Dünyanın en güzel manzarası mı ?Sevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?
Evet öyle dedim :)Dünyanın en güzel manzarası mı ?
ajkdjfjafmfbfs
ALLAH'ım
İyi demişsinEvet öyle dedim :)
Sevgiliniz suçlu bir de bitiriyorsunuz? Sonra dünyanın en güzel manzarasisin diyorsunuz?Sevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?
Sorununuz ne başka kızlara yürüyor diye terkettiğiniz adama 'sen dünyanın en güzel manzarasisin' diyorsunuz? Oldu olacak madalya da takinSevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?
Senle beraber ama menüye bakmaktan da kendini alıkoyamıyor.Sevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?
Sevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?
:))))Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.
kendini tatmin etmeye çalışıyordur net.Sevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?
Adamı ayakta alkışlıyorum. Sen dünyanın en güzel manzarasısın kıroluğundan sonra gözleri hepten açılmış. Erken idrak etmiş durumun ciddiyetini.Sevgilim instada tanımadığı kızları ekliyordu tartıştık bitti mutlumusun dedim. Ne var bunda ikimiz sohbet etmeyip başkasıyla konuşmak suç mu dedi. Son bir şans verelim ilişkimize dedim. Ben kimimki birine şans vereyim dedi. Sen dünyanın en güzel manzarasisin dedim.samimiyeyine inanmıyorum seni kırmak istemiyorum ama bu böyle dedi sonra. Hepimiz hata yapabiliriz iyi düşündük r sevip sevildikce vicdanimiz bizi dogrulamaz mi dedim .gördü cevap vermedi.bi kaç sonra nasılsın yazdım ona da cevap vermedi..en son hiç mi bişey hissetmedin bunu şöyle artık yazmicam dedim onu da gördü cevap yok ? Sizce neden böyle yapıyor ?
Adamı ayakta alkışlıyorum. Sen dünyanın en güzel manzarasısın kıroluğundan sonra gözleri hepten açılmış. Erken idrak etmiş durumun ciddiyeti
Ben kimimki birine şans vereyim yazdı. İşleri vs canı çok sıkkın diye yazdım. Zor etkilenn biriyim dis görünüşünden çok etkilendigim için yazdım gayet samimi bı duygu neden anormal karşılıyorsunuz?Adamı ayakta alkışlıyorum. Sen dünyanın en güzel manzarasısın kıroluğundan sonra gözleri hepten açılmış. Erken idrak etmiş durumun ciddiyetini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?