Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

bişey sorcam
bende yumruk kadar kuru meryem otu var.
okuyacagım bu akşam 3kere.bi parçayı üzerime takcam.
kalan o yumruk kadar kuru otu sürahide koycam.
ama anlamadıgım şey su bitince aynı otu demleyebılır mıyım
yada demlemek için ne kadarı yeterli
ayrıca kuru olanın haşlanması mı gerekli

kızzzzzz kafamı karıştırdın.bende bir kaç tane getirtmiştim.birazını üstümde taşicam.bir büyük tanesini yıkayıp sürahiye koycam bir gece bekletip içcem.kaynatmak haşlamak yok diye biliyorum..bende bu gece yapcamda

bende bu gece yapcam ama bu ot kuru bendekı kuru ot demlenır mı

bende bu gece yapcam ama bu ot kuru bendekı kuru ot demlenır mı

kız bendeki kupkuru.demleme haşlama kaynatma yok.otu yıka sürahiye koy ağzına kadar su.kapat sürahinin kapağını bir gece beklesin.haftada 2-3 gün iç.ben böyle biliyorum

kız bendeki kupkuru.demleme haşlama kaynatma yok.otu yıka sürahiye koy ağzına kadar su.kapat sürahinin kapağını bir gece beklesin.haftada 2-3 gün iç.ben böyle biliyorum

diyelim olmadı gelecek ay aynı otu demleyebılcek mıyım
veya su bitti nolcak :26:

Arkadaşalaaaaaaaar)) o ot kaktüs gibi suyu depo ediyor. Haşlama kızartma yağlama yok) suya koyun gece sabaha kadar açılacak.3 gün üstüste eşlerle birlikte içilecek.sen 1bardak eşin 1vardak günde 2bardak .3 gün içilecek, toplam 6 bardak yarım bardak fazla koyun ki suyu çekecek ya.pilav tarifi gibi oldu) sonuçları yazın inşallah güzel haberler veririz...

bende dün gece koydum su sapsarı oldu çiçek gibi açtı otumuz eşim ben içmem diyo ne yapcam bilmiyorum

naptın tatlım.dün gece otu suya koydum sabah bi baktım açılmış ot.sapsarı olmuş su..beze sarıp sağ göğsümde taşıyorum şimdi.

ben bu sabah uyandım meryem suresını okudum ota ufledım bı parçasını gögsüme muska yaptım kalan yumrugu sürehıye koydum ağzını kapadım işe geldim.
kupkuru ot yeşerdi mii??????????????

ben bu sabah uyandım meryem suresını okudum ota ufledım bı parçasını gögsüme muska yaptım kalan yumrugu sürehıye koydum ağzını kapadım işe geldim.
Kupkuru ot yeşerdi mii??????????????

valla benmki yeşil renk oldu fotosunu çekip yollarım yarın buraya koyarım Ben meryem suresi okuyamadım.müsait oldukça okuycam ota.bilmiyom ya

45 dakka önce içince yumurtalar harekete geçiyo kıpır kıpır sperler filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…