Mesajları görüp engellemeyen ama.cevap vermeyen kişi ne yapmaya çalışıyordur ?

kendini tatmin etmeye çalışıyordur net

Dünyanın en güzel manzarası mı ?
ajkdjfjafmfbfs
ALLAH'ım

Dünyanın en güzel manzarası mı ?
ajkdjfjafmfbfs
ALLAH'ım
Ben kimimki birine şans vereyim yazdı. İşleri vs canı çok sıkkın diye yazdım. Zor etkilenn biriyim dis görünüşünden çok etkilendigim için yazdım gayet samimi bı duygu neden anormal karşılıyorsunuz?

onu sormadım.
sizi aldatan adama neden manzara lafını yazdınız onu sordum.
ayrıca aldatan adamdan şans isteyip o lafı yazınca bence samimiyetsiz değil akılsız olunur.

Engellemediğim ama cevap da vermediğim birkaç kişi olmuştu. Sevgilim vs değildi. O yazan kişiler de beni darlayan ve uyarılarıma rağmen üslubunda devam eden kişilerdi. Kendimi yormayıp cevap vermiyordum. Zamanıma ve parmaklarıma yazıktı.

Sİz niye yazıyorsunuz ki bulunmaz hint kumaşımı sizde yazmayın seviyorum falan diceksiniz ama karşınızdaki sizi seviyor gibi görünmüyor

Siz neden böyle yapıyorsunuz?????

Rüzgarda kuş tüyü gibi savrulmak mı, taş gibi ağır olmak mı??? Seçim sizin.

Birde konu sahibi doktor değilim ama ruhsal durumlarin hiç iyi gelmedi . Yani sanki kendine acı cektirmekten zevk alıyorsun gibi

Neden böyle yapıyor ne demek ya Allah aşkına bu kadar irdelenecek bir gizem yok ki cevap vermediği için cevap vermiyor, cevap vermek istemediği için cevap vermiyor. "Samimiyetine inanmıyorum, seni kırmak istemiyorum" demiş ve sonrasında cevap vermemiş yani son sözü bu. Bunun neyini sorgulayıp üzerine mesaj atıyorsunuz anlamadım, her şey çok açık. Size açıkça söyleneni anlamayıp engellerse mi sizi istemediğini anlayacaksınız? Düşünmeden hareket ettiğinizi gözlemledim, cidden adam sizin için dünyanın en güzel manzarası diye değil şov için öyle demişsiniz gibi de geldi ayrıca. Bu mantıkla kendinize saygınıza daha çok zarar verirsiniz.

Gerçekten 32 yaşında mısınız ? Adam kaç yaşında?İlk flörtünüz mü,deneme yanılma yoluyla adamın tepkilerini mi ölçüyorsunuz ?

"Sen dünyanın en güzel manzarasısın" bir kadından çok, bir erkeğin söyleyeceği bir söz gibi duruyor. Adam da duyunca şaşırmıştır.

32.37

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…