Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

Doğru ot. Suya atınca açılıyor. Üzerine oku bence.sonra suyu içersin.tadi da güzel. Ben içmiştim. Tutmuştu.allah yardımcın olsun. Tez zamanda hamile kalasın.
Amin canım inşallah hastalıgım bittiğinde mi takıcam uzerime cevat aksit hoca ıcılmesine gerek yok sadece ustte tasınsa yeterli demiş ama bilemedim ki

Amin canım inşallah hastalıgım bittiğinde mi takıcam uzerime cevat aksit hoca ıcılmesine gerek yok sadece ustte tasınsa yeterli demiş ama bilemedim ki
Valla bilmiyorum canm ya. Ben içmiştim. Bana tarif eden,otu Hacı dan getiren teyze de içmemi söylemişti. Hatta ben kaynatmistim.ama kaynatmaya gerek yokmuş sonradan öğrendim.

Valla bilmiyorum canm ya. Ben içmiştim. Bana tarif eden,otu Hacı dan getiren teyze de içmemi söylemişti. Hatta ben kaynatmistim.ama kaynatmaya gerek yokmuş sonradan öğrendim.
Anladım canım bşy daha sorucam kusura bakma cok mesgul ettım senı benım annem uzakta ben otu goturup getırıyım derken hastalıgım biter yetişemeye bilir ve suanda annemde hasta adetli okuyamıycak ben netten acsam hanı okuyo ya hocalar o sekılde bende dinlesem olur mu ota okunmus gibi yani sacma mı oldu sorum kusura bakma

Valla tatlim ben yumurtlama zamanı içmiştim. Meryem süresini de okumayı unutmuştum. Şifa niyetine bismillah diyip 1 hafta boyunca gunde 1 defa içmiştim. Gerçekten o ay hamile kaldım ama o 7 haftalık düştü. 1 ay sonra da oğluma hamile kaldım. Allaha şükür kucagima aldim.2 yıl bekledik.tedavi falan filan.ama yine allahım izniyle kendiliğinden oldu. Sen içinden nasıl geçiyorsa öyle yap.

Sagolasın canım Allah razı olsun oglusunu da sana bagıslasın inşallah bi tanıdık var o benım yerime uzaktan okuyacak nıyetımı bozmuyum hiç Allah buyuktur inş hayırlısıyla olur

bende 3 yıllık olucak ki evliyim pkoluyum çocugum olmuyo her gün meryem suresi okunmalı malum mübarek aydayız rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede etsin aminn

bende 3 yıllık olucak ki evliyim pkoluyum çocugum olmuyo her gün meryem suresi okunmalı malum mübarek aydayız rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede etsin aminn
Amin canım bende de pko var boyle olanların hep gec mi oluo cocugu cok korkuyorum ınfolic denedin mi ben otekı ay deniycem bu ay meryem ana otu deniycem Allah buyuktur

Arkadaşım da ciddi pko lu. Adetleri aşırı düzensiz. Dr senin çocuğun çok geç olur dedi. Moralini bozdu. Ama 3 ay sonra hamile kaldı. Bu isler nasip işi. Allah isteyen herkese versin. Herkesin yüzünü güldürsün. Çok aratmasın.

Amin canım rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın inşallah

Amin canım bende de pko var boyle olanların hep gec mi oluo cocugu cok korkuyorum ınfolic denedin mi ben otekı ay deniycem bu ay meryem ana otu deniycem Allah buyuktur

innofolik denedim 3 ay bi etkisini göremedim bıraktım hersey Allahtan gelir umudumu kesmedim sende kesme Rabbim nasip eder inşallah herseyin bir zamanı var

innofolik denedim 3 ay bi etkisini göremedim bıraktım hersey Allahtan gelir umudumu kesmedim sende kesme Rabbim nasip eder inşallah herseyin bir zamanı var
Canım infolic sase toz seklinde olan diosun demi folik asit degıl o pkolulara gore bi ilaçmıs yumlatıomus

yok mavi kapsül yumurta kalitesini arttırıyo

mavi kapsül canım yumurta kalitesini arttırıyo
O degıl canım infolic sase toz seklinde oluo benım arkadasın bilio ismini ona soruyumda soyleyim pembe bi kutusu varmıs toz seklınde sabah aksam 2 ser poset suya kayıp içion yumlamayı saglıomus bende deniycem onumuzdekı aya senee bi dene istersen

Merhabalar arkadaslar ben belcikadan yaziyorum. Meryem ana otu ile ilgili yazilarinizi okudum. Bir de fransizca sitelerinden baktim fas'li olan bacilarim bu konuda ne demisler diye. Arapcalari oldugu icin muhakkak onlarin da bilgileri vardir diye. Ve nasil kullanacagini onlar soyle anlattilar (bilmem yararli olurmu):

1) ya meryem ana otundan bir kac parca kirip soguk su icine atip kaynatmali. Bu parcalar tekrar kullanilmazmis. Adet doneminin 3 uncu gununden itibaren adetin bitimine kadar sabah ac karnina bir bardak icilir. Ve 3 adet donemi boyunca bu sekilde tekrarlanir.

2) veya meryem ana otunun tumunu anlattiginiz gibi geceden soguk su icine konulur ve acilmasi beklenir. Acildiktan sonra meryem ana otu sudan cikarilirmis ve 2-3 hafta boyunca havluyla veya suyu cekecek birseyle kurulanmaya alinir. Ve geri kalan suyu isitilip icilir. Ayni sekilde adetin 3 uncu gunu sabahtan ac karnina icilmeye baslanir adetin sonuna kadar. 3 adet donemi boyunca bu sekilde tekrarlanir.

Bu sekilde meryem ana otu tekrar kullanilabilirmis. Eger meryem ana otu ile birlikte ilik suda ilitilirsa bu durumda tekrar tekrar kullanilmiyormus..
Diger bazi fransiz sitelerdeki fasli kardeslerimde sabah ve aksam 1bardak icilecegini ve bunun adet doneminin 6 inci gununden itibaren 14 uncu gunune kadar olacagini soylemis. Anladigim kadariyla yumurtlama gunune kadar. Tabi esiniz de icmeli sizinle beraber.

Ayrica fransadan fasli bir kardesimiz galiba, anlatiyorki pko hastasiymis ameliyat olmus ama cocugu olmamis senelerce. Esin'de de sperm hareketsizligi ve yavasligi varmis. Tamamen umitsiz dusmusler o derece ki evlatlik almayi dusunuyorlarmis ta ki arabistan'a yerlesmisler. Orada meryem ana otuyla tanisip icmisler ve sonuc bebekleri olmus..

arkadaşlar merhaba bugun meryem ana otunu aldım ve nasıl kullanıcagımı allah rızası ıcın bana anlata bılırmısınız bugun adetımın ucuncu gunu lütfen bır yardımcı olun bana

Istersen adetinin 6 inci gunu basla. Ama 5 inci gunun gecesi meryem ana otunu surahi'ye doldurdugun soguk su icine koy 1 gece beklesin. Acildiktan sonra meryem ana otunu cikariyoruz. Ve kalan su'dan hergun 1 bardak isitip ilik bir sekilde sabah ac karnina ic. Esinde icsin. Yumurtlayana kadar boyle devam et yani 14 uncu gunune kadar. Yumurtladiktan sonra icme..bebek olursa dusuk olabiliyor sonra..

benım bu ayın 18 sınde progestıron testım var acaba farklı bır sonuc cıkma olayı yaparmı bukonuda içip içmemek konusunda teretdütde kaldım düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar sadece üzerimde taşısam olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…