- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
- Konu Sahibi sohrantifundam
-
Bizim de aynı 1 yıl oldu sebepsiz1 yıl oldu sebepsiz infertilite dendi
Deneyin isterseniz bir zararı yok neticede Allah size de isteyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin sevgiler.Bizim de aynı 1 yıl oldu sebepsiz
Merhaba, bu geçwn sürede sonuç ne oldu ?Ben de bu ay denedim hem suyunu içtim hem de üstümde taşıyorum bakalım nolacak hayırlısı...
Hiç bişey olmadı malesef o aydan sonra daha denemedim meryem ana otunu başka şeyler denedik ama henüz yok canımMerhaba, bu geçwn sürede sonuç ne oldu ?
İnşallah tez vakitte evladınıza kavurşursunuxHiç bişey olmadı malesef o aydan sonra daha denemedim meryem ana otunu başka şeyler denedik ama henüz yok canım
Amin hepimiz kavuşalım inşallah canım sağolasınİnşallah tez vakitte evladınıza kavurşursunux
Siz yorumları iyi okumadınız heralde bu yazdiklariniz onu kaynatır içerseniz bi ise yarar onu dogum odasına götürüp üzerine süre okuyup açılmasını beklemekle hormonlari nasıl devreye sokacak acaba ,Arkadaşları bir aydınlatırsanız çünkü uçmuş bunlarŞirkle alakası yok sadece bilinçli kullanmamız gerekiyor içeriğini araştırırsanız anlarsınız.
- Fatma Ana eli otunda yüksek oranda östrojen hormonu bulunuyor ve bu, hamile kalmayı kolaylaştırıyor.
- Kan akışını hızlandırıyor.
- Sperm miktarını ve kalitesini artırıyor. (Sperm Kalitesi Nasıl Arttırılır?)
- Spermlerin yumurtalıklara yerleşme hızını artırıyor.
- Düzenli tüketildiği takdirde idrar kaçırma problemi için fayda sağlıyor.
- Antimikrobiyal özelliği ve içerisinde bulunan antioksidan sayesinde siğil gibi cilt yaralarını tedavi ediyor.
- Meryem Ana otu doğumdan önce içilirse rahim ağzını genişleterek bebeğin doğumunu kolaylaştırıyor.
- Doğum sancılarını azaltıyor.
Canım uzun zaman olmuş ama belki görür cevap verirsin sende işe yaradı mı?Arkadaşlar bana haccıdan gelen akrabamiz meryem otu ve deve eti getirmiş aranızda içen oldu mu? Bende polikistik over var bi umut bu ay başlamak istiyorum ilaç kullanmaktan iyidir:-kullanan varsa konusalim yardım cı olalım birbirimize!e!e
Merhaba benim arkadaşım getirdi bana Meryem Ana otu nu. İnternetten baktım cok farklı yazılar var. Nasıl yapmam gerekiyor net bilgisi olan varsa yazabilirmi içilecekmi içilmeyecekmi tereddüt ettim
Canım sagolasın ben tatildeyim dün sürahiye koydum suyla doldurdum. Bugun ovülasyontesti çift çizgi adetimin 9 günü. Meryem süresi, ayetel kürsi, Felak, nas, ilhas ve fatiha okudum. Bir parca koparıp beze sardım sag gögsümün üstüne taktım. Arastırırken birkac yerde içilmeyecek diye okudum korktum. Aksamda eşimle hacet namazı kılıp içeçegiz Meryem suresini de her gün okuyayım diyorum kapagını açıpta.içelim ölmeyiz herhalde içen çok olmus aslında da içime kurt düştü...Adetten ovulasyona kadar içilecek. Adetin 2. Ya da 3.gün meryem süresi okuyup suya koyuyorsun. 1 litrelik kavonaza. Ertesi akşam bir bardak eşin ve sen içeceksin. Östrojen iceriyormus zaten ot. Ben öyle kullandım kullandığım ay bişey olmadi diğer ay olmuştu ama başka şeylerde kullanmıştım.
Canım sagolasın ben tatildeyim dün sürahiye koydum suyla doldurdum. Bugun ovülasyontesti çift çizgi adetimin 9 günü. Meryem süresi, ayetel kürsi, Felak, nas, ilhas ve fatiha okudum. Bir parca koparıp beze sardım sag gögsümün üstüne taktım. Arastırırken birkac yerde içilmeyecek diye okudum korktum. Aksamda eşimle hacet namazı kılıp içeçegiz Meryem suresini de her gün okuyayım diyorum kapagını açıpta.içelim ölmeyiz herhalde içen çok olmus aslında da içime kurt düştü...
Ben hamile kalmak için kullanıyom 3 gün içebildik eşimle artık koku çok agırlaşmaya başladı sağ gögsümde tasıyom bu konuda bilgisi olan var mı kızlar sonuç aldın mı senBende kullandım hem suyunu içtim hemde küçük bir parçasını üzerimde taşıdım.
Hayır canım sonuç alamadım ben hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBen hamile kalmak için kullanıyom 3 gün içebildik eşimle artık koku çok agırlaşmaya başladı sağ gögsümde tasıyom bu konuda bilgisi olan var mı kızlar sonuç aldın mı sen
Sebepsiz inferlite mi siz bn poliver kist eşim sperm sayısı düşükHayır canım sonuç alamadım ben hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?