilemiyorum kim ya da hangi siteler güvenilirdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?