Kararlarınıza ne derece yardımcı olabilir durumum ancak paylaşmak istedim. Ben öğretmenim, bir doktorla 3 yıl sevgili, 1 yılda söz evresi geçirdim. Son derece sağlıksız bir 4 yıldı. Kendi içinde bulunduğum zorluklar sebebiyle(ailemden ilk kez uzaktaydım, meslek hayatımda zorlu bir süreçti, kendine de iyi bağlamıştı beni tabii, bu da var) karşı taraftaki tüm olumsuzluklara rağmen herşeye tahammül ettim(kıskançlıklar, mesafeler, kendisinin tembelliği rahatlığı, ailesinin görgüsüzlüğü vs vs.) Sözümüzün bir yılı dolmadan bazı olaylar vesilesiyle ne yapıp edip ayrıldım ve kendimi kurtardım. Ve Allah karşıma beni benden daha çok seven, hayata geliş gayesini beni mutlu etmek, gözlerimi güldürmek olarak gören, bir dediğimi iki etmeyen bir adam çıkardı. Ve bu adam bir polis. Ağustos'ta düğünüm var inşAllah. Şimdi daha iyi anlıyorum ki hangi meslekten olursa olsun sadece sevgi saygı önemli olan. Gerisi her şekilde halloluyor. Ne meslek, ne maddiyat, ne yaşanan yer.. Sevginin karşısında bunların hiçbir vasfı yok benim gözümde. Bu yüzden karar alırken sevginden başkasını düşünme derim ben naçizane.