Mesaj attı ama atmasa daha iyiydi!!

Boğa burcusun dimi?

Ağır rahatsız bunlar ya. Kendi akıl sağlığımız için uzak duralım, sonunda görebildik ne olduklarını şükredelim.

Bu yüzden ışte herkesi kendin gibi iyi biri olarak görüyorsun eminim bardağın inatla dolu tarafına bakıyorsun inatla hoş o bardakta da iki üç damla ya vardır ya yoktur birde peygamber bende sabrı mı var dedin ya senin burcunun en önemli özelliği sabır ve iyimserlik ama ışte karşına çıkan kişi bunu zerre kadar haketmiyorsa sana kalan koca bir suistimale uğrama duygusu temmennim bir daha dönmemen ona çünkü yine zarara uğrayan sen olursun ona bir halt olmaz hiç birşey olmamış gibi yoluna devam eder böyleleri

İyy gıcık. İnsan ufacık çocukları siler mı , siz onun yaptığını yapmayın. Zaten yapmazsin bence, siz ondan daha olgun,daha aklibasinda olduğunuz için ezildikce eziliyor karşınızda

Sizi takip ettiği bir yerden fotoğrafınızı gördü değil mi ? Yoksa nerden bilcek kiminle nerde ne yaptığınızıııı

Gecmis olsun canim ne diyeyim bilemedim butun kotulukler kotu gunler 2016 da kalsin...
seninki gercekten takintili ve kendi kendine biseyler uyduruyor sanirim senin icinde boylesi daha iyi olmus. En iyisi onumuzdeki guzel gunlere bakalim

Baya kurmuş senaryoları kafadan. erkeklerle yılbaşına girmeler belki bişeyler yaşarsın falan kafa güzeldi heralde. ulaşabildin mi

Boğa burcusun dimi?
Konuyla alakasız ama bir şeyi merak ettim konu sahibinden kusura bakmamasını rica ediyorum konuyu dağıtmış gibi olmak istemem de bir burcun özelliği hakkında özelden soru sorabilir miyim size? :)
İnşallah en kısa zamanda sorunlarınız çözülür..

" Yılbaşına erkeklerle girdin belki onlarla aynı evde kalacaksın belki bir şeyler yaşayacaksın."

bari hoşlandığın biri var mıydı içlerinde? o kadar laf yediğine değse bari.

erkek beyni ya. midem kalktı. tüm erkeklerle hepberaber sevişcektiniz halbuki. adam zihninde neler çevirdi allah bilir. ııyk.

Ayrıldık ama unutma beni ben burdayim diye hatırlatma yapıyor sana kendince

Hahahah gülün tabi ya bence de çok komik yani mesajdaki dengesizliğe hiç girmiyorum bile :)) bu arada engellemişti ya her yerden whatsapptan engelimi kaldırmış snapchatten eklemiş hahahah

Canım öyle engin bilgilerim yok bu konuda sadece bir dönem merak salmıştım burçlara

yalvarmanı beklemıs,kafayı yemıs ne yapıosun dıe.onla barıssan bıle olmaz kıc hopp tepede

Evet maalesef tam olarak da böyleyim. Şu noktada bile içimde bir şeyler onun yaptığı şeyleri aklamaya çalışıyor. Sana böyle böyle dedi ama belki çok içti kafayı yedi seni seviyot falan diyor o iyimser tarafım. Sonra hemen mantığım devreye giriyor kapatıyor o polyannanın çenesini :) doğru diyorsunuz bu ilişki geçen hafta bittiğinde hissettiğim şey tam olarak suistimal duygusuydu. Ben elimden gelenden fazlasını bile yaptım nasıl görülmedi bunlar vb. diye kendimi yiyordum. Ama tabi bir daha dönmeyeceğim iyi ki bu noktaya geldik de görebildim gerçekleri.

yalvarmanı beklemıs,kafayı yemıs ne yapıosun dıe.onla barıssan bıle olmaz kıc hopp tepede

Barışır mıyım bana böyle bir yakıştırma yapan adamla? Asla...
Küçücük kuzenlerimi, kardeşimi silen onların hiç bir suçu yokken kalbini kıran adamla barışmam ben.

Bana sor istersen ben de iyi bilirim burcumu baya araştırmıştım

Baya kurmuş senaryoları kafadan. erkeklerle yılbaşına girmeler belki bişeyler yaşarsın falan kafa güzeldi heralde. ulaşabildin mi

Gece mesajına cevap verdim ben. Engellemişti ilkten ama sonra engelimi kaldırmış cevabımı alabilmek için. Okuyup gene engellemişti. Başka özel bir çaba göstermedim gerek de yok zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…