Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

Şirk bunlar, hamile kalıcam derken dinden çıkarsınız, ota dua edip ümit etmek.. Secdeye gidin Rabbinize kalbinizi açıp dua edin, ot'u aracı etmeyin zira islamda aracı yoktur..

Şirkle alakası yok sadece bilinçli kullanmamız gerekiyor içeriğini araştırırsanız anlarsınız.
  • Fatma Ana eli otunda yüksek oranda östrojen hormonu bulunuyor ve bu, hamile kalmayı kolaylaştırıyor.
  • Kan akışını hızlandırıyor.
  • Sperm miktarını ve kalitesini artırıyor. (Sperm Kalitesi Nasıl Arttırılır?)
  • Spermlerin yumurtalıklara yerleşme hızını artırıyor.
  • Düzenli tüketildiği takdirde idrar kaçırma problemi için fayda sağlıyor.
  • Antimikrobiyal özelliği ve içerisinde bulunan antioksidan sayesinde siğil gibi cilt yaralarını tedavi ediyor.
  • Meryem Ana otu doğumdan önce içilirse rahim ağzını genişleterek bebeğin doğumunu kolaylaştırıyor.
  • Doğum sancılarını azaltıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz yorumları iyi okumadınız heralde bu yazdiklariniz onu kaynatır içerseniz bi ise yarar onu dogum odasına götürüp üzerine süre okuyup açılmasını beklemekle hormonlari nasıl devreye sokacak acaba ,Arkadaşları bir aydınlatırsanız çünkü uçmuş bunlar

Canım uzun zaman olmuş ama belki görür cevap verirsin sende işe yaradı mı?

Merhaba arkadaşlar konuyu görünce bende tecrübemi paylaşmak isterim 2013 yılında evlendim ve doktor bende rahim duvarı inceliği sebebi ile anne olamıyacagimi soyledi taşıyıcı annelik düşün dedi şok oldum.sonra bir arkadaş tavsiyesi ile her sabah akşam taze sıkılmış nar suyu içtim. 2 ay sonra doktorum bile sol oldu 3 milim olan rahim duvarım 12 milim olmuştu nar suyu deyince defterine kendisi de not aldı. Fakat buna rağmen yine hamile olamayınca doktor bu sefer sende bir sıkıntı görünmüyor dedi eşime sperm testi yaptı 2 milyon cıktı hareket yüzde 4 du bu şekilde imkansıza yakın dedi aşılama önerdi onda bend OHSS oluştu ölümden dondum 1 hafta asm hastanesinde tedavi gördüm tabimden şu çektiler yoğun bakım riski var dendi . Çok korktum sonra tüp bebek dediler ama korktuğumdan denemek bile istemedim. O ara bir arkadaşın annesi bir kadın önerdi kadın eski bir ebe imis babası fitoterapist mis. Kadina gittik bizden sperm testi istedi bana bunun kopyasını vereceksin. Sana bir ilaç yapicam icinde tam 41 çeşit bitki var bunu esin 1.5 ay içecek sonra yeni test yaptır. Eğer artmaz ise ben verdiğin parayı geri vericem dedi . Zaten bu ilaç masrafı ama ben o kadar güveniyorum ki garanti veriyorum dedi artma varsa 2. Kavanoz dan sonra sende bir sorun yoksa hamile kalırsın dedi . Ve ben kavanoz bitmeden hamile kaldım. Kizim şimdi 3 yaşında. 2. Yi istedik ben 2 kez ilaçsız hamile kaldım ama 8 haftayı geçemeden kalbi durdu. Doktor Sperm testi istedi yine düşük çıktı bu sebep olabilir sperm kalitesiz dedi. Şimdi yine o kadına gittim abla biz 2. Yi istiyoruz diye tekrar ilaç yaptırdık ve ben yine olacağından eminim. Sizlere de tavsiye ederim isteyen olursa özelden nosunu paylaşırım

Merhaba benim arkadaşım getirdi bana Meryem Ana otu nu. İnternetten baktım cok farklı yazılar var. Nasıl yapmam gerekiyor net bilgisi olan varsa yazabilirmi içilecekmi içilmeyecekmi tereddüt ettim

Merhaba benim arkadaşım getirdi bana Meryem Ana otu nu. İnternetten baktım cok farklı yazılar var. Nasıl yapmam gerekiyor net bilgisi olan varsa yazabilirmi içilecekmi içilmeyecekmi tereddüt ettim

Adetten ovulasyona kadar içilecek. Adetin 2. Ya da 3.gün meryem süresi okuyup suya koyuyorsun. 1 litrelik kavonaza. Ertesi akşam bir bardak eşin ve sen içeceksin. Östrojen iceriyormus zaten ot. Ben öyle kullandım kullandığım ay bişey olmadi diğer ay olmuştu ama başka şeylerde kullanmıştım.

Canım sagolasın ben tatildeyim dün sürahiye koydum suyla doldurdum. Bugun ovülasyontesti çift çizgi adetimin 9 günü. Meryem süresi, ayetel kürsi, Felak, nas, ilhas ve fatiha okudum. Bir parca koparıp beze sardım sag gögsümün üstüne taktım. Arastırırken birkac yerde içilmeyecek diye okudum korktum. Aksamda eşimle hacet namazı kılıp içeçegiz Meryem suresini de her gün okuyayım diyorum kapagını açıpta.içelim ölmeyiz herhalde içen çok olmus aslında da içime kurt düştü...

Yok bişey olmaz biz içtik. Ama toprak gibi bir tadi var. Burnunu tıka iç. Zaten ovu zamanın gelmiş. Fazla içemezsin.

Bende kullandım hem suyunu içtim hemde küçük bir parçasını üzerimde taşıdım.

Ben hamile kalmak için kullanıyom 3 gün içebildik eşimle artık koku çok agırlaşmaya başladı sağ gögsümde tasıyom bu konuda bilgisi olan var mı kızlar sonuç aldın mı sen
Hayır canım sonuç alamadım ben hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…