- Konu Sahibi sohrantifundam
-
evet canım şifa AllahtanDene canim .bende bu ay tasiyorum uzerimnde.. Insllah rabbim nasip eder. Hersey birer vesile aslinda
istiğfar okumamız lazım derde devaBilmiyorum 8 aydır olmadı nedense nasip
Bende mmeryem suresini okudum 41 hun devam edicem.suya okuyup suyu iciyosu. Otu taktiginda bence sende baslaistiğfar okumamız lazım derde deva
Benim sancılarım başladığında otun olduğu kişiye haber verdim otu suya koydu Yasin inşirah fetih Fatiha ihlas surelerini okudu ve 1 saatte 4 cm açılmam oldu doktorlar bile şaşırdı bu kadar çabuk ilerlemesine sonrası çabuk gelişti doğum yapar yapmaz okuyana haber verdik otu sudan çıkardı hemen.Sen nasil kullandin canim
Aaa cok guzel =))) RAbbim herseye Kadir.. Hicbirsey nedensiz yaratilmamis.. Mutlaka insanoglunun yararina.Benim sancılarım başladığında otun olduğu kişiye haber verdim otu suya koydu Yasin inşirah fetih Fatiha ihlas surelerini okudu ve 1 saatte 4 cm açılmam oldu doktorlar bile şaşırdı bu kadar çabuk ilerlemesine sonrası çabuk gelişti doğum yapar yapmaz okuyana haber verdik otu sudan çıkardı hemen.
Canim hemen yesermiyor oyle.. Bide zaman gectikce tati kottu oluyoBen otu gitti gidiyordan aldım Sürahi ye koymuştum birazını bazıları açtığını tadının kötü olduğunu söylemiş benim ne açtı yeşerdi nede suya tadı geçti acaba bana sahte ot mu yolladılar internette orjinal demişler eğer yalansa günahları boynuna
Ilık suya konuluyo arkadaşım sende öyle mi yaptın bilmiyorum ama annem benim için meryem suresi ve başka sureler okumuştu suya koydu 1 saat içerisinde tamamen açılmıştı yaprakları sonrada tomurcuklat açmıştı. Ben internette ya da aktarda satılanlara güvenemedim. Bi tanıdık kendi doğumu için umreden getirmişti ondan aldım bi çok kez başkaları tarafından kullanıldığı için suyunu içmeyi demedim bilr keza dökmek için açtığımda feci bir koku vardı. İlk kullanıldığında içilebiliyomuş sanırım.. ben hem üstümde taşıdım hemde suda kaldı ama hamile kalamadım hayırlısı böyle demek kiBen otu gitti gidiyordan aldım Sürahi ye koymuştum birazını bazıları açtığını tadının kötü olduğunu söylemiş benim ne açtı yeşerdi nede suya tadı geçti acaba bana sahte ot mu yolladılar internette orjinal demişler eğer yalansa günahları boynuna
Kızlar merhaba banada yardımcı olabilirmisiniz Meryem ana otu getirdi bi tanıdığımız umreden ama basıl kullancam kafam karıştıgerceğimidir acaba
Yardım edilirmisiniz kızlarGitti gidiyirda varmis cnm oradan temin et
onu suya koyup sure okuyomussun ınternettenn aratr bakkk dha garantılı olurKızlar merhaba banada yardımcı olabilirmisiniz Meryem ana otu getirdi bi tanıdığımız umreden ama basıl kullancam kafam karıştı
Araştırdım zaten ama herkes ayrı bişey demiş kullanıpta hamile kalsna denk gelmedimonu suya koyup sure okuyomussun ınternettenn aratr bakkk dha garantılı olur
Ay hayırlı uğurlu olsun allahım kucağına almayı nasip etsin darısı hasretle yanıp tutuşanlara versin hayırlısıyla rabbim bende taşıyacam inşallah hayırlı olurSelamn aleyküm kızlarBenim teyzem önce Allahın izniyle sonra bu mübarek otla hamile kaldı bikaç gün önce hamile olduğunu öğrendi bu ay üzerinde taşıdı sağ göğsünde ota 3 tane meryem suresi okudum kısa sureler felak nas surelerini okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?