Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

Ay hayırlı uğurlu olsun allahım kucağına almayı nasip etsin darısı hasretle yanıp tutuşanlara versin hayırlısıyla rabbim bende taşıyacam inşallah hayırlı olur
Amin İnşallah saol canım allah hepimize nasip etsin bende düşük yaptım daha olmadı bu ay bnde taşıcam ama bize umreden geldi otun yalancısınıda satıyolarmış nettekiler flan gerçeği olmayabiliyo dikkat etmek lazım bide mutlaka 3 kere meryem suresi okuncak ben benimkine eksik okudugumu snradan farkettim bu ay kısmet degilmişya işte :))

Benim de umreden geldi Can'ım ama ordan içilecek demişler benimde baya kafam karıştı Meryem suresini Kuran Arapça bilen birine okutmak mı gerekir ben bilmiyorum Kuran'da

Benim de umreden geldi Can'ım ama ordan içilecek demişler benimde baya kafam karıştı Meryem suresini Kuran Arapça bilen birine okutmak mı gerekir ben bilmiyorum Kuran'da
Ya ben mesela hem içtim hem üzerimde taşıdım ama eksik okudum sonuçta niyet kadar ne okuncagı sayılarda önemli meryem suresini kuranı kerim okumasını bilen birine okuttursan olur canım kendin okuman şart değil ama niyetini alıp o taktıgın gün iki rekat allah rızası için namaz kılcaksın eşinle veya kendin o kadr

Ya ben mesela hem içtim hem üzerimde taşıdım ama eksik okudum sonuçta niyet kadar ne okuncagı sayılarda önemli meryem suresini kuranı kerim okumasını bilen birine okuttursan olur canım kendin okuman şart değil ama niyetini alıp o taktıgın gün iki rekat allah rızası için namaz kılcaksın eşinle veya kendin o kadr

Nasıl içtin ve eksik okudum derken Nasıl yani

Nasıl içtin ve eksik okudum derken Nasıl yani
3 tane meryem suresi okunması gerekiyo ben 1 tane okumuştum galiba, sonradan farkettm eksik okuduğumu nette hafta 3 gün içilcek dye biliyorum ama teyzem içmedi çogu üstnde taşıyıp hamile kaldıklarını öğreniyolar otun üstne 3 tane okuyup kısa sureler okuncak felak nas öbür dualar sonrada sadece tasıman yeterli yani

Çok teşekkür ederim allah razı olsun Can'ım yardımın için rabbiö gönlüne göre versin inşallah

Çok teşekkür ederim allah razı olsun Can'ım yardımın için rabbiö gönlüne göre versin inşallah
Olsun canım cümlemizden ne yaptım sanki yardmcı oldysam ne mutlu inşallah hepimiz buradan güzel haberler veririz rabbim en güzel zamanda en kısa zamanda nasip etsin inşallah bütün isteyenlerede bizede, canım allah hayırlısını versin herşeyin. hamileliğini öğrendi ama başka sıkıntılarıda var dua et olurmu onada görüşmek üzere canm benim

Rabbim sabinin yüzüne baksın inşallah allahım yar ver yardımcı sı olsun Can'ım

Arkadaşlar Meryem Ana oyunu nereden temin edebilirim. Umreye giden bi yakınım da yok şu an. Önceki sayfalarda mısır çarşısı ve gitti gidiyordan alanlar olmuş ama ne kadar güvenilir. Sahte ot satabilirler mi. Netten ya da mısır carsisindan temin edip hamile kalan var mı aranızda. Bilgilendirirseniz çok sevinirim

merhaba kızlar bende bu ay bu otu kullanmayı düşünüyorum yorumları biraz okudum da uygulayan herkes hamile kalmış. inşallah bize de vesile olur Rabbim nasip eder. brnh canım sen bu otu kullanıp mı hamile kaldın bilgi verirmisin

cnm ben tam bu otu buldum getrrttm hamıle oldugumu ögrendım kullnmadım yanı

Nasıl kullanılacağını biliyormuşsunuz kesin şöle bişey diye dıydunuznu bierden
ayetel kürsi yazan bır tasın ıcıne bunu koyup suylaa dualar okuomussun suyunu içiomuşsun cnm ama hangı dualardı tam hatrlamıorm ihlas ve felak demıslerdi diye hatrlıorm cnm ynlıss olmasın bn eltıme okutcaktım ondan hangılerı dıye sormamıstm ama tas almıstm al demstı ayetel kürsi yazıo ıcınde

Aaaa ben üzerinde taşınıyor diye duydummm Meryem suresi okunacak diye

cnm ben tam bu otu buldum getrrttm hamıle oldugumu ögrendım kullnmadım yanı
hımm Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlere isteyen herkese inşallah. peki sizin sorun neydi canım nasıl hamile kaldın biraz anlatırmısın

hımm Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlere isteyen herkese inşallah. peki sizin sorun neydi canım nasıl hamile kaldın biraz anlatırmısın
amın cnm ınsallah 4 bucuk senedır evlıyım 1 bucuk senedırde korunmuyorum en son 4 ay önce doktoora gttım ön muayenede sorun görülmedi fakat hormon testınde fsh degerm yasıma göre yksek cıktı 9.75 di bunu bir sorun olaak gördüler tabı yumurtalık rezerviyle alakalı ıkı ay klomen kullandım yumurta takıbı yaptrdım olmadı sonuc alamadık doktorumdan memnun kalmadım degısttrdım bana hsg (rahim filmi) cektrmemm gerektgını ılk 3 ay gebelık şansı yuksek dedıı benı eve gönderdı gıt 3 ay sonra gel dedı bende gecen 7 aralıkta cektrdım o ay adetımı oldum sonkez vee ocak ayında hamıle kaldm allahn ıznıyle ilaç falan kullanmadmm ama ovulasyon testı aldm evde kendıme onu yaptmm düzenli ilşkide bulundum cok şükür hayıt suyu ıcıodm ballı macunda yıyodumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…