Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

İnşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bi umut işte bugün de o meyveyi bekliyorum :) sizin sebepsiz mi yoksa bir rahatsızlık var mı
Keçiboynuzu kürü kaç şişe bitirdik havuç suyu incir kürü ama sonra varikosel olduğu için işe yaramamış dediler ameliyattan sonra da ilaçların yanında extradan çakşır suyu içirdim sonra aktar bir karışım yaptı bitmeden çocuk olur kaç kişiye yaptık dedi bir hevesle onu yedirdim zehir gibiydi yine de yedi bitirdi aralarda badem sabah suya koyulmuş cevizincir kayısı hurma verdi yine sonuç olumsuz meryemana otunu yaptım 2 regl geçti üstüne Eyüp sultan mı dersin yuşa tepesi mi dersin oralara da gittik en son doktorumuza gittik yine o da çocuk oldu diye gitmiyoruz sanmış bu ilacı verdi işte bakalım hayırlısı artık akşam da meyveyi yaparım artık :))) bir de dua en önemlisi isteyin vereyim diyor yaradan duasız kalmayalım inşallah .. vardır bir hayır Rabbim en iyisini bilir çocuğu olup onunla uğraşan dert yakınan o kadar kişi var ki onlar geliyo aklıma hayırlısını ver Allahım diyorum ..

bısey sorabılır mıyım ? meryem suresı 98 ayetten olusuyo.her gun 1 ayet degıl oldugu gıbı tumduayı okuyacagız sanırım degıl mı ? dua baya uzunmus kafama takıldı.
Sıdı bişi sorcam bu üzerimizde tasıycamz parçayı adet olduktan snramı takcaz ve adetlıyken ustümüzde durcakmı duracaksa BN daha adet olmadm yarın yapıyım öyleyse

Canım ayet çok sure uzun kısa diye bişey mi var .. hayırlı işleriniz de acele ediniz .. hergün bir tane meryem suresi okuyun biz 3 tane okuduk .. adet olmanı beklemene gerek yok çocuk olana kadar çıkarmıyorsun üstünden bir banyo da çıkacak .. hakkımız da hayırlısı rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Amin inş Rabbim isteyen herkeze nasip etsn inş bide 4 kez okumak diyolar doğrumu

Bide bişey daha sorcam kayınvalidem 1 kez okuyan bilirim diyo diğer ikisini başka birisi oluşa olur mu acaba ? Yoksa tek kişimi okuması lazm

Benim eşim okudu ben arapça bilmediğim için hergün bir tane okudu 3 gün otu suya koyduk suya okudu ben de dinledim .. okuyacak kişi suya okusun canım
Dışardayım bakamıyorum pek alel acele yazdım otu suya koyup 1. Gün meryem suresini okuduktan sonra açılan kısımdan bir parça kopar sağ göğsüne koy benim de duruyor hala bakalım :)

Negatif canım arkadaşım ilk ay da hamile kaldı benim 4. Ay sanırım ya da 3 emin olamadım zamanı var demek ki bekliyoruz
arkadaşın tam olarak nasıl uyguladı canım herkes farklı farklı diyor kimi üzerinde de taşıyın diyor içme zamanları ne zamanlar seni de yoracağım ama biliyorsan yazar mısın ben de bir kez yapmıştım bir on gün içtim hamile kalamayınca da hemen pes edip bıraktım

Gece başlamışlar eşiyle abdest alıp 2 rekat namaz kılmışlar sonra otu geniş bir kaba koyup suyla doldurmuşlar önce bildikleri duaları okumuşlar felak nas fatiha gbi sonra meryem suresini meryem suresini okuduktan sonra bir parça ot koparmış içinden sağ göğsüne koymuş suyu bir bardak kendi bir bardak eşi sabahları içmişler 2. Gün tekrar meryem suresi okumuşlar 3. Gün tekrar meryem suresi su bitince otu kurutup kaldırmış Allah nasip ederse doğumunda kullanacak

anladım canım sağolasın biz de umutsuz olmayalım yeniden yapalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…