mesaj atsammı atmasammı :(:(

zelall

Kafam SéninLé GüzéL Pa$am
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
250
0
26
Diğer
selam kızlar öncelikle şuan moralim çoooook bozuk çok kötü durumdayım
biricik sevgilimle aramız 3 gündür çok kötü tartıştık ve ben ayrılmak istediğimi söyledim konuyu şimdi anlatırsam çok uzun mesele ... hiç girmemek en iyisi.
2 yıldır birlikteyiz 2 yıl içinde genelde 10 sorundan 9da hep o ilk adım atar tartıştığımızda o yazar o gelir o arar gurur yapmaz genelde ben haksızken bile yapar bunu yani.
ama şuan ki durumda o haksız yazmadı buna rağmen ve ben çok şaşırdım bu duruma norlmde hiç dayanamaz 1 saat bile yazar hemen arar .
2 gün hiç yazmadı dün gece ben yazdım onun bende olan gelecek için biriktirdiği altınları vardı onları vermek istediğimi söyledim tabi bu tamamen bahane ! sırf konuşalım diye yaptım bunu kalsın dedi onlar senin sen olmadan anlamı olmaz falan tamam dedim yazmadı . yarım saat geçti yazdı işte seni çok seviyorum düzelticem hatamı düzelicem falan ben naza çektim hayır dedim kararımın arkasındayım dedim en son bakt ben inat ediyorum tamam dedi yazmadı yine .
bugün de yazdı ben geri adım atmadım çünkü ilk defa böyle yaptı çok kötü oldum bekledim bugün desin gel konuşalım diye onuda demedi sadece köyde olduğunu söyledi akşam saat 9 gibi kuzenlerimi parka götürdüm o sırada çarşıda gördüm arabasını deli oldum çarşıya gelmiş hala bana gel görüşelim demiyor diye düşündüm.
mesaj attım hemen çok büyük konuştum asla af etmiyecem dönmiyecem falan.
oda bunun üstüne uzun bir mesaj yazmış işte köyden geldiğini sabah erkenden gittiğini yorgun olduğunu üstü başının kirli oldğunu falan anlatmış sonra artık yoruldum yazmayacağım bir daha bitsin falan demiş yani çok ciddi konuşmuş.
ben bu allahın belası gururumu yenemiyorum mesaj atmak isitiyorum şimdi konuşmak istiyorum ama ondan bekliyorum şimdi yazsa hemen af edicem kapatıcam konuyu .
SİZCE YAZAYIMMI ŞİMDİİ ?????? lütfen fikir verin yorum yapın gerçekten çok kötüyüm ben biliyorum ben beklesem o bana yazar ama dayanamıyorum içim acıyorr..

Sen her şeyi ondan bekleyerek kendini alıştırmışsın iyice.
O da hata yapmış. Haklı da olsa, haksız da olsa yazmış, aramış.
Sorun ne onu anlatabilirsen yardımcı olabilirim. Çünkü herkesin kendine göre haklı bir yanı vardır. Belki o kendini haklı görüyordur.
Senin değişmeni istemiştir belki. Sen ara, sen yaz istemiştir.
Eğer aşıksan al karşına konuş. Sorununuz neyse çözün geç olmadan.

bence de konuyu bi anlat canım önce.

ve geleceğiniz için altın biriktiren biri olarak üstüm başım kirliydi senle görüşemezdim demeni yanlış buldum de ona. aramızda bu samimiyet var de. sakince görüşmek istediğini, net bir şekilde bitirip bitirmeyeceğini sor. yapıcı olduğunu göster bence.

mesaj yazmaman için hiçbir sebep yok bence.
sonucta o sana yazmıs;anlatmıs durumu ve affetmeni beklemiş
uzatmaya gerek oldugunu düşünmüyorum.
ne kendini ne de onu üzme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…