- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 39
- Konu Sahibi sohrantifundam
-
hımmm benimde rezervim düşük ama fsh yükselmedi daha çok şükür bende 2 tüp bebek yaptım sonuç negatif. vardır bir hayır inşallah bize de nasip oluramın cnm ınsallah 4 bucuk senedır evlıyım 1 bucuk senedırde korunmuyorum en son 4 ay önce doktoora gttım ön muayenede sorun görülmedi fakat hormon testınde fsh degerm yasıma göre yksek cıktı 9.75 di bunu bir sorun olaak gördüler tabı yumurtalık rezerviyle alakalı ıkı ay klomen kullandım yumurta takıbı yaptrdım olmadı sonuc alamadık doktorumdan memnun kalmadım degısttrdım bana hsg (rahim filmi) cektrmemm gerektgını ılk 3 ay gebelık şansı yuksek dedıı benı eve gönderdı gıt 3 ay sonra gel dedı bende gecen 7 aralıkta cektrdım o ay adetımı oldum sonkez vee ocak ayında hamıle kaldm allahn ıznıyle ilaç falan kullanmadmm ama ovulasyon testı aldm evde kendıme onu yaptmm düzenli ilşkide bulundum cok şükür hayıt suyu ıcıodm ballı macunda yıyodumm
cnm ben hayıt suyu ıctım sabah aksam 3 ay boyunca hormonları dengelıo adetın ıkıncı gunu basladım yuurtam catlayana kadar sabahları ac karnına baş-tarcın-çörek otu yedım en son polende atmıstımmhımmm benimde rezervim düşük ama fsh yükselmedi daha çok şükür bende 2 tüp bebek yaptım sonuç negatif. vardır bir hayır inşallah bize de nasip olur
Ben Hayıt otuda bsl polen çörek otu hepsini kullanmıştım ama olmadı canım bide bende hasimato var ondan hersey iyi gelmiyo bana. Dermanim Yaradanım. İnşallah O şifa verir benim elim kolum bagli ne doktorlardan bişey anlıyorum ne kendimden hersey çelişki o yüzden Allahıma bıraktım yoruldum artık hayırlısı olsun. Bize de dua et canım hamilenin duası kabul olurcnm ben hayıt suyu ıctım sabah aksam 3 ay boyunca hormonları dengelıo adetın ıkıncı gunu basladım yuurtam catlayana kadar sabahları ac karnına baş-tarcın-çörek otu yedım en son polende atmıstımm
Arkadaşlar Meryem Ana oyunu nereden temin edebilirim. Umreye giden bi yakınım da yok şu an. Önceki sayfalarda mısır çarşısı ve gitti gidiyordan alanlar olmuş ama ne kadar güvenilir. Sahte ot satabilirler mi. Netten ya da mısır carsisindan temin edip hamile kalan var mı aranızda. Bilgilendirirseniz çok sevinirim
Kız ben dedimya uzun uzun anlattm nasıl kullanılcagnı daha soruyomusun canım :) hatta dedim teyzem bu vesileyle hamile kaldı diyeNasıl kullanılacağını biliyormuşsunuz kesin şöle bişey diye dıydunuznu bierden
Nasıl kullanmıştınız acaba ? Bilgi rica etsem kardeşimKız ben dedimya uzun uzun anlattm nasıl kullanılcagnı daha soruyomusun canım :) hatta dedim teyzem bu vesileyle hamile kaldı diye
Tabiki canım bir iki sayfa geriye gittgnde yazımı bulursun orda ama arkadaşa yazdgmın yinede buraya aynısını yazıyım anlatıyım bize umreden geldi burda arkadaş ve teyzem hamile kaldı tabi allahn izniyle, Ya ben mesela hem içtim hem üzerimde taşıdım ama eksik okudum iki tane okumuşum sonradan farkettim o gün akşam okudgm için uykumda gelmişti :)) sonuçta niyet kadar ne okuncagı sayılarda önemli meryem suresini ister kendin veyada kuranı kerim okumasını bilen birine okuttursan olur canım kendin okuman şart değil ama niyetini alıp o taktıgın gün iki rekat allah rızası için namaz kılcaksın eşinle veya kendin o kadar he bide sağ göğsünde taşıcaksın ince küçük bi tülbente sarabilirsin sadece banyoda çıkart sonrasında tak hamileliğini öğrendiğin zaman yada adet olcagn tarihte çıkart çünkü rahimi genişletme özelliği oldgndan düşüğe sebep oluyo, bunu yapan arkadasn 8 senedir çocukları olmuyodu sorucagn bşey olursa yanıtlarım ben hem taşıyorum hem ateş ölçmeyi yapıyorum bakalımNasıl kullanmıştınız acaba ? Bilgi rica etsem kardeşim
canım nasılsın iyisindir inşallah.bebeğinin cinsiyeti belli olmuştur artık.ben bebeğimi kaybettim maalesef kalbi durduInsallah canim rabbim nasip etsin
Yaa cnim inan cok uzuldum Allah sabir versin canimcanım nasılsın iyisindir inşallah.bebeğinin cinsiyeti belli olmuştur artık.ben bebeğimi kaybettim maalesef kalbi durduinşallah sen sağsalim kucağına alırsın
sağolusun canım.yeni sayılır aslında 1.5 ay oldu.şimdi tekrardan başladık çalışmalara inşallah tez zamanda nasip eder inşallah.sende sağsalim bebeğini kucağına alırsın canım.bende benimkinin kız olduğunu düşünüyorum rüyamda gördüm çok tatlıydı sonra biranda kayboldu arıyorum bulamadım filan 2gün sonrada kalbi durmuş zaten napalım hayırlısı böyleymiş diyip kendimi avutuyorum.inşallah seninde sıkıntılar son bulurda bebeğine kavuşursun.insan hiç rahat edemiyor sorunlar olunca ama bunlar da güzel telaşlar vesselam :)Yaa cnim inan cok uzuldum Allah sabir versin canim. Yeni mi oldu cnim ya. Allahin izni ile bir daha olur cnim insallah. Benimde bazi sıkıntılarim var cnim sorunsuz gebelik geciren yok zaten gunumuzde .canim Allah izin verirse kizimiz olacak .
İnşallah kisa zamn da tekrr bebegine kavusursn cnm.herseyde bi hayir vardir buna suphemiz yoksağolusun canım.yeni sayılır aslında 1.5 ay oldu.şimdi tekrardan başladık çalışmalara inşallah tez zamanda nasip eder inşallah.sende sağsalim bebeğini kucağına alırsın canım.bende benimkinin kız olduğunu düşünüyorum rüyamda gördüm çok tatlıydı sonra biranda kayboldu arıyorum bulamadım filan 2gün sonrada kalbi durmuş zaten napalım hayırlısı böyleymiş diyip kendimi avutuyorum.inşallah seninde sıkıntılar son bulurda bebeğine kavuşursun.insan hiç rahat edemiyor sorunlar olunca ama bunlar da güzel telaşlar vesselam :)
kendini strese sokmamaya çalış canım inşallah bebeğimi sağsalim kucağıma alıcam de ve pozitif düşünmeye calış canım inşallah sorunsuz alıcaksın bebeğini kucağına canım.amin sağolasın rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versinİnşallah kisa zamn da tekrr bebegine kavusursn cnm.herseyde bi hayir vardir buna suphemiz yok.insallah canim sagol Allahim hayırlısıni nasip etsin.hergunun yüreğim agzimda geciyo inanki cnm. Cok şükür halime
Amin canim insallah. Rabbim evlatla sinamasin bizleri aminn. Senide moralin iyi gördüm canim insallahh bana mujdeli hber verirsinkendini strese sokmamaya çalış canım inşallah bebeğimi sağsalim kucağıma alıcam de ve pozitif düşünmeye calış canım inşallah sorunsuz alıcaksın bebeğini kucağına canım.amin sağolasın rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versin
amin canım inşallah.moralimi iyi tutmaya çalışıyorum canım stres üzüntü yumurtlamayı engelliyo diye kendimi başka işlerle avutuyorum işte.inşallah canım sende dua et bana hamilelerin duası kabul olur derlerAmin canim insallah. Rabbim evlatla sinamasin bizleri aminn. Senide moralin iyi gördüm canim insallahh bana mujdeli hber verirsin
Doğru ot. Suya atınca açılıyor. Üzerine oku bence.sonra suyu içersin.tadi da güzel. Ben içmiştim. Tutmuştu.allah yardımcın olsun. Tez zamanda hamile kalasın.merhaba kızlar meryem ana eli otu aldım gittigidiyordan kullanıcam ancak üzerine mi okunmalı meryem suresi yoksa arkasınada okunsa olur mu birde ot bu sekılde geldı kucuk dogru ot mu cvp verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?