- 14 Mayıs 2014
- 515
- 629
- 303
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Az önce temizlikçiler geldi. Aslında dün gelmişler ama bencil hanım bugüne istemiş. Banyoya girdim benim sabunluğum üstte duruyordu kendininkini yukarı koyup benimkini aşağı almış
Sonunda konuştum....
Hayır ama ne kadar şirret bir oda arkadaşım olduğunu anladımIstedigini alabildin mi peki güzelim
Hayır ama ne kadar şirret bir oda arkadaşım olduğunu anladım
KimisiBuradan ben bir açıklama yapmak genç dimağlara seslenmek istiyorum
Oda arkadaşınızı önceden bi tanıyın odaya çıktığınız zaman tanışmayın !
Kimisi cok takintili ya tahmin edebiliyorum.Ben asla bukadar takıntılı olmadim yurt ortak ev konusunda.Senin gibi rahatim.Hahahah cok hossunuz
Sans bu isler.
E tv tasi yemegini salonda yap odana gec madem.Salonun da neyini istiyor ki.Sen yemek yaparken de rahatsiz olmayacak ozaman.Bu ne kusler gibi davraniyor.“Myhappyending öncelikle teşekkür ederim önerin için. Ancak benim için bu uygun değil. Çünkü zaten artık yerleştik ve düzenimizi kurduk tekrar bir defa yarım dönem için burda düzen değiştirmeye gerek yok. Televizyonu sorun ediyosan senin odana koyabiliriz benim için sorun değil. Yemek konusunda da zaten tek istediğim ben ders yaparken odanda yemen bunu daha öncede konuşmuştuk yemek yapmanda sıkıntı yok sadece odanda yemeni rica ediyorum.”
??
@Visenyaa
Etmeyecek iste.Ordaki tum hazırlıklarını sorun etmeyecekBen de biliyordum ama ne yalan söyleyeyim inanmıştım bu sefer ya
Neyse en azından tv yi vermeyi düşünmesi bile ilerleme. Ama derslerimi sabaha koymuşlar. Sabah kalkıp kahvaltı etmem gerekecek. Bunu sorun edecek kesin
Olmaz oyle.Bunu dile getir.Tamam normal ama karşındaki kişiyi uyarırsın böyle bi durumda. “Bak ben çalıştığım süre boyunca odaya giremeyeceksin arkadaş ona göre” gibisinden. Eğer bunu bile bile kabul etseydim haklıydı. Ama ben bunu sonradan öğreniyorsam sorun olur tabii ki. Bana hiç sormadı bile sen ne yapmak istiyorsun burada sen mi kalırsın yolda ben
Ah ah bi insanlar boyle psikopat iste.Ben de isyerinde ne cektim boylelerinden.Ben de kavgayla alamiyorum senin gibiKötü tabi. Ama bir insanla aranızın kötü olması demek hakkını vermemeniz demek mi gerçekten ? Bence değil.
Bir de ben aylarca bunun dengesiz davranışları yüzünden hatayı kendimde aradım değil mi.. zamanıma yazık.[/QUO
Ay kiyamam ne naif kizsin.Gencsin tabi.Genclikte ben de senin kadar naiftim.Simdi biraz arsizlastim ama cok da degil.Cok dusunme onu.
Yemegini yaparsin.Odanda yersin tv yi odana alirsin.Sabah da kahvaltini hazirlar salonda yersin.Sabah sabah tasiyamam orta yolu bulalim bence dersin.Hayır sadece kız ortak alandan faydalanmama izin vermiyor eee bu da bana dokunuyor yani
O oda senin salon benim diyor.O wc banyosunu senin odanda yapiyor sen de yemegini orda yapacaksin mecburen.Daha da baska birseye karisamaz.Sorun ne ki baska?Aslında salon da ortak sayılır. Yüzünü görmek istemiyorum kızın allahtan daha gelmedi
Ne oldu?Sana saygısızlık etmesine müsade etme.Onunla konuşurken rahat ol ve net konusHayır ama ne kadar şirret bir oda arkadaşım olduğunu anladım
Ay bizim de nobet listeleeinde ne haksizliklar dondu.En sonki yerimde iyilikle hakkimi alabildim simdilik.Sunlari yazin bana da motive olsun:))Şöylesi de bana denk gelmez ya
yerinde olsam salona ayaklarımı uzatır yemeğimi yer bangır bangır tv sesi acarım.
arkadasım sen böyle sus pus oldukca hakkın daha cooook yenir.
hak verilmezse alınır.
kimse kusura bakmasın oh pasamıs keyfine bakacak koca salonda sen odanda hapis hayatı yasayacaksın yok öyle bir dünya
bu kız yabancı mı;?
Dedi ki tv yi kapat. Ben de dedim içeride çalış program var. Anlamadım dedi bana bakıp. Baya dedim içeride çalış istersen masamı topladım. Sonra başladı ben iki haftadır boşum sadece iki gündür ders yapıyorum falan. Ben aslında sana iyilik yaptım çünkü herkes mutfaklı odada kalmak istemeyebilir odasının görünmesini istemeyebilir diye. Ayrıca sen de annen de Tv izlemediğini söylediniz sorun olabileceğini düşünmemiştim dedi. Ben de dedim ki ben de düşünmüyordum ama yeni diziler başlıyor. Neyse işte benim burada düzenim var mesele içeride çalışmak delil ben düzenimi değiştiremem. Yapacak bir şey yok. Ha ayrıca anneme durumu anlattım direkt bir şey becermiş gibi anlatma lütfen dedi. Sinirlendi kapattı. Çok ergence gelecek ama şu an hiçbirini görmek istemiyorum. Her yerim titriyor. Bir şey olmasa bari. Saat geç olmasa ve arabam olsa çıkar gezerim onu da yapamıyorum.E kötü olmus ama baska carend3 yoktu sanirim bi dönem daha sık dişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?