Mesajları görüp engellemeyen ama.cevap vermeyen kişi ne yapmaya çalışıyordur ?

Shaddyyy

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
57
30
8
34
Sevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?

Dünyanın en güzel manzarası mı ?
ajkdjfjafmfbfs
ALLAH'ım

Hayır bu engelleme olayı nedir?
Bir insanla ilişkini bitirmeye karar vermişsin engellemeyince onu devam mı ediyor sanoyorsunuz.
Yaşananlara saygım vardır engellemem yani
O insana saygım vardır engellemem.
Rahatsız ediyorsa engellerim .

Sevgiliniz suçlu bir de bitiriyorsunuz? Sonra dünyanın en güzel manzarasisin diyorsunuz?
Eğer sevilmek istiyorsan peşine koşan sen olma. Değer görmek istiyorsan tartışma baslattigin konunun arkasında dur ki bı tarafları kalkmasın. Böyle yaparak sadece sen pişman olursun o da keyfine bakar.
Seni engellenmeme konusuna gelince bariz ortada sebep
Aslında o gitmiş çoktan. Instagram'da dolu kız var zaten birini düşürmeye hazırlanıyor. Ama sadece bulamazsam diye sana açık kapı bırakmış bulamazsa sana yazacak. Bulursa da sana geçmiş olsun.
Bak canım sen sen ol hiç bir erkeğe tartışmadan sonra yalvarma yazma bırak onlar koşsun senin peşinde böyle değersiz bir insan olursun.. benden sana bir abla tavsiyesi..

Sizi oyuncak etmiş özür dilerim ama. İlişkiyi ve dolayısıyla sizi parmağında oynattığının, kontrolün elinde olduğunun farkında. İletişim kurmayan siz olun kendinize değer verin o da bakacak ki değişiklik var. Yani bundan geçti ama sonraki ilişkinizde bırakın o peşinizden koşsun, siz mesaj atılan olun.

Taktik yapıyor, kafanızın onunla meşgul olduğunun farkında o yüzden cevap vermiyor.

Sorununuz ne başka kızlara yürüyor diye terkettiğiniz adama 'sen dünyanın en güzel manzarasisin' diyorsunuz? Oldu olacak madalya da takin

Ee ablacım sen kendine bu kadar mı değer veriyorsun? Dünyanın en güzel manzarası nedir Allah aşkına. Bir insan önce kendine değer vermeli. Erkek dediğin koca dediğin nedir gelir gider. İlla engellemesi mi lazım? Sal gitsin

Senle beraber ama menüye bakmaktan da kendini alıkoyamıyor.

İnsanlar sevgiliyken tabi ki başka kızları ekleyebilir konuşabilir , sonuçta yeni insanlar tanımak güzel şey lajshsşşldfkş

Dünyanın en güzel manzarasını merak etmeyecek kız tanımıyorum

kendini tatmin etmeye çalışıyordur net.

Adamı ayakta alkışlıyorum. Sen dünyanın en güzel manzarasısın kıroluğundan sonra gözleri hepten açılmış. Erken idrak etmiş durumun ciddiyetini.

Adamı ayakta alkışlıyorum. Sen dünyanın en güzel manzarasısın kıroluğundan sonra gözleri hepten açılmış. Erken idrak etmiş durumun ciddiyeti

Adamı ayakta alkışlıyorum. Sen dünyanın en güzel manzarasısın kıroluğundan sonra gözleri hepten açılmış. Erken idrak etmiş durumun ciddiyetini.
Ben kimimki birine şans vereyim yazdı. İşleri vs canı çok sıkkın diye yazdım. Zor etkilenn biriyim dis görünüşünden çok etkilendigim için yazdım gayet samimi bı duygu neden anormal karşılıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…