• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesajlaşma sorunu

sıkıldığınızda yazışacak bir arkadaş bulun bence hemen:)
yazmak isteyince ona yazın:p
bir süre sonra sizi merak edip sevgiliniz yazmaya başlayacak gibime geliyor
ama huylu huyundan geçmez kısabir süre öyle olur yine yani:)

Sen o yuzden mi bu aralar bize o kadar yaziyorsun sekerim? Ask olsun. Demek bizi kullaniyorsun :KK43:

Konu sahibi arkadasim sana gelince de siz de mesajlasmayin arayin birbirinizi. Benim eşim de hayatta mesajlasmayi sevmez. Nisanliyken de oyleydi. Hep arardi yani...

Sen o yuzden mi bu aralar bize o kadar yaziyorsun sekerim? Ask olsun. Demek bizi kullaniyorsun :KK43:
Konu sahibi arkadasim sana gelince de siz de mesajlasmayin arayin birbirinizi. Benim eşim de hayatta mesajlasmayi sevmez. Nisanliyken de oyleydi. Hep aradi yani...
valla hiç öyle tek bir kere bile yazmadım size bilgece inan ki:)
ben sizi seviyorum sizinle konuşmak hoşuma gidiyor :KK37:

Konu sahibi arkadasim sana gelince de siz de mesajlasmayin arayin birbirinizi. Benim eşim de hayatta mesajlasmayi sevmez. Nisanliyken de oyleydi. Hep arardi yani...
Tesekkür ederim Hoppa

Benimki gün içinde haberleşmek için bile mesaj atmaz, ancak görüşeceğimiz zamanları planlarken kullanıyoruz telefonu :KK12: Yada bazen iki üç günde bir çok nadir mesajlaşırız :KK42: Bende çok rahatsızım bu durumdan, insan gerçekten merak edilmek, ilgi görmek istiyor.. Sevdiğine inanmasam asla katlanmazdım. Bundan emin olmak lazım :KK14:

Benimki gün içinde haberleşmek için bile mesaj atmaz, ancak görüşeceğimiz zamanları planlarken kullanıyoruz telefonu :KK12: Yada bazen iki üç günde bir çok nadir mesajlaşırız :KK42: Bende çok rahatsızım bu durumdan, insan gerçekten merak edilmek, ilgi görmek istiyor.. Sevdiğine inanmasam asla katlanmazdım. Bundan emin olmak lazım :KK14:
Aynen öyle bende mesajlasmak istememesini ilk ima ettiğinde katlanamazdım sevdiğine inanmasam.7-8 ay bütün gün yazmayı başardı ama buraya kadarmıs mesajlasmakta maalesef :KK14:

aranızda ki yaş farkı çok mu yada açtığınız konularda ilerliye miyormusunuz ? iletişiminiz nasıl acaba konu mu bulamıyorsunuz işiniz zor valla şuan sevgilim yok ama günde 5 kişiden daha az insanla mesajlaşırsam sıkıntıdan patlarım :(

aranızda ki yaş farkı çok mu yada açtığınız konularda ilerliye miyormusunuz ? iletişiminiz nasıl acaba konu mu bulamıyorsunuz işiniz zor valla şuan sevgilim yok ama günde 5 kişiden daha az insanla mesajlaşırsam sıkıntıdan patlarım :KK43:
1 yaş büyük benden hatta 9 ay :21: Konumuz da var hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık.Kendisi telefonu elinde tutmak istemiyor nefret ediyor mesaj yazmaktan bende konusmak istiyorum :KK12:

1 yaş büyük benden hatta 9 ay :21: Konumuz da var hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık.Kendisi telefonu elinde tutmak istemiyor nefret ediyor mesaj yazmaktan bende konusmak istiyorum :KK12:

anladım canım ya kötüymüş ben de mesajlaşmayı yani telden mesajlaşmayı pek sevmem ama bilgisayardan kullanılan mesajlaşma programlarını kullanabilirsinir :)

Cogunuz biliyosunuzdur benim uzun süreli bir ilişkim var.Direkt konuya giricem başlarda hiç mesajlaşmazdık ilk çıktığımızda.Haftada bir.Ben atardım o atmazdı o atmayınca bende atmazdım.Ama çok isterdim konuşmayı.O zamanlar çok iyi hatırlıyorum arkadaşlarımdan birine sıkıldım artık demişti.Mesajlaşmıyoduk yani.Ben bunu duyunca yazdım artık konusalım falan diye.Sonra az az konuşmaya başladık.Ama ben hep mesajlaşmak istiyordum.Onuda alıştırdım zar zor konuşurdu benimle.Bir kaç ay böyle mesajlaştık biz baya ama o yine konuşmaya cok razı değildi.İlginç ki bir süre önce mesajlaşmıyoruz diye sıkılan da oydu.Neyse bana dedi ki telefonu elimde tutmak istemiyorum bağımlı olmak istemiyorum mesajlaşırken sıkılıyorum.Bende zorlada olsa çok mesajlaşmakta istesem çocukluk yapmıyım sıkmıyım falan diyerek ona 2 gündür istediğinde gidip kendi işlerini yapmasına falan müsade ediyodum.Yani ne zaman ben gidiyorum görüşürüz dese bende görüşürüz diyorum gelince konusuyorum.Bu yine bana bugün aynısını dedi mesajlaşmaktan sıkılıyorum diye.Bende artık yüzsüzlük olmasın tamam mesajlaşmayalım bende istemiyorum artık dedim sıcakkanlılıkla aslında gönlüm razı değil ama konuşmayalım dedim.Ya sonrada bu bozuldu.Tamam falan diyerek trip atmaya başladı.Şimdi de olgun düsünmüssün cok hosuma gitti dedi.Ben anlamadım bu cocugu gerçekten.Neyse simdi biz mesajlasmıycaz gün icinde hic ve ben her saniye yazmak istiyorum icim icimi yiyo napmalıyım lütfen tavsiye verin :KK61: Not:Gün içinde de sıkılıyorum zaten sıkıntıdan da yazıyorum ona
Eklemeyi unutmuşum merak ettiğimde yazıcam dedi.Yaptığın şeyleri haber ver dedi.Ben bunun haricinde sohbet amaçlı bir kaç saat boyunca konuşmak istiyorum sorun bu
Sevgiliniz biraz dengesiz sanırım. O mesajlaşmak istemesin, siz de "hayırrr olamazzzz mesajlaşalımmm senle konuşmadan aslaaaa yapamammmm!" diye peşinden koşun istiyor. O trip atmasının meali bu yani. Zaten ben mesajlaşmaktan sıkılırım, telefona bağımlı yaşamak istemem kasıntısı oldum olası garip gelmiştir. İletişiminizin yolu mesajlaşmaksa mesajlaşılır neyin derdi bu ? Ben gelemezdim yerinizde olsam böyle şeylere peh..

Aynen öyle bende mesajlasmak istememesini ilk ima ettiğinde katlanamazdım sevdiğine inanmasam.7-8 ay bütün gün yazmayı başardı ama buraya kadarmıs mesajlasmakta maalesef :KK14:

7-8 ay sürekli yazdı mı :KK57: Alıştırmış bir de o daha kötü :KK14:
Bizim ilişkimiz başından beri böyleydi ne yazık ki :KK43: ama hep bir oyalama söz konusu. Ben durumdan rahatsızlığımı belirttikçe "şu olduktan sonra sonra sana vakit ayırıcam", "az kaldı yakında düzelicek", "şu an çok yoğunum yazamıyorum" vs. gibi cevaplar alıyorum :KK11: ne yapmak lazım bilemedim.. çare bulursanız bana da söyleyin :KK61:

5 dk.da konuşulup halledilecek bir konu saatlerce yaz babam yaz bunun neresi güzel allah aşkına? Bence sen de bırak şu mesaj işini normale dön yani..

Sevgiliniz biraz dengesiz sanırım. O mesajlaşmak istemesin, siz de "hayırrr olamazzzz mesajlaşalımmm senle konuşmadan aslaaaa yapamammmm!" diye peşinden koşun istiyor. O trip atmasının meali bu yani. Zaten ben mesajlaşmaktan sıkılırım, telefona bağımlı yaşamak istemem kasıntısı oldum olası garip gelmiştir. İletişiminizin yolu mesajlaşmaksa mesajlaşılır neyin derdi bu ? Ben gelemezdim yerinizde olsam böyle şeylere peh..
Bende baya sıktım onu zaten bu konuda aslında.Yani cidden de uzun bi süre mesajlasalım diye pesinden kosmus kadar oldum.En sonunda bende istemiyorum artık dedim basta öyle triplendi bozuldu sonradan guzel düsünmüssün falan dedi.Nereye kadar gidicek nolucak bende bilmiyorum :KK43:

5 dk.da konuşulup halledilecek bir konu saatlerce yaz babam yaz bunun neresi güzel allah aşkına? Bence sen de bırak şu mesaj işini normale dön yani..
Orası öyle tabi bende hep konusmak istiyorum maalesef ki :KK42:Peki ben nasıl kurtulucam bu durumdan

Son düzenleme:
7-8 ay sürekli yazdı mı :KK57: Alıştırmış bir de o daha kötü :KK14:
Bizim ilişkimiz başından beri böyleydi ne yazık ki :KK43: ama hep bir oyalama söz konusu. Ben durumdan rahatsızlığımı belirttikçe "şu olduktan sonra sonra sana vakit ayırıcam", "az kaldı yakında düzelicek", "şu an çok yoğunum yazamıyorum" vs. gibi cevaplar alıyorum :KK11: ne yapmak lazım bilemedim.. çare bulursanız bana da söyleyin :KK61:
Aynen öyle de bari basta mesajlasmadıgım zamanlar sıkıldım demeseymis :KK12: banada su icicem bekle bile yazıyordu son dönemlerde bende artık bende konusmak istemiyorum dedim bakalım nolucak :KK14:

Back
X