Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

hımmm benimde rezervim düşük ama fsh yükselmedi daha çok şükür bende 2 tüp bebek yaptım sonuç negatif. vardır bir hayır inşallah bize de nasip olur

hımmm benimde rezervim düşük ama fsh yükselmedi daha çok şükür bende 2 tüp bebek yaptım sonuç negatif. vardır bir hayır inşallah bize de nasip olur
cnm ben hayıt suyu ıctım sabah aksam 3 ay boyunca hormonları dengelıo adetın ıkıncı gunu basladım yuurtam catlayana kadar sabahları ac karnına baş-tarcın-çörek otu yedım en son polende atmıstımm

Ben Hayıt otuda bsl polen çörek otu hepsini kullanmıştım ama olmadı canım bide bende hasimato var ondan hersey iyi gelmiyo bana. Dermanim Yaradanım. İnşallah O şifa verir benim elim kolum bagli ne doktorlardan bişey anlıyorum ne kendimden hersey çelişki o yüzden Allahıma bıraktım yoruldum artık hayırlısı olsun. Bize de dua et canım hamilenin duası kabul olur

Biz internetten sipariş verdik kardeşim, dini ürünler satan helal sitesiydi, dur bulursam link yazayım.
Burasıydı http://www.helalavm.com/marka/meryem-ana-eli-otu.aspx hemen kargoya vermişlerdi, gerçek meryemana otuydu. Dediğin gibi bizde tereddüt etmiştik ama dini site diye burdan vermiştik bi sorun çıkmadı çok şükür.

Nasıl kullanmıştınız acaba ? Bilgi rica etsem kardeşim
Tabiki canım bir iki sayfa geriye gittgnde yazımı bulursun orda ama arkadaşa yazdgmın yinede buraya aynısını yazıyım anlatıyım bize umreden geldi burda arkadaş ve teyzem hamile kaldı tabi allahn izniyle, Ya ben mesela hem içtim hem üzerimde taşıdım ama eksik okudum iki tane okumuşum sonradan farkettim o gün akşam okudgm için uykumda gelmişti :)) sonuçta niyet kadar ne okuncagı sayılarda önemli meryem suresini ister kendin veyada kuranı kerim okumasını bilen birine okuttursan olur canım kendin okuman şart değil ama niyetini alıp o taktıgın gün iki rekat allah rızası için namaz kılcaksın eşinle veya kendin o kadar he bide sağ göğsünde taşıcaksın ince küçük bi tülbente sarabilirsin sadece banyoda çıkart sonrasında tak hamileliğini öğrendiğin zaman yada adet olcagn tarihte çıkart çünkü rahimi genişletme özelliği oldgndan düşüğe sebep oluyo, bunu yapan arkadasn 8 senedir çocukları olmuyodu sorucagn bşey olursa yanıtlarım ben hem taşıyorum hem ateş ölçmeyi yapıyorum bakalım

canım nasılsın iyisindir inşallah.bebeğinin cinsiyeti belli olmuştur artık.ben bebeğimi kaybettim maalesef kalbi durdu inşallah sen sağsalim kucağına alırsın
Yaa cnim inan cok uzuldum Allah sabir versin canim . Yeni mi oldu cnim ya. Allahin izni ile bir daha olur cnim insallah. Benimde bazi sıkıntılarim var cnim sorunsuz gebelik geciren yok zaten gunumuzde .canim Allah izin verirse kizimiz olacak .

sağolusun canım.yeni sayılır aslında 1.5 ay oldu.şimdi tekrardan başladık çalışmalara inşallah tez zamanda nasip eder inşallah.sende sağsalim bebeğini kucağına alırsın canım.bende benimkinin kız olduğunu düşünüyorum rüyamda gördüm çok tatlıydı sonra biranda kayboldu arıyorum bulamadım filan 2gün sonrada kalbi durmuş zaten napalım hayırlısı böyleymiş diyip kendimi avutuyorum.inşallah seninde sıkıntılar son bulurda bebeğine kavuşursun.insan hiç rahat edemiyor sorunlar olunca ama bunlar da güzel telaşlar vesselam :)

İnşallah kisa zamn da tekrr bebegine kavusursn cnm.herseyde bi hayir vardir buna suphemiz yok .insallah canim sagol Allahim hayırlısıni nasip etsin.hergunun yüreğim agzimda geciyo inanki cnm. Cok şükür halime

İnşallah kisa zamn da tekrr bebegine kavusursn cnm.herseyde bi hayir vardir buna suphemiz yok .insallah canim sagol Allahim hayırlısıni nasip etsin.hergunun yüreğim agzimda geciyo inanki cnm. Cok şükür halime
kendini strese sokmamaya çalış canım inşallah bebeğimi sağsalim kucağıma alıcam de ve pozitif düşünmeye calış canım inşallah sorunsuz alıcaksın bebeğini kucağına canım.amin sağolasın rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versin

Amin canim insallah. Rabbim evlatla sinamasin bizleri aminn. Senide moralin iyi gördüm canim insallahh bana mujdeli hber verirsin

Amin canim insallah. Rabbim evlatla sinamasin bizleri aminn. Senide moralin iyi gördüm canim insallahh bana mujdeli hber verirsin
amin canım inşallah.moralimi iyi tutmaya çalışıyorum canım stres üzüntü yumurtlamayı engelliyo diye kendimi başka işlerle avutuyorum işte.inşallah canım sende dua et bana hamilelerin duası kabul olur derler

Arkadaslar ben otu kullandigimdan beri goguslerim hep sis ve adetim sokulmedi bikac gündür bugün cikardim bugün sokuldu ostrojeni artirmasindan dolayi olabilir mi bunlar?

bana da pzar günü getirdiler. tertibini bilmediğimden henüz duruyor, ne sardım ne de bişey okudum, tam olarak kimin okuması gerekiyor meryem süresini, annem okusa olur mu ? yada kişinin kendi okuması mı daha etkili, anlatmışsınızdır ama tekrar eder misiniz?

merhaba kızlar meryem ana eli otu aldım gittigidiyordan kullanıcam ancak üzerine mi okunmalı meryem suresi yoksa arkasınada okunsa olur mu birde ot bu sekılde geldı kucuk dogru ot mu cvp verirseniz sevinirim

Eklentiler

• image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 112
merhaba kızlar meryem ana eli otu aldım gittigidiyordan kullanıcam ancak üzerine mi okunmalı meryem suresi yoksa arkasınada okunsa olur mu birde ot bu sekılde geldı kucuk dogru ot mu cvp verirseniz sevinirim
Doğru ot. Suya atınca açılıyor. Üzerine oku bence.sonra suyu içersin.tadi da güzel. Ben içmiştim. Tutmuştu.allah yardımcın olsun. Tez zamanda hamile kalasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…