- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
- 198
- Konu Sahibi sohrantifundam
-
:) sayfada yazmıştık ama:)3 meryem suresi oku ya da okut. sağ göğsünde bi beze sarıp taşı. ilişki anında da elinde yumruk yap sakla ama mutlaka üzerinde olmalı.duşta çıkarıyorsun..çok mu büyük elindeki?? bende ki küçük bi parça..
bişey sorcam
bende yumruk kadar kuru meryem otu var.
okuyacagım bu akşam 3kere.bi parçayı üzerime takcam.
kalan o yumruk kadar kuru otu sürahide koycam.
ama anlamadıgım şey su bitince aynı otu demleyebılır mıyım
yada demlemek için ne kadarı yeterli
ayrıca kuru olanın haşlanması mı gerekli
kızzzzzz kafamı karıştırdın.bende bir kaç tane getirtmiştim.birazını üstümde taşicam.bir büyük tanesini yıkayıp sürahiye koycam bir gece bekletip içcem.kaynatmak haşlamak yok diye biliyorum..bende bu gece yapcamda
bende bu gece yapcam ama bu ot kuru bendekı kuru ot demlenır mı
kız bendeki kupkuru.demleme haşlama kaynatma yok.otu yıka sürahiye koy ağzına kadar su.kapat sürahinin kapağını bir gece beklesin.haftada 2-3 gün iç.ben böyle biliyorum
diyelim olmadı gelecek ay aynı otu demleyebılcek mıyım
veya su bitti nolcak :26:
yok kız ayrı bi otun yokmu yedekte ???
Arkadaşalaaaaaaaar)) o ot kaktüs gibi suyu depo ediyor. Haşlama kızartma yağlama yok ) suya koyun gece sabaha kadar açılacak.3 gün üstüste eşlerle birlikte içilecek.sen 1bardak eşin 1vardak günde 2bardak .3 gün içilecek, toplam 6 bardak yarım bardak fazla koyun ki suyu çekecek ya.pilav tarifi gibi oldu ) sonuçları yazın inşallah güzel haberler veririz...
yooooooooooooooooooooooooooooooooo
naptın tatlım.dün gece otu suya koydum sabah bi baktım açılmış ot.sapsarı olmuş su..beze sarıp sağ göğsümde taşıyorum şimdi.
naptın tatlım.dün gece otu suya koydum sabah bi baktım açılmış ot.sapsarı olmuş su..beze sarıp sağ göğsümde taşıyorum şimdi.
ben bu sabah uyandım meryem suresını okudum ota ufledım bı parçasını gögsüme muska yaptım kalan yumrugu sürehıye koydum ağzını kapadım işe geldim.
Kupkuru ot yeşerdi mii??????????????
heycanlandımmmmm
aksam olsun hemen bakcam sararmıs mı diye
valla benmki yeşil renk oldu fotosunu çekip yollarım yarın buraya koyarımBen meryem suresi okuyamadım.müsait oldukça okuycam ota.bilmiyom ya
ay çok güzel heyecanlar bunlar ama arkadaşın dediği gibi 1 bardak eşin bi bardak sen.3 gün içcez
yaa allahım inş yüzümüzü güldürürrr
bu arada ben eşime nasıl içircem onu düşünüyorumilişkiden 45 dakka önce içcez
inşallah bu ay olmazsa önümüzdeki ay tüp bebek yaptırıyoruz o zamanda kullancam :)))
bu arada ben eşime nasıl içircem onu düşünüyorumIçmem diyor yemin etti bide..ama 45 dk öncesi falan doğrumu ya
45 dakka önce içince yumurtalar harekete geçiyo kıpır kıpır sperler filan
hadi yaTamam 1 saat önce içirim garanti olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?