Boğa burcusun dimi?Ben de anlamıyorum inanın. Ya bende peygamber sabrı varmış, ya aşktan gözüm körmüş, ya da işler bu kadar kötüleşince gösterdi gerçek yüzünü. Ya bir de dün gece minnacık kuzenlerimi falan silmiş onların ne suçu varsa, iyice iğrendim. Ben de onun ailesini silmemiştim hala saygısızlık olmasın diye..
HAHAha ayni mesaj bana da geldi. Hemen soyleyeyim, ben barismak istiyorum ama burnun kaf daginda bunu soyleyemem seni kizdirayim yapmadigin seyler soyleyeyim ki bana geri donus yap ve kavga edelim sen kendini kotu hisset yapmadim falan da sonra barisalim. Birebir ayni msj geldi banada evdeyim ne diyosun falan derken dank etti. Durup dururken bir insan nie mesaja guzel baslayip olmaz artik falan diye bitirir zaten bitmis cunku bir dusun istersen?
Boğa burcusun dimi?
Bu yüzden ışte herkesi kendin gibi iyi biri olarak görüyorsun eminim bardağın inatla dolu tarafına bakıyorsun inatla hoş o bardakta da iki üç damla ya vardır ya yokturAynen :)
İyy gıcık. İnsan ufacık çocukları siler mı , siz onun yaptığını yapmayın. Zaten yapmazsin bence, siz ondan daha olgun,daha aklibasinda olduğunuz için ezildikce eziliyor karşınızdaevet ya bu nasıl iğrenç bir ruh halidir. ne kadar iğrenç bir insana dönüştü artık tanıyamıyorum onu. bir de dün gece böyle mesaj atıp beni engelledikten sonra tüm tanıdıklarımı da silmiş sosyal medyadan :) küçücük kuzenlerimi bile silmiş yani düşünebiliyor musunuz böyle hastalıklı bir insan
Gecmis olsun canim ne diyeyim bilemedimKızlar günaydın,
1 hafta önce ayrıldığımız erkek arkadaşım bana dün gece mesaj attı. Ben dün yılbaşına arkadaşlarımla kuzenimin evinde girdim. Herkese onu anlattım gözüm hep telefonda mesaj atmasını gel yeniden başlayalım ben hatamı anladım demesini bekledim.
Beklediğim mesaj 3 gibi geldi ama ne yazdı bir bilseniz...
"Çok güzel bir ilişkimiz vardı ayrıldık. Belki senin hatandan belki benim hatamdan bitti. Sen benim geleceğim olacaktın. Ayrı olduğumuz süre bazen tekrar olur gibi geldi bazen olmaz gibi geldi. Ben ilk defa böyle bir hafta boyunca kötü oldum. Ama artık anladım ki biz bir daha olamayız. Yılbaşına erkeklerle girdin belki onlarla aynı evde kalacaksın belki bir şeyler yaşayacaksın. Bu gece sana olan saygım bitti unutmamı hızlandırdın sonsuza kadar bitirdin"
Yazdı. Sonra bir de her yerden engellemiş aramamı bile engellemiş. Bana nasıl bunları diyebildi!!!
1 haftadır bekliyordum aldım cevabımı. Değmezmiş hem de hiç...
Kızlar günaydın,
1 hafta önce ayrıldığımız erkek arkadaşım bana dün gece mesaj attı. Ben dün yılbaşına arkadaşlarımla kuzenimin evinde girdim. Herkese onu anlattım gözüm hep telefonda mesaj atmasını gel yeniden başlayalım ben hatamı anladım demesini bekledim.
"Çok güzel bir ilişkimiz vardı ayrıldık. Belki senin hatandan belki benim hatamdan bitti. Sen benim geleceğim olacaktın. Ayrı olduğumuz süre bazen tekrar olur gibi geldi bazen olmaz gibi geldi. Ben ilk defa böyle bir hafta boyunca kötü oldum. Ama artık anladım ki biz bir daha olamayız. Yılbaşına erkeklerle girdin belki onlarla aynı evde kalacaksın belki bir şeyler yaşayacaksın. Bu gece sana olan saygım bitti unutmamı hızlandırdın sonsuza kadar bitirdin"
Yazdı. Sonra bir de her yerden engellemiş aramamı bile engellemiş. Bana nasıl bunları diyebildi!!!
Konuyla alakasız ama bir şeyi merak ettim konu sahibinden kusura bakmamasını rica ediyorum konuyu dağıtmış gibi olmak istemem de bir burcun özelliği hakkında özelden soru sorabilir miyim size? :)Boğa burcusun dimi?
Hahahah gülün tabi ya bence de çok komik yani mesajdaki dengesizliğe hiç girmiyorum bile :)) bu arada engellemişti ya her yerden whatsapptan engelimi kaldırmış snapchatten eklemiş hahahah
Canım öyle engin bilgilerim yok bu konuda sadece bir dönem merak salmıştım burçlaraKonuyla alakasız ama bir şeyi merak ettim konu sahibinden kusura bakmamasını rica ediyorum konuyu dağıtmış gibi olmak istemem de bir burcun özelliği hakkında özelden soru sorabilir miyim size? :)
İnşallah en kısa zamanda sorunlarınız çözülür..
yalvarmanı beklemıs,kafayı yemıs ne yapıosun dıe.onla barıssan bıle olmaz kıc hopp tepedeKızlar günaydın,
Bu yüzden ışte herkesi kendin gibi iyi biri olarak görüyorsun eminim bardağın inatla dolu tarafına bakıyorsun inatla hoş o bardakta da iki üç damla ya vardır ya yokturbirde peygamber bende sabrı mı var dedin ya senin burcunun en önemli özelliği sabır ve iyimserlik ama ışte karşına çıkan kişi bunu zerre kadar haketmiyorsa sana kalan koca bir suistimale uğrama duygusu temmennim bir daha dönmemen ona çünkü yine zarara uğrayan sen olursun ona bir halt olmaz hiç birşey olmamış gibi yoluna devam eder böyleleri
yalvarmanı beklemıs,kafayı yemıs ne yapıosun dıe.onla barıssan bıle olmaz kıc hopp tepede
Konuyla alakasız ama bir şeyi merak ettim konu sahibinden kusura bakmamasını rica ediyorum konuyu dağıtmış gibi olmak istemem de bir burcun özelliği hakkında özelden soru sorabilir miyim size? :)
İnşallah en kısa zamanda sorunlarınız çözülür..
Baya kurmuş senaryoları kafadan. erkeklerle yılbaşına girmeler belki bişeyler yaşarsın falan kafa güzeldi heralde. ulaşabildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?