sen temız bırısın o vazgecememıs aklınca iftira atıp senden nefret etme ve bitirme cabası,hatan olmadıgı için suc atacak yılbasında kımlerlesın die.engellesin istedıgı yerden yıne yazacak sana tabı sen yazmadıkca aramadıkca delirecek.atar bunlar iftiranın daniskasını atarlar paklanacaklar ya aklınca.Barışır mıyım bana böyle bir yakıştırma yapan adamla? Asla...
Küçücük kuzenlerimi, kardeşimi silen onların hiç bir suçu yokken kalbini kıran adamla barışmam ben.
İyy gıcık. İnsan ufacık çocukları siler mı , siz onun yaptığını yapmayın. Zaten yapmazsin bence, siz ondan daha olgun,daha aklibasinda olduğunuz için ezildikce eziliyor karşınızda
sen temız bırısın o vazgecememıs aklınca iftira atıp senden nefret etme ve bitirme cabası,hatan olmadıgı için suc atacak yılbasında kımlerlesın die.engellesin istedıgı yerden yıne yazacak sana tabı sen yazmadıkca aramadıkca delirecek.atar bunlar iftiranın daniskasını atarlar paklanacaklar ya aklınca.
Gecmis olsun canim ne diyeyim bilemedimbutun kotulukler kotu gunler 2016 da kalsin...
seninki gercekten takintili ve kendi kendine biseyler uyduruyor sanirim senin icinde boylesi daha iyi olmus. En iyisi onumuzdeki guzel gunlere bakalim
seni takip mi etmiş nerden biliyo kimlerle kutladığını:S
" Yılbaşına erkeklerle girdin belki onlarla aynı evde kalacaksın belki bir şeyler yaşayacaksın."
bari hoşlandığın biri var mıydı içlerinde? o kadar laf yediğine değse bari.
erkek beyni ya. midem kalktı. tüm erkeklerle hepberaber sevişcektiniz halbuki. adam zihninde neler çevirdi allah bilir. ııyk.
Gece mesajına cevap verdim ben. Engellemişti ilkten ama sonra engelimi kaldırmış cevabımı alabilmek için. Okuyup gene engellemişti. Başka özel bir çaba göstermedim gerek de yok zaten :)
Seni bir süre sonra arayacak, çünkü ne kafasinda ne kalben bitirmiş.. seni üzmek ve peşinden koşan için istiyor..ilgi manyağı birisi.. bugün yarın arar
Şimdi anladım kendimdeki sorunu, bende delimiyim acaba diyordum, sağol canım:))Bu yüzden ışte herkesi kendin gibi iyi biri olarak görüyorsun eminim bardağın inatla dolu tarafına bakıyorsun inatla hoş o bardakta da iki üç damla ya vardır ya yokturbirde peygamber bende sabrı mı var dedin ya senin burcunun en önemli özelliği sabır ve iyimserlik ama ışte karşına çıkan kişi bunu zerre kadar haketmiyorsa sana kalan koca bir suistimale uğrama duygusu temmennim bir daha dönmemen ona çünkü yine zarara uğrayan sen olursun ona bir halt olmaz hiç birşey olmamış gibi yoluna devam eder böyleleri
Erkekleri nerden cikrdi bence sizi istemeyen biri var
Hmm anladım sevmiyorsaniz amann deyin seviyorsanizda yazık olmusErkek arkadaşlarımız da vardı da aynı evde kalıp onlarla bir şeyler yaşamadım yani...
Hmm anladım sevmiyorsaniz amann deyin seviyorsanizda yazık olmus
:)) hayır yoktu ben tüm saflığımla herkese onu anlatıyordum fotoğraflarımızı falan gösteriyordum o kafasında o iğrenç şeyleri kurguladığı sırada.
Hayır bir de bunu hukuk bitirmiş, bir sür kız arkadaşı olan, kız arkadaşlarının evine gidip içen kız arkadaşlarıyla tatile gitmiş bir insan yapıyor. İki yüzlülüğün daniskası.
olur mu o errrrrkek o yapabilir sevişse bile seni seviyodur hıhı
ama sen arkadaşça eğlensen bile hafif kızsın hele aynı evde kalırsan ohooo.
Hala bir özür bile dilemedi ya...
daha iyi.
üzülmeye değmeyecek biri olduğunu görüp ondan kopman için fırsat.
Ben neden hala beklenti içerisindeyim onu da bilmiyorum. Hala hatasını anlayacak özür dileyecek diye bekliyorum, engelleri geri kaldırdı yasalak mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?